هوای مشهد همچنان آلوده است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: سال پایانی دوره ششم مدیریت شهری، زمان خدمات ویژه و تلاش شبانه‌روزی است اکران گسترده شهری در مشهد به مناسبت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت بازگشایی ورودی ایستگاه شهدای خط۳ متروی مشهد از ساختمان هدایت شهرداری مشهد، برترین دستگاه استان در اجرای قانون تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نگاهی به نخستین سرشماری دقیق در مشهد | احوالات نفوس ارض اقدس نخست‌وزیر قطر از تلاش برای پرکردن شکاف بین واشینگتن و تهران خبر داد سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز زیارتی امام‌رضا(ع)، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار چهره به چهره اهالی مهدی آباد با شهردار منطقه ۵ مشهد | مهدی آباد در مسیر تغییر، با همدلی مردم و مدیریت شهری شهردار مشهد مقدس: باید ذهنیت جامعه درباره فرزندآوری تغییر کند | کاهش ۵ درصدی طلاق و آغاز پویش «قدم نورسیده» در مشهد معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور به تاجیکستان رفت سلیمی: پدران در سیاست‌های جمعیتی فراموش نشوند | نشان ملی مهر مادری باید در سطح دولت تصویب شود سرویس‌دهی صلواتی ناوگان اتوبوس‌رانی در روز زیارتی مخصوص امام‌رضا(ع)، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: زمان بحران، وقت تصمیم نیست؛ باید سریع‌تر برای جمعیت چاره‌اندیشی کرد + فیلم ثبت ششمین روز پیاپی آلودگی هوا در کلانشهر مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار سالار عقیلی با معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس | ابراز تمایل خادم هنرمند بارگاه منور رضوی برای اجرای برنامه‌های فاخر در شهر امام مهربانی‌ها اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند
سرخط خبرها

انعقاد ۸۰ میلیارد ریال قرارداد صنعتی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۲۸۹
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۰
انعقاد ۸۰ میلیارد ریال قرارداد صنعتی در خراسان رضوی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۸۰ میلیارد ریال قرارداد میان واحدهای صنعتی و پیمانکاران از طریق برنامه‌های عمل نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ( ISPX ) در این استان منعقد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مهدی‌زاده مقدم  گفت: نظام مبادلات پیمانکاری فرعی یکی از راهکارهای مهم برای حمایت از واحدهای صنعتی خرد، کوچک و متوسط است و عزم تولیدکنندگان در این حوزه و حضور در بازارهای جهانی جدی است تا از این طریق حجم صادرات خود را افزایش دهند.

وی افزود: پروژه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران از ۲ سال قبل با هدف توسعه بازار شرکت‌های پیمانکاری صنعتی به خصوص توسعه بازارهای صادراتی به عنوان راهبرد اصلی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران معرفی شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران یک عامل ثمربخش برای اتصال پیمانکاران لایه‌های پائین تر به لایه‌های بالاتر در شبکه پیمانکاری صنعتی است.

وی تسهیل ارتباط واحدهای صنعتی و پیمانکاران و توسعه فرآیند پیمان سپاری، ارتقا و توانمند سازی پیمانکاران صنعتی و افزایش توان رقابتی بنگاه‌های داخلی را از اهداف نظام پیمانکاری فرعی دانست و افزود: این نظام ضعف ارتباط بین صنایع کوچک و متوسط و بزرگ را تا حدود زیاد برطرف کرده است.

مهدی زاده مقدم ادامه داد: نقش نظام ISPX در شهرک‌ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی ملموس بوده و به خوبی واحدهای صنعتی و تولیدی را با پیمانکاران پیوند داده و کمکی در راستای توانمندسازی هر چه بیشتر واحدها بوده است.

وی گفت: تاکنون دبیرخانه قطعات خودرو و دبیرخانه صنعت نفت و گاز در قالب نظام پیمانکاری فرعی استان استقرار یافته و شرکت‌های این حوزه در سه نمایشگاه خارجی حضور یافته‌اند.

کل اراضی تحت اختیار شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی هشت هزار و ۶۰۰ هکتار است که عملیات اجرایی در پنج هزار و ۴۰۰ هکتار آن انجام گرفته که از این میزان ۶۰۰ هکتار به واحدهای صنعتی تعلق دارد.

۲ هزار و ۵۶۹ واحد صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی مستقر هستند که در مجموع ۴۳ درصد واحدهای صنعتی، ۲۳ درصد سرمایه گذاری صنعتی و ۳۹ درصد اشتغال صنعتی استان را در اختیار دارند.

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->