تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

ابداع محققان برای نمایش منشأ کرونای طولانی مدت در ریه‌ها

  • کد خبر: ۱۱۵۳۴۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۷
ابداع محققان برای نمایش منشأ کرونای طولانی مدت در ریه‌ها
محققان با ابداع تکنیک جدیدی این امکان را مهیا کردند که منشأ کرونای طولانی مدت در ریه‌ها نشان داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک فناوری جدید تصویربرداری اجازه می‌دهد تا منبع مشکل تنفسی را که همراه با بهبودی طولانی مدت از ویروس کرونا است، آشکار کند؛ این مسئله با آزمایش‌های عادی امکان پذیر نبود.

در تحقیقات منتشر شده در مجله "رادیولوژی"، بیماران طولانی مدت کرونا از بیش از ۲۰۰ علامت از جمله سرگیجه، اسهال، تنگی نفس، خستگی و مشکل در تمرکز رنج می‌برند که می‌تواند چندین ماه یا حتی سال‌ها طول بکشد.

مایکل نیکلسون، متخصص تنفس در مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف لندن، می‌گوید، طبق این تحقیق، بیماران کووید که مشکلات تنفسی طولانی‌مدت را توصیف می‌کنند، نتایج طبیعی در آزمایش‌های تنفسی بالینی استاندارد نشان می‌دهند. اما فناوری جدید اکنون به وضوح منبع مشکل تنفسی را آشکار کرده است.

نیکلسون می‌گوید: «نتایج به ما این امکان را داد که نشان دهیم یک اثر فیزیولوژیکی روی ریه‌های بیمار مرتبط با علائم آن‌ها وجود دارد».

این اسکن‌ها آسیب عظیمی را که عفونت کووید-۱۹ می‌تواند به اندام‌های حساس تنفسی وارد کند نشان می‌دهد؛ چه آنکه به دلیل خود ویروس باشد یا در نتیجه واکنش بدن به آن بروز پیدا کرده باشد.

محققان به رهبری الکساندر ماتسون فیزیکدان دانشگاه وسترن توانستند فعالیت راه‌های هوایی کوچک و رگ‌های خونی را در داوطلبانی که گاز زنون استنشاق کرده‌اند، که تحت تصویربرداری رزونانس مغناطیسی واقعیت ماجرا را نشان می‌دهد.

محققان دریافتند بیماران مبتلا به کرونا درازمدت، حتی اگر عفونت شدیدی نداشته باشند که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند، در مقایسه با افراد سالم، در انتقال اکسیژن به گلبول‌های قرمز مشکل دارند.

از آنجایی که علائم شبه آنفولانزا واضح‌ترین و رایج‌ترین علامت کووید-۱۹ است، اغلب به عنوان یک بیماری تنفسی دیگر نادیده گرفته می‌شود، اما کووید در واقع بیماری است که رگ‌های خونی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد، به این معنی که می‌تواند در گردش خون اختلال ایجاد کند.

اسکن MRI آسیب به رگ‌های خونی را نشان داده و سی تی اسکن نیز وجود ناهنجاری در رگ‌های خونی در ریه‌های بیماران مبتلا را تایید کرده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->