فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

آخرین وضعیت سلامتی دکتر احمد مهدوی دامغانی | حال او رو به وخامت است

  • کد خبر: ۱۱۲۷۱۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
آخرین وضعیت سلامتی دکتر احمد مهدوی دامغانی | حال او رو به وخامت است
صدرا صدوقی، روزنامه‌نگار، با انتشار متنی در فضای مجازی از وخامت حال دکتر مهدوی دامغانی، الهی‌دان و ادیبِ نامدار ساکن آمریکا خبر داد و از علما و فضلای حوزه و دانشگاه خواست که نسبت به بازگشت مهدوی دامغانی به میهن تدبیری بیندیشند.

به گزارش شهرآرانیوز - صدرا صدوقی، روزنامه‌نگار، با انتشار متنی در ایسنتاگرام از وخامت حال دکتر مهدوی دامغانی، الهی‌دان و ادیبِ نامدار ساکن آمریکا خبر داد و از علما و فضلای حوزه و دانشگاه خواست که نسبت به بازگشت مهدوی دامغانی به میهن تدبیری بیندیشند:

به اطلاع موثق، حال دکتر احمد مهدوی دامغانی اصلا خوب نیست! بگذارید راحت بگویم: رو به وخامت است

دکتر مهدوی دامغانی چندروزی را در آی سی یو گذراند و اکنون دوستان و یارانش در آن سر دنیا به علاقه‌مندان او در ایران به اصطلاح التماس دعا داده‌اند! نوشت:

آیا ضروری نیست که آقایان علمای اعلام- به خصوص عالمان خراسان رضوی و استادان گرامی دانشگاه که بسیاری از این گرامیان روزی نزد او به درس نشسته‌اند، لااقل در این ساعات حساس، تدبیر و چاره‌ای کنند که این مجتهد در فقه اسلامی و استاد والامقام و متدینِ دانشگاه در سن قریب به یکصد سالگی، با عزت و احترام به میهن و موطن خود بازگردانده و تجلیل و اجلال گردد.

حدود پنجاه سال دوری از وطن کافی نیست! تبلیغ، ترویج و تدریس جانانه او از اسلام و تشیع در آمریکا و غرب را می‌توان فراموش کرد؟

احمد مهدوی دامغانی متعلق به ایران و اسلام است، نه آمریکا و غرب؛ حیات و خدای نکرده ممات او نیز باید در ام القرای جهان اسلام باشد نه بلاد کفر!

خدا نکند ولی واقعا این‌بار زود دیر می‌شود.

من صدرا صدوقی -روزنامه نگارِ ۴۱ ساله، خواستم این مهم را به بزرگان قوم با کمال امتنان یادآوری کنم؛ فقط به مصداق آیه شریفه: « و ذکر فان الذکری تنفع المومنین»

احمد مهدوی دامغانی ۱۳ شهریور ۱۳۰۵ در مشهد در خاندانی اهل دانش و متدین و با اصالت دامغانی دیده به جهان گشود. علوم متداول قدیم و جدید را در آن شهر فراگرفت و سپس در تهران اقامت گزید. در سال ۱۳۲۷ از دانشکده معقول و منقول (بعداً الهیات) دانشگاه تهران و در سال ۱۳۳۳ در رشته ادبیات فارسی از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران لیسانس گرفت.

در سال ۱۳۴۲ از دانشگاه تهران درجه دکتری در زبان و ادبیات فارسی گرفت و موضوع رساله دکتری او تصحیح کتاب «کشف‌الحقایق» عزیزالدین نسفی به راهنمایی محمدتقی مدرس رضوی بود.

پس از گذراندن دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی به عنوان استاد دانشگاه تهران به تدریس در دانشکده‌های ادبیات و الهیات دانشگاه تهران پرداخت.

از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۴ در دانشگاه مادرید به تدریس ادبیات عرب و فارسی و فقه اسلامی اشتغال داشت. مهدوی دامغانی چندین سال سردفتر اسناد رسمی در تهران و از سال ۱۳۵۴ رئیس کانون سردفتران اسناد رسمی بود.

احمد مهدوی دامغانی از سال ۱۳۶۶ مقیم آمریکا و در دانشگاه هاروارد و دانشگاه پنسیلوانیا مشغول به تدریس در مقطع دکترا و پست دکترا بوده است. رشته‌های تدریس او در آمریکا شامل معارف اسلامی، ادبیات عرب، ادبیات فارسی، فقه، تفسیر و برخی علوم اسلامی است.

وی فرزند آیت الله شیخ محمدکاظم مهدوی دامغانی (احیا کننده حوزه علمیه مشهد) است. از هم دوره‌های مهدوی در حوزه علمیّه مشهد، می‌توان به: شیخ کاظم مدیرشانه چی، شیخ محمّد واعظزاده، عبدالجواد فَلاطوری، سید جعفر سیّدان، سیّد علی حسینی سیستانی، اشاره کرد. (منبع: تسنیم)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->