مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

کاظمی قمی: آمریکا برای سرپوش‌گذاشتن بر شکستش در افغانستان، دروغ می‌گوید

  • کد خبر: ۱۱۳۰۹۵
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹
کاظمی قمی: آمریکا برای سرپوش‌گذاشتن بر شکستش در افغانستان، دروغ می‌گوید
نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در امور افغانستان در واکنش به اظهارات مایک پامپئو، وزیرخارجه سابق آمریکا، گفت: واشنگتن برای سرپوش‌گذاشتن بر شکست خود در افغانستان، تا آمریکای جنوبی به دروغ پراکنی می‌پردازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در امور افغانستان به اظهارات اخیر مایک پامپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا واکنش نشان داد.

کاظمی قمی در توئیتی نوشت: «ابتدا ذهن‌ها را معاصر کنیم. دروغ گویی و پنهان کاری بخشی از ویژگی آمریکاست. طبیعی است که در سیستمی سالانه میلیون ها دلار هدر رفت محافظت از پامپئو می‌شود، امر آشکارا پنهان می‌شود و واشنگتن کارنامه سراسر دروغ خود از افغانستان تا آمریکای جنوبی را با دروغ پراکنی به تصویر می‌کشد.»

مایک پامپئو وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه با العربیه ادعاهایی را در خصوص سیاست خارجی این کشور در دولت ترامپ مطرح کرده است.

این در حالی است که پامپئو یکی از بانیان اصلی توافق دوحه میان آمریکا و طالبان بود که منجر به فروپاشی دولت گذشته و قدرت گرفتن طالبان در افغانستان شد.

براساس توافقنامه دوحه آمریکا متعهد شد در قبال تعهد طالبان به عدم تهدید از خاک افغانستان علیه ایالات متحده، آتش‌بس، آغاز مذاکره با دولت افغانستان و قطع ارتباط با القاعده تمام نیروهای خارجی را از افغانستان خارج کند.

مایک پامپئو که هیچ دستاوردیی در دوران سکانداری خود در وزارت خارجه آمریکا نداشت همچنین در بخشی دیگری از مصاحبه خود ضمن توجیه ترور سردار شهید قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس نیز گفت که «ژنرال سلیمانی در حال طراحی برای کشتن پانصد آمریکایی دیگر بود ما این فرصت را داشتیم که این طرح را خنثی کنیم و آن را انجام دادیم».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->