به گزارش شهرآرانیوز، سعید مقیسه گفت: «قبلا این گونه بود که ممیزی ساترا به شرکتهای برونسازمانی سپرده شده بود، از ابتدای سال جاری توسط ارزیابهای سازمان صداوسیما بررسی میشود. لذا درجه بالاتری از اعتبار و کارشناسی را شاهد خواهیم بود.
وی تصریح کرد: حمایتهایی از وی او دیها مدنظر داریم مثلا ممیزی رسانهها قبلا پولی بود و باید vodها هزینه مربوطه را میپرداختند. الان رایگان شده است حمایت دیگر این است که به پلتفرمها اجازه داده شده به اقتضای مناسبت یا درخواستشان، شبکههای صداوسیما را پخش کنند تا سبد محصولشان کامل شود.
رئیس ساترا افزود: خط اصلی ممیزی ما برای VODها و فضای مجازی فراگیر، رویه شبکههای سراسری سیماست. آنچه عموماً در شبکهها دیده میشود، میتواند به فضای مجازی تعمیم پیدا کند. پس خطوط قرمز به ویژه خطوط اخلاقی و دینی و فرهنگی در فضای مجازی از خطوط قرمز در شبکههای صداوسیما بازتر نیست.
وی خاطرنشان کرد: اینکه در کشور هرکسی بدون مجوز داشتن اقدام به پخش محتوا کند، امری ناپسند و غیرقابل ادامه است. حتما فرهنگ کشور را تحت شعاع قرار میدهد و همین میشود که الان با آن مواجه هستیم. البته ما اقدام قانونی کردیم و انشاا... نهادهای ناظر اعمال قانون خواهد کرد.
مقیسه افزود: ملاک ما برای اعتبار افراد در هر حوزهای عملکرد فعلی آنهاست. فردی که زمانی نویسنده یا شاعر خیلی خوبی بوده، دلیل ندارد الان هر شعری بسراید، ما بگوییم بهبه! سابقه خوب در تولیدات، دلیلی برای پایبندی دائمی آن شخص به اصول فرهنگی مورد نظر نیست.
وی ادامه داد: برخی فکر میکنند خطوط قرمز فضای مجازی کلاً باز است؛ بعضی تصور کردند با یک نظام رسانهای بیدروپیکر روبهرو هستند و هرطور که بخواهند میتوانند تولید کنند. بعد از انجام کار و صرف سرمایه و تخطی از محورهای محتوایی مواجه میشوند با یک نظام تنظیمگری و میفهمند اینجا هم حساب و کتاب دارد»
منبع: جام جم