حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد
سرخط خبرها
رئیس‌جمهور به استانداران دستور داد

سرکشی به خانواده‌ها و افراد آسیب‌دیده حوادث آبان

  • کد خبر: ۱۱۴۴۰
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۳
سرکشی به خانواده‌ها و افراد آسیب‌دیده حوادث آبان
رئیس جمهور در دیدار با استانداران سراسر کشور، ضمن تشریح و تبیین وضعیت سیاسی، اقتصادی و مناسبات بین المللی، بر ضرورت هماهنگی، تلاش و تقویت ارتباط استانداران با مردم، نخبگان و جوانان تأکید کرد.
حجت الاسلام حسن روحانی در این دیدار که وزیر کشور و معاونان وی نیز حضور داشتند، با تشریح ویژگی‌های بودجه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی، اتمام پروژه‌های نیمه تمام و صرفه جویی در تمامی ابعاد و تلاش برای تنظیم امور استان‌ها بر اساس اولویت‌ها را ضروری دانست.
روحانی با طرح نمونه‌هایی از ضرورت‌ها و اولویت‌های اقتصادی، وظیفه اصلی استانداران را خدمت به مردم و برخورد صادقانه و شفاف با آنان خواند و اظهار کرد: گفتگو با قشر‌های گوناگون مردم و مطرح کردن مشکلات موجود و تلاش‌ها و عملکرد دولت، همراهی قاطبه مردم را به دنبال دارد و مردم فهیم ایران دولت خود را تنها نخواهند گذاشت.
رئیس جمهور با اشاره به حوادث اخیر، تأکید کرد حتما استانداران با سرکشی به خانواده‌ها و افراد آسیب دیده به کمک آنان بشتابند و از خانواده‌های حادثه دیده دلجویی کنند و حداکثر کمک و همراهی را با آنان داشته باشند.
وی افزود: مردم با مشکل مواجه هستند و ما باید ضمن برنامه ریزی برای حل مشکلات آنان، وضعیت و شرایط تحریم و اقدامات دولت را برای مردم بازگو کنیم و در راه حل‌ها از آنان یاری بخواهیم.
روحانی از استانداران خواست که اصلاح قیمت سوخت را که اقدامی ملی و تصمیم کل نظام بود، با اهداف این طرح که کمک به قشر‌های آسیب پذیرتر و قدمی در راستای عدالت و رفع تبعیض بوده است، به مردم توضیح دهند و اگر پیشنهادی برای اصلاح امور و بهتر شدن زندگی مردم دارند، به دفتر رئیس جمهوری اعلام نمایند.
رئیس جمهور با تشریح نتایج برجام و مشکلات پس از خروج آمریکا از این توافق و همچنین تلاش‌های دولت و نظام برای اداره کشور در شرایط تحریم‌های حداکثری، بر اجماع و همدلی همه مسئولان نظام به عنوان ضرورتی برای عبور سریع‌تر از این مرحله تاریخی اشاره کرد.
در این نشست شماری از استانداران نیز از حوزه مأموریت خود گزارشی ارائه کردند و برنامه‌ها و مطالبات استان‌های خود را با رئیس جمهور در میان گذاشتند. پیش از سخنان رئیس جمهور، وزیر کشور و معاونان وزارت کشور نیز از وضعیت استان‌ها و ستاد‌های تشکیل شده در راستای اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت گزارشی ارائه کردند.
در این گزارش‌ها برنامه‌های آینده این وزارتخانه در ارتباط با اصلاح روش‌ها و بهبود مناسبات ارتباطی با استان ها، تشریح شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->