نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

تاکید قالیباف بر رفع مشکل روستا‌ها و مناطق دچار تنش آبی و تدوین سند حکمرانی آب

  • کد خبر: ۱۱۳۰۳۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۸
تاکید قالیباف بر رفع مشکل روستا‌ها و مناطق دچار تنش آبی و تدوین سند حکمرانی آب
رئیس مجلس با اشاره به بحران آب و مدیریت منابع آبی کشور بر تدوین سند حکمرانی آب تاکید کرد و گفت: البته لازم است با استفاده از ظرفیت‌های موجود برای رفع تنش آبی در روستا‌ها و سایر مناطق گرفتار این بحران، به‌صورت ضربتی و کوتاه‌مدت اقدام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو  با بیان این که بحران آب و مدیریت منابع آبی یکی از مشکلات اساسی کشور و جزو مسائلی است که باید در برنامه توسعه هفتم مورد توجه قرار گیرد گفت: لازم است با همکاری دستگاه‌های مسئول و مرتبط، سند حکمرانی آب تدوین شده و مبنای عملکرد بخش‌های مختلف در این باره باشد.

وی اضافه کرد: ما در مجلس آمادگی داریم تا در قوانین مختلف و نیز برنامه هفتم توسعه به وزارت نیرو کمک کنیم تا تصمیمات اصولی درباره کاهش اشکالات در مدیریت منابع آبی گرفته شود و همچنین کمیسیون‌های تخصصی مجلس آماده اند در فرایند تدوین یک سند برای چگونگی حکمرانی در موضوع آب به دولت کمک کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اتاق تصمیم گیری درباره آب نباید تاریک باشد، عنوان کرد: معتقدم برای حل بحران کنونی و پیش رو درباره آب باید در سه سطح اقدامات اساسی انجام دهیم؛ نخست این که باید با استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده و قرارگاه‌های جهادی به صورت ضربتی مشکل آب روستا‌ها و مناطقی که دچار تنش آبی شده اند حل شود، همچنین لازم است به پروژه‌های منتخب این حوزه توسط وزارت نیرو نیز توجه ویژه شود تا در زمان مقرر به بهره برداری برسد و مردم از منافع آن بهره‌مند شوند و سوم این که باید حتما سند حکمرانی آب را در یک زمان منطقی تدوین و نهایی و برای اجرای آن برنامه ریزی و اقدام کنیم.

در این نشست علی اکبر محرابیان وزیر نیرو نیز با بیان این که در مسئله آب، نحوه اعمال حاکمیت و مدیریت منابع آب، اتمام طرح‌های نیمه تمام و استفاده از ظرفیت خیرین باید مورد توجه واقع شود تا مشکلات حوزه آب برطرف شود گفت: وزارت نیرو برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام آبی، ۳۵۲ طرح را در کشور انتخاب کرده و میزان بودجه مورد نیاز این پروژه‌ها نیز برآورد شده است.

وی همچنین در این جلسه گزارشی از اقدامات این وزارتخانه جهت مدیریت منابع تولید برق و مدیریت مصرف آن ارائه و تاکید کرد که در دولت سیزدهم از نخستین روزها، برنامه ریزی برای افزایش تولید و مدیریت مصرف انجام شده است تا مردم آرامش بیشتری داشته باشند.

وزیر نیرو ضمن تشکر از مجلس برای نگاه ویژه به حوزه تامین نیاز‌های صنایع آب و برق در بودجه ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: تداوم هماهنگی‌ها میان دولت و مجلس می‌تواند مانع پراکنده کاری شده و گامی برای تخصیص اعتبارات بودجه سنواتی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->