کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیوع یک ویروس در ایران با نشانه اسهال خونی

  • کد خبر: ۱۱۲۶۵۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
شیوع یک ویروس در ایران با نشانه اسهال خونی
دبیر کمیته تخصصی تشخیص و درمان کرونا گفت: احتمال مرگ بر اثر ابتلا به ویروس‌هایی که دچار اسهال می‌شوند، بسیار اندک است، اما به هر حال هر بیماری ویروسی که شیوع گسترده‌ای پیدا کند، احتمال درصدی از مرگ و میر در آن وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در هفته های اخیر شیوع یک ویروس جدید که منجر به بروز بیماری خفیف و اسهال و استفراغ در میان مبتلایان می شود و در بسیاری از موارد نیز کودکان را دچار اسهال خونی می کند، باعث ایجاد نگرانی هایی در میان ایرانیان شده است. پیام های ارسالی مخاطبان رکنا به این پایگاه خبری نیز نشان می دهد که در چند هفته گذشته، بیمارستان های تهران با مراجعات سرپایی و حتی بستری زیادی با علایم نظیر استفراغ و اسهال خونی مواجه بوده اند و بخش زیادی از مراجعات مربوط به کودکان بوده است.

این اتفاقات اما در حالی رخ داده است که در ابتدای خردادماه، در دو روز متوالی شاهد مسمومیت دانشجویان دو خوابگاه دانشجویی شامل یک خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه در تهران بودیم که علت این مسمومیت ها، اسهال ویروسی اعلام شد. بعد هم برخی مقامات بهداشتی استان تهران تاکید کردند که احتمالا علت مسمومیت این دانشجویان و البته بسیاری از موارد دیگر دچار شدن به اسهال در هفته های اخیر، ابتلا به روتاویروس بوده است. البته این احتمال هنوز به طور قطعی تایید نشده و مشخص نیست دقیقا شیوع چه ویروسی در چند هفته گذشته منجر به افزایش موارد استفراغ و بخصوص اسهال ویروسی در ایران شده است.

این نکته ای است که دکتر پیام طبرسی، متخصص بیماری های عفونی و دبیر کمیته تخصصی تشخیص و درمان کرونا در گفت و گو با رکنا روی آن دست گذاشت و اظهار داشت: هنوز نوع ویروسی که منجر به افزایش موارد اسهال ویروسی در کشورمان شده، به طور دقیق اعلام نشده است، ولی شکی نیست که در هفته های شاهد افزایش موارد ابتلای ایرانیان به این بیماری بوده ایم. این بیماری در کودکان و بزرگسالان منجر به اسهال خونی می شود. البته باید توجه داشت که اساسا ما اکنون در فصل اسهال و استفراغ قرار داریم و صرفا یک ویروس منجر به بروز این عارضه نمی شود.

وی افزود: ویروس ها و باکتری های زیادی می توانند منجر به اسهال و استفراغ شوند. این عوامل گوارشی جدید نیستند و سال هاست که در جامعه ما وجود دارند، اما در چند هفته گذشته، شدت شیوع عوامل ویروسی یا باکتریایی منجر به اسهال و استفراغ افزایش یافته، ولی بازهم ما نگرانی زیادی از این بابت نداریم، چون عمده این عوامل گوارشی چندان خطرناک نیستند. البته اگر تعداد موارد دچار این بیماری افزایش یابد، قطعا تعدادی از بیماران نیز به ناچار بستری خواهند شد، ولی بازهم عمده مبتلایان به صورت سرپایی درمان می شوند.

چگونه می توان از ابتلا به اسهال ویروسی پیشگیری کرد؟

طبرسی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال مرگ و میر بر اثر ابتلا به اسهال ویروسی وجود دارد یا خیر، عنوان کرد: احتمال مرگ بر اثر ابتلا به ویروس هایی که دچار اسهال می شوند، بسیار اندک است، اما به هر حال هر بیماری ویروسی که شیوع گسترده ای پیدا کند، احتمال درصدی از مرگ و میر در آن وجود دارد. البته درباره موارد اسهال ویروسی شایع شده در هفته های اخیر، احتمال مرگ و میر آن قدر پایین است که ما نگرانی زیادی از این بابت نداریم.

وی در ادامه تاکید کرد: رعایت نکات بهداشت فردی، مهمترین عامل پیشگیری از ابتلا به اسهال ویروسی است؛ یعنی ما باید این روزها توجه زیادی به شست و شوی مکرر دست، مصرف غذای سالم و بخصوص آب تازه و پاکیزه داشته باشیم؛ بخصوص که اساسا روزهای پایانی بهار و آغاز تابستان، زمان شیوع این بیماری ها محسوب می شود و ما همه ساله در این ایام با افزایش موارد اسهال و استفراغ ناشی از عوامل ویروسی و باکتریایی مواجه می شویم. البته امسال تعداد موارد ابتلا به این بیماری نسبت به سال های گذشته بیشتر شده است.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->