آغاز بهره‌برداری از فضای بهسازی شده حسینیه میدان شهدای مشهد شست‌وشوی روزانه ۶۰۰ هزار متر از جداول معابر مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و افتتاح فاز اول پایانه شهید مفتح مشهدمقدس نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس برنامه‌های ویژه مدیریت شهری برای رمضان و استقبال از بهار ۱۴۰۴ را تشریح کرد +‌ ویدئو نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم دسترسی آسان‌تر به نهال و گل در غرفه‌های فروش ویژه شهرداری مشهد + فیلم خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی
سرخط خبرها

تخصیص اعتبار ۲۰۵ میلیاردی برای پروژه‌های زودبازده شهرک طرق

  • کد خبر: ۱۱۶۰۷۶
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۶
تخصیص اعتبار ۲۰۵ میلیاردی برای پروژه‌های زودبازده شهرک طرق
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: پروژه‌های زودبازده دو محله واقع در شهرک طرق احصاء و نهایی شده که در مجموع برای آن‌ها ۲۰۵ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، ایمان فرهمندی در نشست پای حرف مردم که در مسجد پیغمبر (ص) شهرک طرق برگزار شد، با بیان اینکه هدف شورای ششم از تعریف پروژه‌های زودبازده و اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به هر محله هدف، حل و فصل فوری مشکلات مردم ساکن در این پهنه‌ها بوده، اظهارکرد: برهمین اساس، سازوکاری تعریف شد تا پروژه‌هایی بنا به خواست مردمی و نیازسنجی دفاتر تسهیل‌گری، شورا‌های اجتماعی محلات و ... اجرایی گردد.

وی از احصاء و نهایی شدن پروژه‌های زودبازده در دو محله شهرک طرق خبرداد و گفت: این پروژه‌‍‌ها شامل تامین روشنایی جاده محمدآباد و معابر طرق، پایانه اتوبوسرانی صاحب‌الزمان (عج)، آسفالت معابر، تملک و تعریض و بازگشایی معبر و تخصیص اعتباری برای مجموعه ورزشی در شهید ساعی ۴ می‌شود.

فرهمندی با بیان اینکه برای مجموع پروژه‌های یاد شده، ۲۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار درنظر گرفته شده که تخصیص هم پیدا کرده است، افزود: علاوه بر این، چند پروژه دیگر نیز در این محدوده اجرایی شده و درحال اجراست که از جمله آن‌ها می‌توان به بدنه‌سازی و کف‌سازی کال طرق، با ۶۰ میلیارد تومان اعتبار اشاره کرد که تاکنون ۴۰ درصد هم پیشرفت فیزیکی داشته است.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از اتمام عملیات تامین روشنایی بولوار شهید رجایی با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان ظرف ۲ ماه گذشته خبرداد و تصریح کرد: یکی از تعهدات شورای ششم، رسیدگی به مسائل حاشیه شهر و محلاتی است که طی سال‌ها نسبت به آن‌ها کم‌توجهی نشده و لذا آنگونه که باید توسعه پیدا نکرده‌اند.

فرهمندی با تاکید بر اینکه شیب خدمات را باید به سمت حاشیه شهر ببریم، گفت: یک سوم جمعیت شهر مشهد مقدس در این پهنه‌ها سکونت دارند، ولی با نگاه ویژه شورای ششم، در اصلاح بودجه سال ۱۴۰۰، ۳۸ درصد اعتبارات عمرانی و در بودجه سال ۱۴۰۱، ۴۵ درصد از اعتبارات عمرانی را به این قسمت از شهر اختصاص دادیم؛ نیمی از اعتبارات برای یک سوم جمعیت شهر با تاکید بر تخصیص ۱۰۰ درصدی این بودجه‌ها.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->