ویدئو | تصویری غم انگیز از مدرسه میناب و چشم انتظاری مادر دانش آموز شهید ماکان نصیری در اولین روز ماه مهر ویدئو| تبریک سال گذشته آقای شهید ایران به مناسبت آغاز ماه مهر ویدئو| نواخته شدن زنگ اول مهر در مدرسه مصلی‌نژاد مشهد توسط پدر شهید زارعی، شهید مدرسه میناب ویدئو| آغاز سال تحصیلی جدید در جوار مدرسه شجره طیبه میناب ویدئو | دویست و ششمین شب حماسه حضور مردم مشهد در سنگر خیابان (۳۱ شهریور ۱۴۰۵) ویدئو | بوی ماه مهر و ۱۶۸ صندلی خالی شهدای دانش‌آموز صوت| پادکست بازی‌های آسیایی ناگویا | قسمت چهارم: شلیک رقصان ویدئو | طبیعت زیبای پارک ملی گلستان ویدئو| اعترافات جدید قاتل ۵ عضو خانواده پس از جنون روانی پادکست | هشت سال در میدان؛ روایت مهم‌ترین اتفاقات دفاع مقدس اینفوگرافی| فواید زرشک کارتون | بیا به خانه آلاله‌ها سری بزنیم ویدئو| پاکبان مشهدی با کمک یکی از هموطنان صاحب گوشی جدید شد ویدئو | پزشکیان: از مظلومیت کودکان میناب در سازمان ملل خواهم گفت سکانس‌هایی از بازی‌های فراموش‌نشدنی سیروس ابراهیم‌زاده + فیلم ویدئو | دویست‌وپنجمین شب حماسه حضور مردم مشهد در سنگر خیابان | پیرو فرمایش رهبر تا احقاق حق ایستاده‌ایم (۳۰ شهریور ۱۴۰۵) صوت| پادکست بازی‌های آسیایی ناگویا | قسمت سوم: ماشه را بچکان
سرخط خبرها

ویدئو | جشن تولد خداداد عزیزی | غزال تیزپای فوتبال ایران،۵۱ساله شد

ویدئو | جشن تولد خداداد عزیزی | غزال تیزپای فوتبال ایران،۵۱ساله شد
روز گذشته دوستان و هم‌بازیان قدیمی خداداد دورهم جمع شدند تا او را به مناسبت تولد ۵۱ سالگیش غافلگیر کنند.
  • کد خبر: ۱۱۳۸۰۸
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۲۶

به گزارش شهرآرانیوز، خداداد عزیزی که دایره محبوبیتش از مرزهای استان خارج شده، در حالی وارد ششمین دهه زندگی اش می شود که این روزها از دنیای فوتبال دور است.

غزال تیزپای ملبورن حالا بیشتر در برنامه های اینترنتی و تلویزیونی دیده می شود و تجربه جدیدی را در زندگی اش تجربه می کند و اتفاقا بازهم با همان صراحت لهجه ای که دارد، یکی از چهره های موفق جلوی دوربین است.

 

خداداد عزیزی که در اولین روز تابستان سال ۱۳۵۰ متولد شده، امروز از سوی برخی از پیشکسوتان مشهدی و شاگردان خود در آکادمی‌اش سوپرایز شد؛ چرا که جشن تولدی ویژه با حضور چند چهره خاص برای غزال تیزپای فوتبال آسیا تدارک دیده شده بود.

مهدی قیاسی، اسماعیل شجیع و حسین پاس که همگی جزو پیشکسوتان نامدار فوتبال خراسان هستند و مربی خداداد عزیزی بودند، در این مراسم حضور داشتند و در کنار آن‌ها، چهره‌هایی چون رضا ناصحی و حسین بادامکی از همبازیان سابق خداداد هم در مراسم امروز حضور یافتند.

چهره ویژه جشن تولد ۵۱ سالگی خداداد عزیزی، پسرش امیرحسین عزیزی بود؛ او که از سال گذشته در مستطیل سبز فعالیت خود را آغاز کرده و در آکادمی پدرش مشغول به فعالیت است، امیدوار به آن بوده که بتواند پا در مسیر خداداد بگذارد و در سالیان پیش‌رو بتواند در فوتبال ایران چهره شاخصی شود.

خداداد عزیزی که از اقدامات پیشکسوتان مشهدی و البته شاگردانش در آکادمی خود سوپرایز شده بود، در حاشیه جشن تولد ۵۱ سالگی، در پاسخ به سوالی پیرامون آینده فوتبالی پسرش و این‌که آیا او موفق خواهد شد، گفت: او یکسال است که فوتبالش را آغاز کرده و دوست دارم مانند خودم بدون حمایت خاصی و برمبنای توانایی های خود رشد کند. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->