ویدئو | تو رستم تهمتنی، بزن که خوب میزنی ویدئو | مردم مشهد در تجمعات شبانه، باغیرت ترین فردی که می‌شناسند را معرفی کردند موشن گرافی | یکم اردیبهشت ماه، سالروز بزرگداشت شهدای ورزشکار گرامی باد ویدئو | اقدام خاص یکی از عشایر خوزستان در گرامیداشت شهدای میناب؛ وقتی داغ مشترک می‌شود پیش بینی ده سال پیش رهبر شهید در مورد بحران انرژی آمریکا + فیلم رویترز: اعتراض سربازان و خانواده سربازان به جنگ علیه ایران در ساختمان کنگره + فیلم ویدئو | مانور حیرت‌انگیز پهپاد حزب‌الله و هنر شکار مرکاوای اسرائیلی شب پنجاه‌ویکم | پرچم های ایران عزیز در خیابان های مشهد بازهم برافراشته شد (۳۱ فروردین ۱۴۰۵) ویدئو | رونمایی از نسخه‌ نفیس قرآن کریم، اهدایی رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) اینفوگرافی | حداقل حقوق کارگران در ۱۰ سال اخیر برابر با چند گرم طلا و چند دلار بوده است؟ ویدئو | سوال پدر یکی از شهدای مدرسه میناب از مردم کل جهان ویدئو | پرداخت عوارض ۲ میلیون دلاری در تنگهٔ هرمز غافلگیرکننده نخواهد بود ویدئو | توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص توییت عراقچی راجع‌به تنگه هرمز
سرخط خبرها

ویدئو | میزگرد اقتصاد هنر با حضور هنرمندان هنرهای تجسمی

اهمیت موضوع اقتصاد هنر و توجه به معیشت هنرمندان ما را بر آن داشت تا درصدد برگزاری سلسله جلسه هایی با موضوع اقتصاد هنر مشهد در رشته های گوناگون هنری باشیم.
  • کد خبر: ۱۱۴۸۱۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۲
  • ۱

به گزارش شهرآرانیوز، مشهد شهری سرآمد در پرورش و معرفی هنرمندان بزرگ است. با این حال و با وجود ظرفیت‌های موجود در این شهر، تا کنون نه تنها سیاست گذاری و برنامه ریزی مدونی برای جهت دهی و سامان بخشی فعالیت‌های هنری انجام نشده که حتی برنامه ریزی جامع و مناسبی نیز برای استفاده از توان بالای هنرمندان این شهر وجود نداشته است. در چنین وضعیتی چرخه اقتصاد هنر مشهد نیز معیوب شکل گرفته است. شاید مهاجرت مکرر هنرمندان مشهدی که ناشی از نارضایتی آن‌ها از وضعیت معیشت و مهیا نبودن شرایط کسب وکار است گواهی بر این مدعاست.

اهمیت موضوع اقتصاد هنر و توجه به معیشت هنرمندان ما را بر آن داشت تا درصدد برگزاری سلسله جلسه‌هایی با موضوع اقتصاد هنر مشهد در رشته‌های گوناگون هنری باشیم. در نخستین میزگرد به سراغ هنر‌های تجسمی رفتیم و با دعوت از ۴ هنرمند و یک پژوهشگربه بیان مجموعه مشکلات و مسائل حوزه اقتصاد هنر در مشهد پرداختیم و نظرآن‌ها را درباره چرخه معیوب اقتصاد هنر جویا شدیم. موضوع مهمی که در این میزگرد از زبان هنرمندان و کارشناسان مطرح شد، مجموعه‌ای از مشکلات متعدد و سؤال‌های بی جوابی است که برای رسیدن به راه حل و رفع و رجوع آن ها، نیازمند یک تعامل و همفکری مشارکت جویانه به ویژه از سوی هنرمندان و متولیان هنر این شهر است. نقطه عطف موضوع‌های مطرح شده در این میزگرد را شاید بتوان در مسئله شناسی و فرایند تبدیل مشکلات موجود به مسئله‌ای حل شدنی معنی کرد. موضوعی که بار‌ها از زبان مدعوین حاضر در این نشست نیز مطرح شد.

در این میزگرد محمد ابوترابی از استادان کارکشته نقاشی مشهد، صالح موسویان مجسمه ساز مطرح شهرمان، مصطفی معمی وند هنرمند و یکی از فعالان حوزه سوغات زیارت، مجید رجایی خوش نویس و محمدجواد استادی پژوهشگر و فعال فرهنگی حضور داشتند و در دو بخش به بیان نظرات خود پرداختند؛ بخش نخست ارائه مختصاتی از وضعیت اکنون اقتصاد هنر و شناسایی شبکه مسائل آن در مشهد است و هرکدام به زعم خود مسائل موجود را به بحث گذاشتند. بخش دوم نیز به ارائه پیشنهاد‌ها و راهکار‌هایی برای حل مسائل موجود معطوف شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهروز
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
0
0
چند ماه پیش کتابی در خصوص اقتصاد فرهنگ و هنر از برونو فری به دستم رسید، راهکارها و نظریاتی در کتاب بود که آدم تاسف میخورد چرا در ایران این اصول و راهکارها به کار گرفته نمیشه تا اقتصاد هنر و فرهنگ این کشور به پویایی برسه و مثل خیلی جاهای دیگه این امکان رو به دست بیاره تا به یکی از ستون‌های اقتصاد کشور تبدیل بشه. کاش به روزتر با این مقوله‌ها روبرو بشیم
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->