حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می کند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند
سرخط خبرها

تکمیل عملیات اجرایی احیا و بازپیرایی بازار فرش مشهد تا دی‌ماه

  • کد خبر: ۱۱۵۳۲۱
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰
تکمیل عملیات اجرایی احیا و بازپیرایی بازار فرش مشهد تا دی‌ماه
در جلسه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با شهردار منطقه ثامن، پروژه عملیات اجرایی احیاء و مرمت بازار فرش مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به روند پیشرفت کار، این پروژه تا دی‌ماه سال جاری به اتمام خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست مشترک حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با سرپرست شهرداری منطقه ثامن و مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد مقدس به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشرفت پروژه «احیاء و نوسازی بازار فرش مشهد» برگزار شد.

موحدیان در این جلسه با اشاره به بازدید چندماه قبل خود از بازار فرش، اظهارکرد: اجرای پروژه احیاء و نوسازی بازار فرش مشهد به دلیل برخی مسائل و مشکلات پیش آمده، دچار اطاله زمانی شده و همین امر نارضایتی برخی از کسبه را به همراه داشته است.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در روند و سرعت اجرایی پروژه یاد شده، گفت: یکی از کار‌های مهم و اولویت‌های شهرداری منطقه ثامن، باید تکمیل پروژه احیاء بازار فرش باشد تا از این طریق بتوان مشکلات کسبه را حل و فصل نمود.

موحدیان افزود: بازار فرش یکی از قدیمی‌ترین بنا‌های تاریخی شهر مشهد مقدس بوده و در فهرست آثار ملی، به عنوان اثر تاریخی به ثبت رسیده است؛ همین امر سبب شده تا شهرداری اجرای هر اقدامی را منوط به هماهنگی با میراث فرهنگی کند و کار‌ها باید با هماهنگی این مجموعه اجرایی شود.

ساسان نورین‌‎مقدم، سرپرست شهرداری منطقه ثامن نیز در این جلسه با بیان اینکه روند پیشرفت پروژه مرمت و بازپیرایی بازار فرش از اواخر بهمن‌ماه سال گذشته و پس از بازدید رئیس شورای شهر، تسریع یافته است، اظهارکرد: پروژه باززنده‌سازی بازار فرش، علاوه بر احیای معماری اسلامی-ایرانی و ایجاد حس معنوی در زائران و ذی‌نفعان بازار، موجب رونق کسب و کار خواهد شد و امیدواریم شهرداری و کسبه بازار اهتمام ویژه‌ای نسبت به تکمیل آن داشته باشند.

وی با بیان اینکه تاکنون پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، گفت: شهرداری برنامه‌ریزی جدی برای تسریع و تکمیل پروژه داشته است.

سرپرست شهرداری منطقه ثامن خاطرنشان کرد: براساس برنامه زمان‌بندی ارائه شده توسط سرپرست کارگاه، پیش‌بینی می‌شود که پروژه مذکور تا دی‌ماه سال جاری به اتمام برسد؛ منابع مورد نیاز برای مرمت و بازپیرایی بازار فرش را تامین می‌کنیم و حتی برای اطلاع‌رسانی دقیق‌تر به شهروندان و ذی‌نفعان، روزشمار بهره‌برداری را نصب خواهیم کرد.

نورین‌مقدم خاطرنشان کرد: یکی از دلایل پیشرفت کند پروژه، تخصصی بودن مرمت اثر و نیازمندی به مصالح خاص و نیروی انسانی لازم است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->