زلزله اردکان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا
سرخط خبرها

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: فروش بلیت دلاری نیازی به مجوز ندارد

  • کد خبر: ۱۱۴۳۲۱
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: فروش بلیت دلاری نیازی به مجوز ندارد
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اظهارداشت: تقاضا برای بلیت پرواز به مشهد و از مشهد به شمال کشور افزایش پیدا کرده است و اساسا این افزایش تقاضای اتباع خارجی باعث شده، متقاضیان داخلی دسترسی کمتری به پروازهای این مسیرها داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مقصود اسعدی سامانی» دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره محاسبه دلاری نرخ بلیت هواپیما مسیرها و پروازهای داخلی برای اتباع خارجی اظهارداشت: محاسبه عرضه خدمات بر پایه دلار موضوع جدیدی نیست و پیش از این هتل‌ها هم خدمات خود را به صورت دلاری به اتباع خارجی ارایه می‌کردند.

وی ادامه داد: این در شرایطی است که شرکت‌‌های هواپیمایی با سرکوب قیمت‌ها در بلیت پروازهای داخلی مواجه هستند و قیمت بلیت برای پروازهای داخلی واقعی نیست و دولت هم یارانه‌ای به ایرلاین‌ها برای فروش بلیت پروازهای داخلی با نرخ مصوب و براساس نرخ‌نامه، ارایه نکرد. بنابراین محاسبه بلیت پروازهای داخلی با دلار برای اتباع خارجی می‌تواند کمکی به شرکت‌های هواپیمایی باشد.

افزایش تقاضای پرواز داخلی از سوی اتباع خارجی 

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با اشاره به افزایش تقاضای اتباع خارجی برای پروازهای داخلی گفت: برای مثال تقاضا برای بلیت پرواز به مشهد و از مشهد به شمال کشور افزایش پیدا کرده است و اساسا این افزایش تقاضای اتباع خارجی باعث شده، متقاضیان داخلی دسترسی کمتری به پروازهای این مسیرها داشته باشند. بنابراین اتباع خارجی باید هزینه واقعی این مسیرها را بپردازند که مبنا را برای هر ساعت ۱۰۰ دلار در نظر گرفته‌ایم که البته این نرخ هم ثابت نیست بلکه براساس عرضه و تقاضا در بازار قابل تغییر است.

اسعدی سامانی تاکید کرد: برای اجرای این تصمیم نیازی به اخذ مجوز از سوی سازمان هواپیمایی کشوری یا شورای عالی هواپیمایی نداشتیم و نیازی نیست برای اتباع خارجی هم سقف قیمت‌ها را رعایت کنیم.

وی درباره نگرانی‌ها درباره سرایت افزایش قیمت‌ها از نرخ دلاری مسیرهای داخلی برای اتباع خارجی به نرخ بلیت برای اتباع ایرانی اظهار داشت: برای اتباع ایرانی فعلا قیمت بلیت هواپیما تغییری نخواهد کرد و قیمت‌ها براساس همان نرخ‌نامه اعلام شده است.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره تکلیف دوتابعیتی‌ها در فروش بلیت پرواز داخلی گفت: هر فردی که دارای کد ملی باشد بلیت هواپیما برای مسیرهای داخلی را می‌تواند با قیمت مصوب و براساس قیمت‌های اعلام شده در نرخنامه خریداری کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ایرلاین‌ها در حال حاضر برخی از هزینه‌ها را در داخل کشور به صورت دلاری پرداخت می‌کنند برای مثال هر ایرلاین داخلی هزینه خدمات شرکت فرودگاه‌ها را باید به صورت دلاری به این شرکت دولتی پرداخت کند.

اسعدی سامانی تاکید کرد: در این میان فقط چارترکنندگان معترض فروش بلیت پروازهای داخلی با مبنای دلار به اتباع خارجی هستند و جو را مشوش می‌کنند چراکه چارترکنندگان سودهای کلانی از بحث چارتر بلیت مشهد و سایر مسیرهای پرتردد داشتند و نسبت به این اقدام اعتراض دارند.

وی در پاسخ به این سوال که خود شر‌کت‌های هواپیمایی بلیت‌ها را به صورت چارتر در اختیار چارترکنندگان می‌گذارند، اظهار داشت: شرکت‌های هواپیمایی با مشکل کمبود نقدینگی مواجه هستند از سوی دیگر صندوق توسعه حمل و نقل که قرار بود به گردش مالی شرکت‌های هواپیمایی کمک کند، راه‌اندازی نشد و شرکت‌های هواپیمایی مجبورند که بلیت را در اختیار چارترکنندگان که کارتل‌های صنعت هستند، قرار دهند و امروز به دلیل این شرایط صنعت، سود کلان و قدرت زیادی نصیب چارترکنندگان شده‌ است.

منبع: کسب و کار

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->