وقوع انفجار مقابل شهرداری رباط‌کریم| فرماندار: این حادثه در دست بررسی است هشدار به ارسال‌کنندگان پیامک جعلی «ثبت شکوائیه» بازداشت و انتقال تاج‌زاده به زندان اصلاحات دفترچه ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ اعلام شد تعطیلی برخی مدارس بندرعباس و استان هرمزگان در روز چهارشنبه (۱۴ آبان ۱۴۰۴) زلزله تنب بزرگ را لرزاند + جزئیات (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت اجاره واحدهای مسکونی به صورت ساعتی و روزانه + فیلم مدیرکل جوانی جمعیت وزارت بهداشت: حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد سقط‌های جنین در کشور غیر عمدی است نسل «زِد» در کلاس‌های سنتی| بررسی چالش‌های تدریس سنتی معلمان در کلاس درس برای نوجوان امروز ۸۵ درصد خانواده‌هایی که اهدای عضو را رد می‌کنند، بعداً پشیمان می‌شوند رونمایی از ۳ بسته تربیتی درمورد جنگ ۱۲ روزه با حضور قالیباف (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ابتلا به کرونا حین بارداری می‌تواند ریسک اوتیسم را در فرزند افزایش دهد زندگی بی‌تحرک چه بلایی سر بدن شما می‌آورد؟ کمبود شدید تخت‌های روانپزشکی کودک و نوجوان در کشور | تخت خالی نداریم جان‌باختن بیش از ۱۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ | خراسان رضوی، در صدر آمار تلفات فعالیت ۷ هزار و ۸۰۰ شرکت صوری به حالت تعلیق درآمد واریز معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران به پایان رسید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آموزش بچه‌ها تنها راه پیشگیری از انتقال بیماری‌های واگیردار در مدرسه | خودمراقبتی دانش‌آموزی ثبت‌نام بیش از ۱۱۸ هزار داوطلب در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ | مهلت ثبت‌نام تا ۱۶ آبان ادامه دارد بهترین ورزش‌ها برای کاهش درد آرتروز زانو کدامند؟ آخرین اخبار از واریز وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴) خطر جدی برای دریای خزر | بیش از صد لاشه فک خزری در قزاقستان کشف شد کارت ورود به جلسه آزمون وکالت کانون وکلا منتشر شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + شرکت بیش از ۹۸ هزار داوطلب در آزمون مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: دانش‌آموزان ما در میدان شهادت حاضرند تسویه مطالبات بیمه تکمیلی بازنشستگان طی چند روز آینده | تأمین اجتماعی: بابت برخی تأخیر‌ها در پرداخت معوقات حقوق عذرخواهیم ضرورت تبدیل مدارس به فضای فرهنگی عاطفی و تربیتی هشدار سازمان غذا و دارو درباره بازسازی غیرمجاز ظروف نچسب ۳۴ تصادف در جاده‌های خراسان رضوی، طی شبانه‌روز گذشته (۱۳ آبان ۱۴۰۴) افزایش هشدار‌ها درباره روش‌های غیراصولی کاهش وزن
سرخط خبرها

درباره تخلف‌های گسترده در کنکور سراسری | جوانی کردند نه تخلف!

  • کد خبر: ۱۱۵۳۷۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
درباره تخلف‌های گسترده در کنکور سراسری | جوانی کردند نه تخلف!
کنکور سال ۱۴۰۱ را باید یکی از پرحاشیه‌ترین کنکور‌های تاریخ دانست. سالی که از در و دیوار خبر و حاشیه می‌بارید و کسی نبود توضیح بدهد چطور یکهو خبر درز تمام سؤالات کنکور منتشر شد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ کنکور سال ۱۴۰۱ را باید یکی از پرحاشیه‌ترین کنکور‌های تاریخ دانست. سالی که از در و دیوار خبر و حاشیه می‌بارید و کسی نبود توضیح بدهد چطور یکهو خبر درز تمام سؤالات کنکور منتشر شد. چطور در همان ساعت‌های اولیه پرسش‌های کنکور در کانال‌های تلگرامی می‌چرخید و چطور یک جوان ۱۷ ساله رئیس یک باند فروش سؤالات کنکوری بود. کار حتی آن قدر بالا گرفت که روزنامه «رسالت» در سرمقاله خودش به قلم مسعود پیرهادی درخواست کرد: «رئیس سازمان سنجش فورا باید عذرخواهی کند و استعفا دهد.»

از طرفی، رئیس سازمان سنجش بلافاصله گفت که «قسم می‌خورم سؤال‌های کنکور قبل از امتحان هیچ جایی منتشر نشده است، اما واقعیتش این است که سازمان سنجش و اساسا متولیان حوزه آموزش یک لحظه خودشان را جای کنکوری‌ها بگذارند و ببینند انتشار این اخبار چقدر می‌تواند روی روان و تمرکز آن‌ها اثر سوء بگذارد. به ویژه بیشتر این حواشی حول وحوش آزمون رشته علوم تجربی است. این شایعات چه بوده؟

از کنترل نکردن دقیق شناسنامه‌ها و کارت ملی‌ها به معنی احتمال امتحان دادن دیگری به جای داوطلب اصلی و واقعی (فکر کنید دانشجوی پزشکی جای دیگری امتحان بدهد.) یا صدای گوشی‌های تلفن همراه در جلسه تا همان خبر لو رفتن سؤالات ساعتی قبل از آزمون. برخی هم مدعی شده اند بعضی داوطلبان به جای دیگر هدایت شده اند.

از طرف دیگر، خبر‌ها حاکی از شناسایی بیش از ۷۰ متخلف در جلسه کنکور امسال بود که در ظاهر پورعباس، رئیس سازمان سنجش، علاقه‌ای ندارد این لفظ را برای آن‌ها به کار ببرد، و به خبرنگار‌ها گفته است: «این افراد جوانان کشور هستند. به آن‌ها بگوییم متخلف بهتر است.»

کسانی که حق این همه جوان را خورده اند و سال‌ها درس خواندن آن‌ها را با تقلب و پول و پارتی نادیده گرفته اند اگر اتهامشان محرز شود چه نامی باید روی آن‌ها گذاشت؟ اگر این تخلف‌ها ثابت شود دانش آموزان کنکوری چطور می‌توانند حقشان را بگیرند؟ باید به کدام مرجع شکایت کنند؟ بدتر اینکه روزنامه «اعتماد» چند روز پیش از تخلف‌های گسترده در کنکور سال ۱۴۰۰ گزارش مفصلی منتشر کرد و نشان داد چه فاجعه‌ای اتفاق افتاده است و هنوز خیلی‌ها از سال گذشته تاکنون درگیر آن هستند.

رئیس سازمان سنجش، اما به جای اینکه از این گزارش‌ها استقبال کند و برای تک تکشان به رسانه‌ها و برای خانواده‌های نگران روشنگری کند طبق معمول ترجیح داده است گزارش تخلف‌ها را به جا‌های دیگری ارتباط بدهد و بگوید: «این گزارش سیاسی است و سازمان سنجش هم سیاسی نیست، ما امانت دار مردم هستیم. برای حفظ امانت برای ورود و خروج دانشگاه تلاش می‌کنیم. ما امنیت آزمون و آبروی سازمان سنجش را فدای جریانات سیاسی نمی‌کنیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->