چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

ابداع محققان برای نمایش منشأ کرونای طولانی مدت در ریه‌ها

  • کد خبر: ۱۱۵۳۴۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۷
ابداع محققان برای نمایش منشأ کرونای طولانی مدت در ریه‌ها
محققان با ابداع تکنیک جدیدی این امکان را مهیا کردند که منشأ کرونای طولانی مدت در ریه‌ها نشان داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک فناوری جدید تصویربرداری اجازه می‌دهد تا منبع مشکل تنفسی را که همراه با بهبودی طولانی مدت از ویروس کرونا است، آشکار کند؛ این مسئله با آزمایش‌های عادی امکان پذیر نبود.

در تحقیقات منتشر شده در مجله "رادیولوژی"، بیماران طولانی مدت کرونا از بیش از ۲۰۰ علامت از جمله سرگیجه، اسهال، تنگی نفس، خستگی و مشکل در تمرکز رنج می‌برند که می‌تواند چندین ماه یا حتی سال‌ها طول بکشد.

مایکل نیکلسون، متخصص تنفس در مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف لندن، می‌گوید، طبق این تحقیق، بیماران کووید که مشکلات تنفسی طولانی‌مدت را توصیف می‌کنند، نتایج طبیعی در آزمایش‌های تنفسی بالینی استاندارد نشان می‌دهند. اما فناوری جدید اکنون به وضوح منبع مشکل تنفسی را آشکار کرده است.

نیکلسون می‌گوید: «نتایج به ما این امکان را داد که نشان دهیم یک اثر فیزیولوژیکی روی ریه‌های بیمار مرتبط با علائم آن‌ها وجود دارد».

این اسکن‌ها آسیب عظیمی را که عفونت کووید-۱۹ می‌تواند به اندام‌های حساس تنفسی وارد کند نشان می‌دهد؛ چه آنکه به دلیل خود ویروس باشد یا در نتیجه واکنش بدن به آن بروز پیدا کرده باشد.

محققان به رهبری الکساندر ماتسون فیزیکدان دانشگاه وسترن توانستند فعالیت راه‌های هوایی کوچک و رگ‌های خونی را در داوطلبانی که گاز زنون استنشاق کرده‌اند، که تحت تصویربرداری رزونانس مغناطیسی واقعیت ماجرا را نشان می‌دهد.

محققان دریافتند بیماران مبتلا به کرونا درازمدت، حتی اگر عفونت شدیدی نداشته باشند که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند، در مقایسه با افراد سالم، در انتقال اکسیژن به گلبول‌های قرمز مشکل دارند.

از آنجایی که علائم شبه آنفولانزا واضح‌ترین و رایج‌ترین علامت کووید-۱۹ است، اغلب به عنوان یک بیماری تنفسی دیگر نادیده گرفته می‌شود، اما کووید در واقع بیماری است که رگ‌های خونی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد، به این معنی که می‌تواند در گردش خون اختلال ایجاد کند.

اسکن MRI آسیب به رگ‌های خونی را نشان داده و سی تی اسکن نیز وجود ناهنجاری در رگ‌های خونی در ریه‌های بیماران مبتلا را تایید کرده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->