جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: زائر و گردشگر در مشهد بر اساس ملاک‌های دینی جذب شود

  • کد خبر: ۱۱۲۱۸۹
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: زائر و گردشگر در مشهد بر اساس ملاک‌های دینی جذب شود
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: جامعه حرفه‌ای هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتی در جذب گردشگر و زائر به ملاک‌های دینی توجه بیشتری داشته باشند.

گروه مشهد | شهرآرانیوز؛ غلامعلی صادقی در مراسم «افتتاح شعبه همیاران صلح توسعه حل اختلاف» که با حضور فعالان و دست‌اندرکاران حوزه گردشگری استان برگزار شد، اظهار کرد: شما به عنوان فعالان حوزه گردشگری خادمان زوار هستید که باید اتاق فکری با محوریت خود برای بهره‌برداری بیشتر از فرصت خدمت به زائران و بهره‌مندی مشهد و استان تشکیل دهید ما نیز در کنار شما خواهیم بود و به شما کمک خواهیم کرد.

وی ادامه داد: معتقدم شما حاضران به عنوان هتلداران و مسئولان دفاتر خدمات مسافرتی می‌توانید سرمایه عظیم داخلی و خارجی را برای مشهد جذب کنید که این نقدینگی، اشتغال، ازدواج، سلامت و امنیت را در پی خواهد داشت.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با بیان این‌که آنچه توان داریم پای کار می‌آوریم به شرط آن‌که آنچه شما نیز در توان دارید انجام دهید، اضافه کرد: انتظار ما این است که جامعه حرفه‌ای هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتی بهتر از گذشته برنامه ریزی کنند و جذب گردشگر و زائر را با رعایت ملاک‌های دینی انجام دهند، لازم نیست هنگامی که زائر به مشهد می‌آید دنبال خدمات بی‌ارزش باشیم.

وی تصریح کرد: زمینه مشهد «زیارت» است  و باید صنعت گردشگری حول زیارت را متفاوت از گذشته پیگیری کنیم. حتی با نگاه اقتصادی هم اگر برای جوان مشهدی یا خراسانی شغل ایجاد کنیم امام رضا (ع) خوشحال می‌شود.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تاکید کرد: راه‌اندازی شعبه همیاران صلح توسعه حل اختلاف خراسان رضوی برای تقویت فعالان صنعت گردشگری، هتلداری و دفاتر خدمات مسافرتی است، چرا که اختلافات در این جامعه بزرگ طبیعی است.

صادقی با اشاره به توان هتلداران و مدیران دفاتر خدمات مسافرتی گفت: شما خادمان زوار حضرت رضا (ع) هستید و اگر بدترین اتفاق و اختلاف را به شما واگذار کنیم می‌توانید آن را رفع کنید، چون اختلافات شدیدی را که ضابط، قاضی، وکیل و کارشناس نتوانسته، شما حل و فصل کرده‌اید. شما از وقت، آبرو و زندگی خود گذشته‌اید، اما اختلاف را حل و فصل کرده‌اید.

محمود رفسنجانی، معاون قضائی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی و رئیس توسعه حل اختلاف استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: در حال حاضر ۴۵۰ شعبه حل اختلاف در حال فعالیت داریم و تلاش داریم شعبه‌های همیاران صلح را به ۸۰۰ شعبه افزایش دهیم.

وی با اشاره به عملکرد همیاران صلح در سال گذشته اظهار کرد: تعداد ۱۸ هزار و ۳۴۴ پرونده به همیاران صلح طی سال گذشته ارجاع شده که ۱۱ هزار و ۸۶۰ پرونده مختومه شده است. تعداد ۶۶۲۰ پرونده تقریبا معادل حدود ۵۰ درصد پرونده‌های مختومه با سازش و صلح مختومه شده است.

سعید، ولی زاده، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی دفاتر خدمات مسافرتی استان خراسان رضوی نیز عنوان کرد: در استان خراسان رضوی بیش از ۵۰۰ شرکت و دفتر خدمات مسافرتی فعالیت دارند که پس از تهران بیشترین تعداد را ما به خود اختصاص داده‌ایم.

وی با بیان این‌که کمیته حل اختلاف و سازش از بدو تاسیس انجمن فعال بوده است، افزود: فعالیت همکاران در این کمیته همواره مبتنی بر جلب رضایت مسافر و زائر است، به گونه‌ای که با داشتن رضایت فرد برای نوبت دیگر باز هم به همان دفتر و شرکت خدمات مسافرتی مراجعه کند.

در این مراسم که با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی، فعالان و دست‌اندرکاران حوزه گردشگری استان برگزار شد، شعبه همیاران صلح توسعه حل اختلاف خراسان رضوی در جامعه حرفه‌ای هتلداران و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان افتتاح شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->