دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

راه‌های درمان عقب نشینی لثه چیست؟

  • کد خبر: ۱۱۱۲۴۹
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۲
راه‌های درمان عقب نشینی لثه چیست؟
عقب‌نشینی لثه‌ها در نتیجه جمع شدن لثه از روی دندان‌ها رخ می‌دهد که به دنبال آن دندان‌ها بیشتر نمایان خواهند شد و به محض وقوع آن شکاف‌هایی بین لثه و دندان ایجاد می‌شود که این مسئله باعث تجمع باکتری‌ها در داخل این شکاف‌ها و در نتیجه بروز بیماری‌های لثه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، روش‌های مورد استفاده برای درمان عقب‌رفتگی لثه متفاوت است و بارزترین و مهم‌ترین این روش‌ها بسته به شدت مورد به شرح زیر است:

درمان عقب نشینی خفیف لثه

یک پزشک متخصص می‌تواند عقب نشینی خفیف لثه را با روش‌های زیر درمان کند:

تمیز کردن عمیق ناحیه عقب‌رفته، از طریق لایه‌برداری دندان و تراشیدن ریشه، برای اطمینان از حذف پلاک‌های انباشته شده روی دندان‌ها و سطح ریشه‌ها.

ناحیه ریشه در معرض را نرم کند تا ورود یا تجمع باکتری‌ها دشوار شود.

از مقداری ژل آنتی بیوتیکی استفاده کنید تا مطمئن شوید که باکتری‌های مضری که ممکن است هنوز وجود داشته باشند حذف شده اند.

در برخی موارد دیگر آنتی بیوتیک یا شستشوی خوراکی تجویز می‌شود.

استفاده از ارتودنسی برای درمان دندان معکوس یا کج که ممکن است علت عقب‌رفتگی لثه باشد.

باندینگ دندانی برای استتار ناحیه عقب‌رفته لثه با پوشاندن ریشه دندان در معرض دید اعمال می‌شود و آن را برای بیننده کمتر نمایان می‌کند.

درمان عقب نشینی حاد لثه

پس‌رفتگی لثه‌ها می‌تواند شدید باشد و با روش‌های قبلی قابل درمان نباشد، در این صورت متخصص ممکن است برای درمان این لثه‌ها به انجام برخی درمان‌های جراحی روی بیاورد که از مهمترین این جراحی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. پیوند آزاد لثه
این کار با برداشتن یک تکه کوچک از بافت سقف دهان و بخیه زدن آن در ناحیه آسیب دیده که نیاز به بافت لثه دارد انجام می‌شود. این روش در صورتی که بافت لثه نازک باشد و به بافت اضافی نیاز داشته باشد به منظور کاهش وضعیت لثه استفاده می‌شود.

۲. پیوند بافت همبند
این کار با باز کردن یک برش کوچک از سقف ناحیه گلو و برداشتن یک تکه بافت همبند که در زیر لایه بالایی بافت قرار دارد و سپس کار روی این بافت در ناحیه‌ای که نیاز به بافت لثه دارد انجام می‌شود.

۳. پیوند ساقه
این کار با تشکیل یک فلپ از بافت در نزدیکی ناحیه تحت تأثیر انجام می‌شود، جایی که این فلپ برای پوشاندن ناحیه لثه‌ای که پس‌رفته است استفاده می‌شود.

۴. بازسازی استخوان
این کار با خم کردن لثه‌ها به عقب و تمیز کردن ناحیه آسیب‌دیده در حین استفاده از ماده‌ای که به خودی خود و به طور طبیعی بافت و استخوان را ترمیم می‌کند، قبل از تثبیت بافت لثه در ناحیه آسیب‌دیده انجام می‌شود.

درمان عقب‌رفتگی لثه به طور طبیعی

بعد از اینکه به مهم‌ترین روش‌های درمان لثه از نظر پزشکی پرداختیم، اکنون لازم است به روش‌های طبیعی یا خانگی که می‌توان از آن‌ها پیروی کرد و تا حد امکان به درمان عقب نشینی لثه کمک می‌کند، اشاره کرد:

از روغن نارگیل یا روغن کنجد با کیفیت بالا استفاده کنید.
استفاده از روغن اکالیپتوس، چرا که بسیاری از مطالعات نشان داده اند که این روغن در تقویت رشد بافت‌ها و درمان لثه‌ها موثر است.
از یک برس ملایم و نخ دندان برای تمیز کردن استفاده کنید.
از روغن درخت چای استفاده کنید.
استفاده از ژل زردچوبه.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->