گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

داستان نامه‌ «شینزو آبه» و واکنش قاطع رهبری

  • کد خبر: ۱۱۶۱۲۲
  • ۱۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
  • ۱
داستان نامه‌ «شینزو آبه» و واکنش قاطع رهبری
شینزو آبه نخست وزیر سابق ژاپن سال ۱۳۹۸ به تهران آمد و قصد داشت نامه ترامپ را به رهبر انقلاب تحویل بدهد. اما واکنش قاطع رهبر انقلاب باعث توجه رسانه‌ها شد. آبه امروز در یک سوءقصد جان باخت.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «میانجی‌گر» یکی از عبارت‌های مهم و پذیرفته شده در روابط بین‌الملل است. عبارتی مهم که کشور‌های محدودی در دنیای پرتلاطم امروز موفق شده‌اند این پسوند را بعد از نام کشور خود ثبت کنند.

تبدیل شدن به کشوری میانجی‌گر نیازمند داشتن فاکتور‌هایی است که، چون دستیابی به آن فاکتور‌ها که اصل «بی‌طرفی» یکی از مهمترین آنان است باعث شده که تعداد کشور‌های میانجیگر در جهان امروز زیاد نباشد. اگر تاثیر برندهایی، چون سونی و پاناسونیک در کنار فیلم‌های سامورایی و شعر‌های هایکو را بر آشنایی مردم ایران با مردم و کشور ژاپن در نظر نگیریم، سفر «شینزو آبه» در خرداد سال ۹۸ به تهران نقشی مهم در یادآوری این کشور به مردم ایران داشت.

نخست وزیر فقید ژاپن آن روز‌ها در نقش میانجی‌گر به ایران آمد و نامه‌ای که همراه با خود در دیدار با رهبر معظم انقلاب برده بود باعث شد مردم او و کشورش را به یاد داشته باشند. او در این سفر علاوه بر دیدار با رئیس‌جمهور وقت ایران با رهبر معظم انقلاب نیز دیدار و گفتگو کرد. آبه در ابتدای این دیدار خطاب به رهبر انقلاب اسلامی گفت: «من قصد دارم پیام رئیس‌جمهور آمریکا (دونالد ترامپ) را به جنابعالی برسانم.»

رهبر انقلاب اسلامی خطاب به نخست‌وزیر ژاپن فرمودند: «ما در حسن‌نیت و جدی بودن شما تردیدی نداریم. اما درخصوص آنچه از رئیس‌جمهور آمریکا نقل کردید من شخص ترامپ را شایسته‌ی مبادله‌ی هیچ پیامی نمی‌دانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.» پس از سخنان رهبر انقلاب آقای آبه با ادب خاص فرهنگ ژاپنی محل نامه را تغییر داد و نامه حاوی پیام ترامپ به رهبر انقلاب را که حالا با پاسخ محکم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مواجه شده بود از روی میز به زیر پای تغییر داد. اتفاقی که بیشتر از خود نامه توجه رسانه‌ها را به سوی خود جلب کرد و کاربران فضای مجازی هم به آن واکنش نشان دادند.

سوءقصد به جان شینزو آبه شینزو آبه ساعت۱۱:۳۰ امروز به وقت محلی در حالی که داشت در کارزار انتخاباتی خود در یکی از شهر‌های ژاپن در جریان سخنرانی مربوط به کارزار انتخاباتی حزب خود هدف اصابت دو گلوله قرار گرفت. «تتسویا یاماگامی» ۴۱ ساله، ضارب آبه از فاصله ۱۰ متری به وی از ناحیه پشت دو گلوله شلیک کرد. پس از دومین شلیک، آبه به زمین افتاد و به گفته مقام‌های بهداشت و درمان و ماموران انتظامی، بیهوش شد.

این سیاست‌مدار ژاپنی در جریان این حمله از ناحیه سمت راست گردن نیز زخمی شد. خشونت با سلاح گرم در ژاپن امری نادر است به طوری که در سال ۲۰۱۴ میلادی تنها ۶ مورد مرگ ناشی از اسلحه در این کشور گزارش شد. شینزو آبه ۶۷ ساله از دسامبر ۲۰۱۲ تا سپتامبر ۲۰۲۰ سکان سیاست ژاپن را در دست داشت. او طولانی‌ترین مدت نخست‌وزیری این کشور را بر عهده داشته است. او در سال ۲۰۲۰ به خاطر وخیم شدن یک بیماری روده‌ای از سمت خود استعفا داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۷
1
0
کشور آبه کارگر و کلفت آمریکاست می‌توانست آمریکا را به تلافی اتمی ویران کند البته با متحدان شرق،،،،ولی آبه رفتار دلنشینی داشت روحش شاد ،
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->