ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اتهام گوگل و اپل برای جمع‌آوری و فروش داده‌های کاربران

  • کد خبر: ۱۱۴۳۳۳
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۷
اتهام گوگل و اپل برای جمع‌آوری و فروش داده‌های کاربران
سناتورهای آمریکایی در نامه ای خطاب به رئیس کمیسیون تجارت فدرال (FTC)، اپل و گوگل را به انجام اقدامات ناعادلانه و فریبنده به منظور جمع آوری و فروش اطلاعات شخصی تلفن همراه صدها میلیون نفر متهم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سناتورهای آمریکایی در نامه ای خطاب به رئیس کمیسیون تجارت فدرال (FTC)، اپل و گوگل را به انجام اقدامات ناعادلانه و فریبنده به منظور جمع آوری و فروش اطلاعات شخصی کاربران تلفن همراه صدها میلیون نفر متهم کردند. آنها افزودند که این شرکت‌ها با ایجاد شناسه‌های ردیابی مخصوص تبلیغات در سیستم‌عامل‌های تلفن همراه خود، این اقدامات را تسهیل کرده اند.

در سیستم عامل های اندروید و iOS، شناسه های قابل ردیابی وجود دارند که می توانند برای اهداف و تبلیغات تجاری مورد استفاد قرار بگیرند. اگرچه قرار است این شناسه ها همیشه ناشناس بمانند اما سناتورهای آمریکایی ادعا می کنند که غول های فناوری این اطلاعات که شامل نام افراد، آدرس ایمیل و شماره تلفن آنهاست را به فروش می رسانند.

وال استریت ژورنال گفته که اپل و گوگل محدودیت هایی را برای جمع آوری داده های کاربران دارند. مثلا اپل در به روز رسانی iOS اقدامات سختگیرانه ای را درخصوص ردیابی برنامه ها اعمال کرد و به آنها گفته بود پیش از جمع آوری اطلاعات باید از کاربران اجازه بگیرند.

گوگل هم ردیابی کاربران در برنامه های مختلف را سخت تر و اخیرا ادعا کرده ویژگی Privacy Sandbox  را با هدف معرفی راه‌حل‌های تبلیغاتی جدید و خصوصی‌تر اصلاح می کند.

این شرکت درباره ادعای سناتورها گفت: ما هیچوقت داده های کاربران را نمی فروشیم و گوگل پلی هم فروش آنها را از سوی توسعه دهندگان ممنوع کرده است. ادعاهای مطرح شده درباره شناسه تبلیغاتی برای تسهیل فروش اطلاعات، نادرست است.

البته اپل هنوز به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->