شش مرزبان ایرانی آزاد شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک سوم ارزآوری کشور توسط مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود  مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند تحریم‌‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا علیه ایران سردار رادان: حجاب و عفاف موضوع امنیتی و انتظامی نیست استقرار ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد  نشست کمیته اقتصادی مشترک ولایت هرات و استان خراسان رضوی برگزار می‌شود وزیر کشور در مشهد: طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح نشست برگزار کرد وزیر خارجه چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود احمد وحیدی، وزیر کشور وارد مشهد شد (۶ اردیبهشت) اجرای نمایش «تمام نا تمام» در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) عملیات «وعده صادق» و آینده نظم منطقه‌ای صباح زنگنه: اسرائیل به‌دنبال تنش در منطقه است| نیاز به فهم بهتر روابط بین‌الملل داریم صهیونیست‌ها برای سومین روز متوالی به مسجدالاقصی یورش بردند یک خبرنگار دیگر فلسطینی در بمباران خانه‌اش در غزه به شهادت رسید همسر شهید سید مصطفی خمینی درگذشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) افکار عمومی جهان مصمم به متوقف‌کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه و کرانه باختری است تأکید فرمانده ارتش بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی و واپایش عملیات ارتش برای اقدام نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
سرخط خبرها

حقوق بشر آمریکایی با طعم مرگ

  • کد خبر: ۱۱۵۲۳۹
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
حقوق بشر آمریکایی با طعم مرگ
غلامرضا بنی اسدی - روزنامه نگار

حقوق بشر و آمریکا همان رابطه‌ای میانشان برقرار است که میان داعش و حقوق بشر. داعش، سر می‌برد و بمب گذاری و انتحار می‌کند. آمریکا بمباران دارد و تکه تکه کردن مردم. اندک اختلافی که بینشان می‌ماند به هوایی و زمینی بودن بمبشان است و نه چیز دیگر. چرا؛ یک تفاوت دیگر هم دارند؛ داعش ریشش را از یک قبضه کمتر نمی‌زند، اما آمریکایی دست به قبضه، ریشش را سه تیغه می‌کند. در مرگ آفرینی و ویرانگری شان تفاوتی نیست.

رعایت حقوق بشر را هم از روی دست هم تقلب می‌کنند. اینکه رفتار آمریکایی‌ها را با داعشی‌ها در یک ترازو گذاشتم برای این است که نسل امروز، داعشی‌ها را خوب به یاد دارد، ولی شاید بسیارشان رفتار آمریکا را به خاطر نیاورند. به هر حال تریبون و رسانه در شمار انبوه را آمریکا دراختیار دارد و سفید را سیاه می‌نماید تا سیاهی رویش را سپید بپنداریم.

نسل امروز هم ممکن است گاهی دچار تردید شود در این ماجرا وگرنه کسانی که ۱۲ تیر ۱۳۶۷ را به خاطر دارند، در «این همانی» آمریکا با قاتلان حرفه‌ای تردید نمی‌کنند.

گواهش هم حمله یواس اس وینسنس به ایرباس ایران است که در پرواز مسافربری شماره ۶۵۵ از تهران راهی دبی بود. در این جنایت ۲۹۰ انسان ازجمله ۲۵۴ ایرانی تکه تکه شدند. آمریکایی‌ها هم هرگز از این جنایت عذرخواهی نکردند که هیچ، به ویلیام راجرز، فرمانده این کشتی مدال هم دادند. بله، معنای حقوق بشر یعنی این؛ بکش و مدال بگیر.

کسانی که این سطور را به تردید می‌خوانند می‌توانند خود گزارش‌های منابع بی طرف را بخوانند. یک جست وجوی کوتاه آنان را با واقعیت‌های تلخی آشنا خواهد کرد که عیان کننده ماهیت یانکی هاست.

سایت آزاد وی کی پدیا می‌تواند گزاره‌های روشنی در اختیار بگذارد برای کسانی که ماهیت دشمن را دوست می‌پندارند. از نگاه ما، اما کشوری که سلاح کشتارجمعی می‌سازد و با صدور مرگ افزار، اقتصادش را فربه می‌کند، حق ندارد از حقوق بشر حرف بزند.

کسانی که دستشان بوی باروت می‌دهد و نگاهشان از جنس شکارچی است جز مرگ نمی‌توانند سوغاتی داشته باشند. آدرس زندگی گرفتن از بانیان مرگ، نابخردی تمام است. ما نمی‌توانیم آن جنایت را فراموش کنیم. هرگز هم نمی‌بخشیم کسانی را که آب‌های سرزمینی ما را به خون فرزندان وطن رنگین کردند. نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->