جزئیات طرح آمریکا برای فروش ۶.۴ میلیارد دلار سلاح به رژیم صهیونیستی رئیس خودخوانده سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم ترامپ مدعی شد که سومین حمله علیه قایق قاچاق مواد مخدر انجام شده است گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل مدعی حمله به سفارت تل آویو در هلند شد خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند
سرخط خبرها
رییس مجلس شورای اسلامی:

تحریم‎ها جدی است، اما آبادانی رها نشده است

  • کد خبر: ۱۱۳۸۵
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴
تحریم‎ها جدی است، اما آبادانی رها نشده است
رییس مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه منفی‌بافی برای کشور سَم است و نباید آیه یاس بخوانیم، گفت: در شرایط کنونی تحریم و فشار اقتصادی ظالمانه دشمنان باید با کار بیشتر بر مشکلات فائق بیایم نه اینکه دل مردم را خالی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی روز سه‌شنبه در جریان افتتاح ۵۵ طرح آبرسانی و روستایی استان کرمانشاه در مسجد روستای «قمشه سید یعقوب» بخش ماهیدشت شهرستان کرمانشاه افزود: ملت ما در شرایط سخت با استقامت تحریم‌های دشمنان را شکستند.
او راه غلبه بر مشکلات کشور را وفاق، وحدت و هم افزایی دانست و گفت: منفی‌بافی و آیه یاس خواندن ثمری برای منافع ملی ندارد و ملت ایران وقتی موفق می‌شود که ید واحده باشند و همدیگر را تخریب نکنند.
لاریجانی اظهار کرد: همچنین نباید نهاد‌های کشور را تخریب کرد، زیرا نظام اسلامی از همین نهاد‌ها تشکیل شده است.
او مجلس شورای اسلامی را نتیجه حضور مردم در تعیین سرنوشت خود دانست و تاکید کرد: باید در یک فضای معقول و سنجیده برای بالا بردن توان ملی با همدیگر و حمایت از مدیران دلسوز، توانمند و کارآمد کار‌ها را به انجام برسانیم.
به گفته رییس مجلس شورای اسلامی «جمهوری اسلامی ایران در شرایط تحریم ظالمانه و فشار اقتصادی دشمن همچنان فعالیت و پویا است.»
لاریجانی از وزارت نیرو که به گفته او با برنامه مدون در حال اجرا و افتتاح طرح‌های حوزه آب و نیرو است، قدردانی کرد و از رسانه‌ها خواست که این اقدامات را به اطلاع مردم برسانند.

رییس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط سخت کشور که ناشی از تحریم‌های ظالمانه دشمن است، گفت: وضعیت تحریم‌ها جدی است، اما آبادانی در کشور رها نشده و این مسیر ادامه دارد.
لاریجانی گفت: یکی از رویکرد‌های مهم نظام جمهوری اسلامی را از ابتدای انقلاب تاکنون آبادانی روستا‌ها بوده و به همین دلیل امام راحل دستور ایجاد جهاد سازندگی را با هدف محرومیت زدایی صادر کردند.
او گفت: پس از انقلاب شاهد توسعه و آبادانی روستا‌ها در بخش‌های مختلف از جمله آب، برق، گاز، جاده و سایر خدمات بودیم.
رییس مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به اینکه در فضای غبارآلود سیاسی خدمات نظام جمهوری اسلامی نادیده گرفته می‌شود اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم در کشور انجام اقدامات زیربنایی و خدماتی است که متاسفانه نادیده گرفته می‌شود.


مطالبات مردم کرمانشاه به حق است


لاریجانی در پایان با اشاره به ایستادگی و مقاومت مردم کرمانشاه در دوران مقدس دفاع مقدس گفت: انتظارات و مطالبات مردم این استان به حق است و باید پیگیری شود.
او نمایندگان استان کرمانشاه را چهره‌هایی دلسوز، فعال و پرتحرک دانست و افزود: خدماتی که امروز در سطح استان ارائه می‌شود، نتیجه پیگیری این نمایندگان است.
لاریجانی همچنین از وزیر نیرو خواست که نسبت به اجرای طرح هادی روستایی و توسعه کوچه، معابر و فاضلاب روستای قمشه سید یعقوب توجه جدی داشته باشد.
رییس مجلس شورای اسلامی صح امروز به منظور افتتاح چند طرح آب و برق و شرکت در نشست شورای اداری استان وارد کرمانشاه شد.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->