هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر! تحکیم بنیان خانواده از طریق همراهی همیاران باشگاه «باهم» با زوج‌های جوان کمک به افزایش سطح بارندگی‌ها با بارورسازی ابرها آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد از امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اضافه شدن سالیانه ۸۸ هزار زوج به جمعیت نابارور کشور

  • کد خبر: ۱۱۵۲۵
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
اضافه شدن سالیانه ۸۸ هزار زوج به جمعیت نابارور کشور
عضو هیئت علمی گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شیوع ناباروری در کشور، ۱۱ تا ۱۹ درصد است و در هرسال ۸۸ هزار زوج نابارور به این تعداد اضافه می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر نیره خادم، امروز در همایش کشوری مامایی و سلامت زنان که به مناسبت صدمین سال دانشگاهی‌شدن مامایی ایران، در تالار ابن‌سینا برگزار شد، بیان کرد: در ایران میزان باروری به 1.2 فرزند به ازای هر زن کاهش پیدا کرده که اگر به همین منوال پیش رود تا سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت به صفر خواهد رسید.

وی افزود: شیوع نابروری ۱۱ تا ۱۹ درصد در کشور است و در برخی نواحی این آمار به 20 تا ۲۵ درصد می‌رسد. در هرسال ۸۸ هزار زوج نابارور به این تعداد اصافه می‌شود، این زوجین نابارور تنش‌های زیادی را در ارتباطات اجتماعی و خانوادگی تجربه می‌کنند.

این متخصص زنان، زایمان و نازایی با بیان اینکه «زوجین باید به صورت صحیحی جهت درمان به مراکز درمان هدایت شوند»، گفت: یک‌سوم طلاق‌هایی که داریم به دلیل ناباروری زوجین است. نقش مراکز بهداشتی، درمانی و نظام ارجاع بسیار مهم است.

خادم با بیان اینکه «۱۵درصد از زوج‌ها به روش‎های کمک باروری ART نیاز پیدا می‌کنند»، اظهار کرد: از سال ۹۵، دولت بسته‌های حمایتی دارد. برای هر مریض نابارور که ثبت سامانه می‌شود، به دلیل هزینه‌های بالایIVF، هشتاد و پنج درصد هزینه‌ها در مراکز دولتی پرداخت می‌شود. بسته حمایتی برای هر بیمار ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. در این اوضاع که مشکلات اقتصادی داریم به دلیل افزایش جمعیت، وجود چنین بسته‌های حمایتی برای جوانان ابلاغ شده ‌است.

این عضو هیئت‌علمی گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص روش‌های درمان ناباروری خاطرنشان کرد: از جمله این روش‌ها می‌توان به تحریک تخمک‌گذاری با استفاده از قرص‌ها که ۸۵ درصد تخمک‌گذاری انجام می‌شود، اشاره کرد که با این داروها، ۴۰ درصد توان حاملگی ایجاد می‌شود. روش ART که سبب دستکاری روی تخمک و اسپرم می‌شود نیز از دیگر روش‌هاست. همچنین IVF سردسته روش‌های این‌چنین برای بارداری‌ست.

وی خاطرنشان کرد: در ناباروری‌ها، هیچ‌وقت نباید بگوییم که زن مشکل کامل دارد و مرد بدون مشکل خاصی است، باید بگوییم که ۵۰ درصد زن و ۵۰ درصد مرد مشکل دارد. دیگر روش‌ها مانند، جنین فریزری، رحم حامل یا اجاره‌ای، اهدای تخمک و اهدای جنین از راه‌های دیگر روش‌های بارداری است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->