پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس سازمان تعزیرات: زمان رسیدگی به پرونده‌های مهم و ملی ۲۴ ساعت شد

  • کد خبر: ۱۱۱۵۹۴
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
رئیس سازمان تعزیرات: زمان رسیدگی به پرونده‌های مهم و ملی ۲۴ ساعت شد
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: زمان رسیدگی ما در سازمان تعزیرات مخصوصاً در پرونده‌های مهم و ملی به کمتر از ۲۴ ساعت رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد اصانلو در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک سیما، گفت: وظیفه اصلی نظارت بر عهده سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است و تکلیفی که ما در رسیدگی به اجرای ضوابط قیمت‌گذاری داریم، رسیدگی به تخلفات است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: نظارت‌ها بسیار کم است و باید این نظارت‌ها افزایش پیدا کند تا کارخانه‌ها و مراکز تولیدی نتوانند بدون ضابطه نسبت به افزایش قیمت اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه نظارت‌ها در سازمان حمایت به دو بخش نظارت پسینی و پیشینی تقسیم می‌شود، اذعان کرد: نظارت پیشینی مربوط به کالا‌های محدودی است و دولت تنها اجازه نظارت بر قیمت‌گذاری کالا‌های اساسی را دارد.

اصانلو گفت: در نظارت پسینی، بخش عمده نظارت انجام می‌شود که سازمان‌هایی همچون سازمان حمایت بر اجرای ضوابط قیمت‌گذاری نظارت می‌کند؛ نه اینکه قیمت گذار باشد بلکه یک ضوابطی وجود دارد و بررسی می‌کنند و اگر تخلفی باشند به تعزیرات حکومتی گزارش می‌شود و تعزیرات حکومتی رسیدگی می‌کند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به این سؤال که آیا برخورد‌ها بازدارنده است، گفت: انتظاری که از سازمان تعزیرات وجود دارد منطبق بر قانون نیست و به لحاظ قانونی، اکنون سازمان تنها مرجع رسیدگی به تخلفات است.

وی اضافه کرد: در سال ۷۰ که سازمان تشکیل شد، نظارت، بازرسی، کشف و رسیدگی به تخلف بر عهده سازمان تعزیرات بود و با این رویکرد همچنان انتظار نسبت به سازمان تعزیرات وجود دارد، اما اگر تنظیم گری بازار را در چهار حلقه نظارت، بازرسی، کشف و رسیدگی بدانیم، سازمان تعزیرات در حال حاضر در آخر این حلقه قرار دارد.

رئیس سازمان تعزیرات تصریح کرد: با توجه به شرایطی که پیش از فتنه ۸۸ و تحریم‌ها وجود داشت، قانون نظام صنفی اصلاح شد و مقرر شد که کنترل بر بازار توسط اتاق اصناف انجام شود. با توجه به اینکه در شرایط اقتصادی جدید هستیم، معتقدیم باید این ساختار اصلاح شود.

وی اذعان کرد: ما گشت‌های مشترک داریم، اما این گشت‌ها بیشتر یک اختیار بوده که از آن برای تسهیل کار بازرسان استفاده می‌کنیم یعنی تنها مبنای حضور سازمان تعزیرات در بازار ماده ۱۹ آئین‌نامه قانون سازمان تعزیرات حکومتی است و به این واسطه روسای شعب همراه بازرسان در بازار حضور پیدا می‌کنند و در صورت مشاهده و دریافت تخلف، رسیدگی می‌شود.

اصانلو افزود: من به عنوان رئیس سازمان تعزیرات نیز اگر بروم در بازار و تخلفی مشاهده کنم، نمی‌توانم رسیدگی کنم و لازمه‌اش این است که گزارش تخلف از بازرسی دریافت شود بنابراین برای بهبود فرآیند گشت‌های مشترک را بیشتر کرده‌ایم و در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰، حدود ۱۹۰ هزار گشت مشترک داشتیم؛ در حالی که سازمان تعزیرات ۳۰۰ رئیس شعبه بیشتر نداشت.

معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: یکی از چالش‌های ما که مورد انتقاد مراجع بازار بود، این بود که رسیدگی بازدارنده نیست و رسیدگی زمان‌بر است؛ بنابراین در این مدت آئین‌نامه را اصلاح کردیم و افزایش اختیارات با موافقت روسای محترم قوا انجام شد و در حال حاضر تعزیرات حکومتی امکان پلمپ و نصب پارچه بر سر در واحد صنفی، با توجه به شدت و مرتبه تخلف را دارد.

وی با اشاره به اصلاح آئین‌نامه قانون سازمان تعزیرات حکومتی، اذعان کرد: بر اساس ماده ۲۸ آئین‌نامه باید متخلف به شعبه دعوت می‌شد و در صورت صدور رأی غیابی، مدت زمانی برای انتظار وجود داشت که این باعث طولانی شدن فرآیند رسیدگی بود، اما اکنون با اصلاح انجام شده، رئیس شعبه می‌تواند به هر طریق مقتضی با دریافت مدارک و حتی مذاکره تلفنی با متخلف، نسبت به احراز تخلف و صدور حکم اقدام کند و این موجب کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی شده است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به الکترونیکی شدن ابلاغ آرای این سازمان، اذعان کرد: زمان رسیدگی ما در سازمان تعزیرات مخصوصاً در پرونده‌های مهم و ملی به کمتر از ۲۴ ساعت رسیده است. به عنوان مثال یک شرکت تولید پوشاک کمتر از ۵ روز و یک شرکت نوشیدنی ظرف کمتر از ۲۴ ساعت به ۱۶ میلیارد جریمه محکوم شد و قیمت نیز اصلاح شد.

به گفته اصانلو، ورودی پرونده‌های تعزیرات ۴۰ درصد افزایش داشته و برای اینکه وقت‌های رسیدگی کنترل شود، نظارت بر خرده‌فروشی‌ها با تقسیم کار انجام شده در ستاد تنظیم بازار، بر عهده مراجع نظارتی است و با دریافت گزارش تخلف، تعزیرات حکومتی رسیدگی می‌کند، اما مقرر شده که گشت‌های تعزیرات به موضوعات مهم و ملی بپردازد.

وی افزود: برای اینکه وزارت صمت بتوانند در موضوعات مهم و ملی بهتر اقدام کند، روسای شعب پرونده‌های مهم و ملی منصوب و در حال فعالیت هستند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: اکنون ۲۱۰ شهرستان بدون اداره تعزیرات است یعنی نه ساختمانی هست و نه نیروی انسانی و باید پرونده‌ها به شهرستان‌های مجاور ارسال شود که در همان ادارات نیز کمبود نیرو داریم، اما با توجه به نگاه ویژه ریاست محترم جمهوری و اقدامات انجام شده، امیدواریم بتوانیم اقدامات خوبی به انجام برسانیم.

اصانلو اظهار کرد: در ایام تعطیلات ارتحال امام خمینی (ره)، روسای شعب تعزیرات در حال خمت به مردم بودند و تعداد ۱۷ هزار پرونده در ۴ روز تعطیلات رسیدگی و اجرا شده است.

وی در مورد حذف بسته‌های اینترنت و افزایش تعرفه‌ها گفت: در این خصوص پرونده تشکیل نشده و به لحاظ قانونی ما نمی‌توانیم ورود کنیم و در صورت ورود نیز تخصص لازم را نداریم، اما اگر سازمان حمایت و سازمان مقررات رادیویی گزارش بدهند قول می‌دهیم که در کمتر از ۲۴ ساعت رسیدگی کنیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اذعان کرد: ما اعتقاد داریم ساز و کار نظارت بر بازار کارآمد نیست و پیشنهاد ما این است که سازمان نظارت که در گذشته وجود داشته احیا شود و به این صورت نظارت‌ها کارآمدتر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->