ویدئو | دویست و دومین شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان (۲۷ شهریور ۱۴۰۵) ویدیو | دره ارواح یک جاذبه گردشگری شگفت‌انگیز در خراسان رضوی دانلود و تماشای قسمت سوم سریال مرد سه هزار چهره مهران مدیری ویدئو | وزیر آموزش‌وپرورش: ۱۰ هزار کلاس به فناوری‌های جدید مجهز شد ویدئو | نمایش پهپادهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش بزرگ جانفدا ویدئو | دویست‌ویکمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۲۶ شهریور ۱۴۰۵) ویدئو | نجات معجزه آسای دختر ۸ساله سبزواری از چاه ۱۵متری ویدئو | وزیر نفت: ایران بی‌نیاز از واردات گازوئیل شده است ویدئو | تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه شد؟ ویدئو | شهیدان هادی انتظاری، علیرضا داوری و حسین حاج‌هاشمی؛ قهرمانانی که جان خود را در راه دفاع از میهن تقدیم کردند ویدئو | نگاهی به ۲۰۰ شب حضور مردم مشهد در سنگر خیابان (۲۵ شهریور ۱۴۰۵) ویدئو | دویست شب در خیابان برای ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۵) ویدیو | تصادف مرگبار در اتوبان تهران - قم | راننده در خودرو سوخت (هشدار: حاوی تصاویر دلخراش) ویدئو | زیبایی‌های کابل ویدئو | تصاویر جدید از اصابت دقیق موشک‌های ایران به پایگاه موفق السلطی ویدئو | وعده تعیین تکلیف سهام عدالت تا پایان تابستان به کجا رسید؟ ویدئو | صدونودونهمین شب حضور حماسی مردم مشهد در سنگر خیابان | از مشهد تا صنعا، امت مقاومت در میدان (۲۴ شهریور ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

ویدئو | پلنگ‌بان؛ گشت و گذاری نیم‌روزی با محیط‌بانان پارک ملی تندوره

تندوره تنها پارک ملی استان خراسان رضوی است که در ۱۰ کیلومتری شهر درگز قرار گرفته است.
  • کد خبر: ۱۱۴۹۹۶
  • ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۱
  • ۱

به گزارش شهرآرانیوز، پارک در حوزه تنوع گیاهی و جانوری بسیار متنوع است. بنا به آماری که ارائه شده است از ۸ گونه گربه‌سانی که در ایران زندگی می‌کنند، ۵ گونه یعنی پلنگ ایرانی، گربه جنگلی، گربه دشتی، گربه پالاس و سیاه‌گوش اورآسیا در تندوره زندگی می‌کنند. این منطقه به گفته کارشناسان بهترین زیستگاه پلنگ در ایران است. مساحت این پارک بیش از ۳۰ هزار هکتار است.

با مدثر تیموری، محیط‌بان و مسئول اداره پارک ملی تندوره و چندتن از همکارانش گشتی کوتاه در این پارک زده‌ایم، که می‌توانید در این ویدیو بخش‌هایی از آن را تماشا کنید.

تعداد بازدید : 707
محمدرضا فنائی
تصویربردار محمدرضا فنائی
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
0
0
بابا هر صبح پاشی بری گشت داخل طبیعت بکر این گله‌ای دار نه به خدا؟
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->