جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شیوع یک ویروس در ایران با نشانه اسهال خونی

  • کد خبر: ۱۱۲۶۵۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
شیوع یک ویروس در ایران با نشانه اسهال خونی
دبیر کمیته تخصصی تشخیص و درمان کرونا گفت: احتمال مرگ بر اثر ابتلا به ویروس‌هایی که دچار اسهال می‌شوند، بسیار اندک است، اما به هر حال هر بیماری ویروسی که شیوع گسترده‌ای پیدا کند، احتمال درصدی از مرگ و میر در آن وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در هفته های اخیر شیوع یک ویروس جدید که منجر به بروز بیماری خفیف و اسهال و استفراغ در میان مبتلایان می شود و در بسیاری از موارد نیز کودکان را دچار اسهال خونی می کند، باعث ایجاد نگرانی هایی در میان ایرانیان شده است. پیام های ارسالی مخاطبان رکنا به این پایگاه خبری نیز نشان می دهد که در چند هفته گذشته، بیمارستان های تهران با مراجعات سرپایی و حتی بستری زیادی با علایم نظیر استفراغ و اسهال خونی مواجه بوده اند و بخش زیادی از مراجعات مربوط به کودکان بوده است.

این اتفاقات اما در حالی رخ داده است که در ابتدای خردادماه، در دو روز متوالی شاهد مسمومیت دانشجویان دو خوابگاه دانشجویی شامل یک خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه در تهران بودیم که علت این مسمومیت ها، اسهال ویروسی اعلام شد. بعد هم برخی مقامات بهداشتی استان تهران تاکید کردند که احتمالا علت مسمومیت این دانشجویان و البته بسیاری از موارد دیگر دچار شدن به اسهال در هفته های اخیر، ابتلا به روتاویروس بوده است. البته این احتمال هنوز به طور قطعی تایید نشده و مشخص نیست دقیقا شیوع چه ویروسی در چند هفته گذشته منجر به افزایش موارد استفراغ و بخصوص اسهال ویروسی در ایران شده است.

این نکته ای است که دکتر پیام طبرسی، متخصص بیماری های عفونی و دبیر کمیته تخصصی تشخیص و درمان کرونا در گفت و گو با رکنا روی آن دست گذاشت و اظهار داشت: هنوز نوع ویروسی که منجر به افزایش موارد اسهال ویروسی در کشورمان شده، به طور دقیق اعلام نشده است، ولی شکی نیست که در هفته های شاهد افزایش موارد ابتلای ایرانیان به این بیماری بوده ایم. این بیماری در کودکان و بزرگسالان منجر به اسهال خونی می شود. البته باید توجه داشت که اساسا ما اکنون در فصل اسهال و استفراغ قرار داریم و صرفا یک ویروس منجر به بروز این عارضه نمی شود.

وی افزود: ویروس ها و باکتری های زیادی می توانند منجر به اسهال و استفراغ شوند. این عوامل گوارشی جدید نیستند و سال هاست که در جامعه ما وجود دارند، اما در چند هفته گذشته، شدت شیوع عوامل ویروسی یا باکتریایی منجر به اسهال و استفراغ افزایش یافته، ولی بازهم ما نگرانی زیادی از این بابت نداریم، چون عمده این عوامل گوارشی چندان خطرناک نیستند. البته اگر تعداد موارد دچار این بیماری افزایش یابد، قطعا تعدادی از بیماران نیز به ناچار بستری خواهند شد، ولی بازهم عمده مبتلایان به صورت سرپایی درمان می شوند.

چگونه می توان از ابتلا به اسهال ویروسی پیشگیری کرد؟

طبرسی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال مرگ و میر بر اثر ابتلا به اسهال ویروسی وجود دارد یا خیر، عنوان کرد: احتمال مرگ بر اثر ابتلا به ویروس هایی که دچار اسهال می شوند، بسیار اندک است، اما به هر حال هر بیماری ویروسی که شیوع گسترده ای پیدا کند، احتمال درصدی از مرگ و میر در آن وجود دارد. البته درباره موارد اسهال ویروسی شایع شده در هفته های اخیر، احتمال مرگ و میر آن قدر پایین است که ما نگرانی زیادی از این بابت نداریم.

وی در ادامه تاکید کرد: رعایت نکات بهداشت فردی، مهمترین عامل پیشگیری از ابتلا به اسهال ویروسی است؛ یعنی ما باید این روزها توجه زیادی به شست و شوی مکرر دست، مصرف غذای سالم و بخصوص آب تازه و پاکیزه داشته باشیم؛ بخصوص که اساسا روزهای پایانی بهار و آغاز تابستان، زمان شیوع این بیماری ها محسوب می شود و ما همه ساله در این ایام با افزایش موارد اسهال و استفراغ ناشی از عوامل ویروسی و باکتریایی مواجه می شویم. البته امسال تعداد موارد ابتلا به این بیماری نسبت به سال های گذشته بیشتر شده است.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->