خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما
سرخط خبرها

از دستگاه کپی اطلاعات کارت‌بانکی (اسکیمر) چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۱۱۵۳۲۰
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸
از دستگاه کپی اطلاعات کارت‌بانکی (اسکیمر) چه می‌دانید؟
برداشت بی‌اجازه از کارت و کلاهبرداری از حساب بانکی تنها با خرید از دست‌فروش، میوه‌فروش‌سیار و فروش وسایل و مواد خوراکی در کنار جاده آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، برداشت بی‌اجازه از کارت و کلاهبرداری از حساب تنها با خرید از دستفروش، میوه‌فروشی سیار و فروش وسایل و مواد خوراکی در کنار جاده آغاز می‌شود که اگر مشتری از نحوه این نوع کلاهبرداری اطلاع نداشته باشد با یک کارت کشیدن و در اختیار گذاشتن رمز خود با فروشنده راه را برای خالی کردن حساب خود باز می‌کنند.

دستگاه اسکیمر چیست؟

اسکیمینگ نوعی دزدی از کارت اعتباری است که در آن کلاهبردار با استفاده از وسیله‌ای کوچک تمامی اطلاعات کارت‌بانکی قربانی را دزدیده و از آن سوءاستفاده می‌کند. با کشیدن کارت درون دستگاه اسکیمر تمامی اطلاعاتی که روی نوار مغناطیسی کارت اعتباری قربانی ذخیره‌ شده است برداشته‌ و درون دستگاه اسکیمر ذخیره می‌شود. نوار مغناطیسی که روی کارت‌های اعتباری قرار دارد؛ شامل شماره کارت اعتباری و تاریخ انقضای کارت است. این نوار نام و نام‌خانوادگی کامل مالک کارت را نیز درون خود نگه می‌دارد. کلاهبردار پس از دزدیدن اطلاعات حساب قربانی از آن‌ها در تراکنش‌های آنلاین خود استفاده می‌کند و یا با ساخت کارت اعتباری تقلبی دزدی را به‌صورت آفلاین انجام خواهد داد.

کلاهبرداری از مردم در پوشش میوه‌فروش سیار 

رئیس پلیس فتای تهران امروز 12تیرماه از کلاهبرداری از مردم در پوشش میوه‌فروش سیار خبر داد.

به گفته وی، مجرمان تحت پوشش میوه‌فروشان دوره‌گرد با یک خودرو وانت‌بار در تهران مشغول کار شده و پس از کپی‌برداری کارت‌های بانکی مال‌باختگان به وسیله دستگاه اسکیمر به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها اقدام کرده‌اند.
با بررسی‌های تکمیلی، افراد شناسایی و پس از تشریفات قضایی، هر ۲ مجرم در محل اختفای خود در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات اسکیمر به پلیس فتا منتقل شده‌اند. متهمان حین دستگیری مسلح بودند و یک قبضه سلاح کمری از این افراد کشف شده است.


سرهنگ جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره اینکه آیا در مشهد به‌تازگی گزارشی از این نحوه کلاهبرداری گزارش شده است؟ گفت: خوشبختانه بعد از اینکه یک باند کلاهبردار که در قالب پرتقال‌فروش به کپی اطلاعات کارت بانکی شهروندان از طریق دستگاه اسکیمر اقدام کرده بود و حدود 40 حساب از شهروندان ‌مشهدی را خالی کرد در اردیبهشت‌ماه دستگیر شد، تاکنون به پلیس فتای استان گزارشی در این‌باره نشده است، اما شهروندان همچنان باید مراقب این‌گونه کلاهبرداری‌ها باشند.

توصیه‌هایی به شهروندان

به فروشنده‌ها اعتماد نکنیم و اگر کارت بانکی را در اختیار فروشنده قرار دادیم، رمز را خودمان وارد و سعی کنیم رمز، ترکیبی از اعدادی باشد که رند نباشد و در صورت امکان در آن صفر نداشته باشد و در هیچ شرایطی به فروشنده اعتماد نشود. توصیه مهم‌تر اینکه مردم، حساب‌های اصلی‌شان را به یک کارت متصل نکنند و حسابی که به‌عنوان پس‌انداز و کارت بانکی اصلی است، رمز اینترنتی نداشته باشد.
فرایند شکایت از مجرم طول می‌کشد، پس بهترین راه این است که از ابتدا کنترل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->