حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل مرحله نخست ششمین انتخابات پارلمانی عراق به پایان رسید (۱۸ آبان ۱۴۰۴) توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو آیت‌الله علم‌الهدی: رفع مشکلات استان‌ها نیازمند افزایش اختیارات استانداران است | حل مشکل آب مشهد با استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود کرملین: دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نشده است رئیس ستاد نیرو‌های مسلح یمن به القسام پیام داد حماس جسد گولدن، افسر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد تکذیب اظهارات رسایی در مورد انتصاب مجدد یک دادستان دستگیر شده توضیح سازمان محیط زیست درباره هزینه سفر هیئت ایرانی به اجلاس کاپ ۳۰ برزیل گزارش سالانه ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار فرانسه هم از استقرار نیرو‌های آمریکایی در کارائیب انتقاد کرد ثابتی مدعی شد: سفر ۵۰ میلیاردی رئیس سازمان محیط زیست به برزیل گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با امیرخان متقی | تأکید بر حل‌وفصل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفت‌وگوهای دیپلماتیک ویدئو | بار کج تمدن غرب
سرخط خبرها

تاکید قالیباف بر رفع مشکل روستا‌ها و مناطق دچار تنش آبی و تدوین سند حکمرانی آب

  • کد خبر: ۱۱۳۰۳۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۸
تاکید قالیباف بر رفع مشکل روستا‌ها و مناطق دچار تنش آبی و تدوین سند حکمرانی آب
رئیس مجلس با اشاره به بحران آب و مدیریت منابع آبی کشور بر تدوین سند حکمرانی آب تاکید کرد و گفت: البته لازم است با استفاده از ظرفیت‌های موجود برای رفع تنش آبی در روستا‌ها و سایر مناطق گرفتار این بحران، به‌صورت ضربتی و کوتاه‌مدت اقدام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو  با بیان این که بحران آب و مدیریت منابع آبی یکی از مشکلات اساسی کشور و جزو مسائلی است که باید در برنامه توسعه هفتم مورد توجه قرار گیرد گفت: لازم است با همکاری دستگاه‌های مسئول و مرتبط، سند حکمرانی آب تدوین شده و مبنای عملکرد بخش‌های مختلف در این باره باشد.

وی اضافه کرد: ما در مجلس آمادگی داریم تا در قوانین مختلف و نیز برنامه هفتم توسعه به وزارت نیرو کمک کنیم تا تصمیمات اصولی درباره کاهش اشکالات در مدیریت منابع آبی گرفته شود و همچنین کمیسیون‌های تخصصی مجلس آماده اند در فرایند تدوین یک سند برای چگونگی حکمرانی در موضوع آب به دولت کمک کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اتاق تصمیم گیری درباره آب نباید تاریک باشد، عنوان کرد: معتقدم برای حل بحران کنونی و پیش رو درباره آب باید در سه سطح اقدامات اساسی انجام دهیم؛ نخست این که باید با استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده و قرارگاه‌های جهادی به صورت ضربتی مشکل آب روستا‌ها و مناطقی که دچار تنش آبی شده اند حل شود، همچنین لازم است به پروژه‌های منتخب این حوزه توسط وزارت نیرو نیز توجه ویژه شود تا در زمان مقرر به بهره برداری برسد و مردم از منافع آن بهره‌مند شوند و سوم این که باید حتما سند حکمرانی آب را در یک زمان منطقی تدوین و نهایی و برای اجرای آن برنامه ریزی و اقدام کنیم.

در این نشست علی اکبر محرابیان وزیر نیرو نیز با بیان این که در مسئله آب، نحوه اعمال حاکمیت و مدیریت منابع آب، اتمام طرح‌های نیمه تمام و استفاده از ظرفیت خیرین باید مورد توجه واقع شود تا مشکلات حوزه آب برطرف شود گفت: وزارت نیرو برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام آبی، ۳۵۲ طرح را در کشور انتخاب کرده و میزان بودجه مورد نیاز این پروژه‌ها نیز برآورد شده است.

وی همچنین در این جلسه گزارشی از اقدامات این وزارتخانه جهت مدیریت منابع تولید برق و مدیریت مصرف آن ارائه و تاکید کرد که در دولت سیزدهم از نخستین روزها، برنامه ریزی برای افزایش تولید و مدیریت مصرف انجام شده است تا مردم آرامش بیشتری داشته باشند.

وزیر نیرو ضمن تشکر از مجلس برای نگاه ویژه به حوزه تامین نیاز‌های صنایع آب و برق در بودجه ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: تداوم هماهنگی‌ها میان دولت و مجلس می‌تواند مانع پراکنده کاری شده و گامی برای تخصیص اعتبارات بودجه سنواتی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->