واردات برنج یک نوع هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

«سامانه یکپارچه فروش خودرو» وظیفه‌ای درباره اعلام زمان حذف قرعه‌کشی خودرو ندارد

  • کد خبر: ۱۱۲۲۹۱
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۱
«سامانه یکپارچه  فروش خودرو» وظیفه‌ای درباره اعلام زمان حذف قرعه‌کشی خودرو ندارد
مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با بیان اینکه مسئولان سامانه یکپارچه وظیفه‌ای به جز ثبت‌نام متقاضیان ندارند، گفت: فقط وزارت صمت می‌تواند زمان حذف قرعه‌کشی و مسائل مربوط به حوزه خودرو را اعلام کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر توحیدی  در پاسخ به سوالی در مورد اینکه قرعه‌کشی خودرو قرار است برای چه خودرو‌هایی ادامه یابد؟ اظهار داشت: شرکتی که من مدیریت آن را به عهده دارم، مجری طراحی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو است و من در جایگاهی قرار ندارم که از ادامه روند قرعه‌کشی خودرو مطلع باشم.

وی افزود: مطلبی امروز به نقل از من در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی عنوان شده مبنی بر اینکه قرعه‌کشی برای برخی از خودرو‌ها دائمی خواهد بود و تنها تعدادی از خودرو‌ها از فرآیند قرعه‌کشی خارج می‌شوند که باید بگویم در واقع از صحبت‌های من برداشت اشتباهی شده است.

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو اظهار داشت: اینجانب مدیرعامل شرکتی هستم که در زمینه طراحی سامانه‌های فروش اینترنتی خودرو و ... دارای تجربه است و طی این سال‌ها شرکت ما برای خودروسازان متقاضی، سامانه‌هایی را طراحی کرده است تا از طریق این سامانه‌ها، خودروسازان نسبت به فروش خودرو به شیوه قرعه‌کشی اقدام کنند.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه وزارت صمت تصمیم گرفت تا سامانه‌ای را با عنوان «سامانه تخصیص یکپارچه خودرو» طراحی کند تا از طریق این سامانه ثبت نام خرید خودرو از تمامی خودروسازان به شکل متمرکز انجام شود و از طریق این سامانه نیز نتایج قرعه‌کشی اعلام شود، لذا از شرکت ما خواسته شد تا این سامانه را در اسرع وقت طراحی و در اختیار وزارت صمت قرار دهیم.

توحیدی افزود: بنابراین با توجه به سابقه شرکت ما در این زمینه، مهندسان و طراحان ما نیز نرم‌افزاری را طراحی و سامانه مورد نیاز وزارت صمت را ایجاد کرده و در اختیار وزارت صمت قرار دادند؛ بنابراین ماموریت ما تنها ایجاد یک سامانه بود که از طریق آن امکان ثبت‌نام متقاضیان خرید خودرو بصورت یکپارچه فراهم شود.

توحیدی گفت: از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو ثبت نام از حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار متقاضی انجام شد. پس از ثبت‌نام نیز قرعه‌کشی از متقاضیان خرید به صورت متمرکز و زیر نظر دستگاه‌های نظارتی از جمله وزارت صمت و سازمان حمایت انجام شد. بعد از مدتی نیز نتایج قرعه‌کشی و تخصیص خودرو از طریق وزارت صمت برای بارگذاری در سامانه در اختیار ما قرار داده شد و ما نیز از طریق سامانه و پس از کسب استعلام‌های لازم، نتایج را اعلام کردیم.

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با تاکید بر اینکه نرم‌افزار قرعه‌کشی توسط شرکت ما ایجاد نشده و این نرم‌افزار تحت نظر نهاد‌های نظارتی است، گفت: شرکت ما فقط مسئولیت ایجاد سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، ثبت نام از متقاضیان و اعلام نتایج تخصیص خودرو را بر عهده داشت و هیچ مسئولیت دیگری ندارد.

وی اظهار داشت: شرکت ما برای ایجاد نرم‌افزار تخصیص خودرو به دو دلیل انتخاب شد؛ یکی عدم وابستگی به خودروسازان بود، زیرا هیچ کدام از خودروسازان سهامدار شرکت ما نیستند و مساله دوم نیز تجربه چندین ساله ما در ایجاد سامانه‌های ثبت نام و فروش اینترنتی خودرو بود.

توحیدی بیان داشت: بنابراین من به عنوان مدیرعامل شرکتی که طراحی سامانه تخصیص یکپارچه خودرو را بر عهده داشته است، اعلام می‌کنم که شرکت ما هیچ مسئولیتی در قبال سایر مسائل مربوط به حوزه خودرو ندارد و فقط مجری ایجاد سامانه، ثبت‌نام از متقاضیان و اعلام نتایج قرعه‌کشی خودرو است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->