خراسان رضوی، رتبه دوم جرائم سایبری در کشور | پیگیری‌های پلیس فتا برای دستگیری ادمین یک کانال تلگرامی هتاک ادامه دارد انهدام یک باند خطرناک در شمال مشهد: نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله عامل ۳۰ گوشی‌قاپی سریالی با خشونت! نقشه زن خیانتکار برای قتل شوهر پولدار برملا شد | دستگیری قاتل سنگدل و همدستش آمار خودکشی در ایران افزایشی است دو قاتل راهی بیمارستان روانی شدند مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ بخشش قاتل دختر جوان پای چوبه دار به حرمت امام رضا(ع) اعترافات قاتل بی‌رحم که دانشجوی هنر بود ! برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران- مشهد و برعکس + لینک فروش بلیت جوان‌ترین پدر و مادرها در کدام استان هستند؟ میانسالان آستین بالا زدند | ازدواج بیش از ۳۲ هزار زوج بالای ۵۰ سال قتل مرد میانسال در مازندران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن کودک دوساله گنابادی بر اثر برق‌گرفتگی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجار منزل مسکونی در سبزوار با ۳ مصدوم + عکس (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کارخانه موتورسیکلت‌سازی در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد + ویدئو دو مدیر درپی حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما، موجب بازگشت پرواز شیراز-مشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو
سرخط خبرها

فردا چهارشنبه ۲۰ آذر آخرین مهلت ثبت‌نام در سایت جاماندگان یارانه حمایتی

  • کد خبر: ۱۱۳۶۸
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۷
فردا چهارشنبه ۲۰ آذر آخرین مهلت ثبت‌نام در سایت جاماندگان یارانه حمایتی
بر اساس اعلام سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی، ۲۰ آذر آخرین فرصت ثبت‌نام جاماندگان از دریافت یارانه حمایتی است که این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی افزایش قیمت بنزین در روز‌های پایانی آذر ماه از سوی دولت، طرح یارانه حمایت معیشتی برای جبران بخشی از هزینه‌های خانواد‌ه‌ها در دهک‌های پایین جامعه اجرا شد و مسئولان دولتی اعلام کردند که ۱۸ میلیون خانواده‌ها شامل ۶۰ میلیون نفر از ایرانیان مشمول یارانه حمایت معیشتی دولت خواهند شد.
دولت نیز در سه بازه زمانی ۲۷ و ۲۹ آبان و ۲ آذر مبالغ تعیین شده را به حساب سرپرستان خانوار وریز کرد که این مبالغ بر اساس بُعد خانوار به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.
بنابر اعلام دولت، مبلغ حمایت معیشتی برای خانوار‌های یک نفره ۵۵ هزار تومان، برای خانوار‌های دونفره ۱۰۳ هزار تومان، خانوار‌های سه‌نفره ۱۳۸ هزار تومان، خانوار‌های چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و خانوار‌های پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان در نطر گرفته شده است.
پس از واریز نخستین مرحله از یارانه حمایت معیشتی تعدادی از خانواده‌ها به عدم دریافت یارانه اعتراض کردند و در ادامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ای را برای ثبت اعتراضات خانواده‌های معترض راه‌اندازی کرد، بر همین اساس سامانه #۶۳۶۹* فعالیت خود را از سوم آذر رسما آغاز کرد و تا ۱۰ آذر سرپرستان خانوار فرصت داشتند که در این سامانه اعتراض خود را ثبت کنند.
پس از پایان ثبت‌نام در سامانه ذکر شده، سایت Hemayat.mcls.gov.ir از سوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی دولت مستقر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه‌اندازی شد که در واقع سرپرستان خانوار پس ثبت اعتراض خود در سامانه #۶۳۶۹* باید پس از دریافت کد رهگیری در مرحله بعدی اعتراض خود را در این سایت ثبت و پیگیری کنند.
بنا بر گفته حسین میرزایی؛ سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی؛ سرپرستان خانوار تا چارشنبه هفته جاری ۲۰ آذر فرصت دارند در سایت اشاره شده ثبت‌نام کنند و زمان اعلام شده به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود.
همچنین بر اساس اظهارات میرزایی قرار است تا قبل از واریز مرحله بعدی یارانه حمایتی وضعیت خانواده‌های معترض در رابطه با عدم دریافت این یارانه تعیین تکلیف شود.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->