زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است
سرخط خبرها

قرص‌های درون کیک‌ها استامینوفن بود

  • کد خبر: ۱۱۶۳۸
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵
قرص‌های درون کیک‌ها استامینوفن بود
به گفته مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی، قرص‌های درون کیک‌ها "استامینوفن" و "آنتی‌هیستامین" هستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ ساسان فرشی حق‌رو با بیان این‌که تاکنون بیش از ۳۰ آزمایش از سوی وزارت بهداشت بر روی این کیک‌ها انجام شده است، اظهار کرد: هنوز ۱۰ آزمایش دیگر در دست انجام است، اما جدیدترین نتایج آزمایش‌های وزارت بهداشت بر روی این محصولات نشان می‌دهد که این قرص‌ها از "نوع استامینوفن" و "آنتی‌هیستامین" بوده و تاکنون اثری از قرص‌های روانگردان و توهم زا در آن‌ها دیده نشده است.

وی با تاکید بر این‌که در خط تولید کیک‌های آلوده به قرص مشکلی وجود نداشته است، افزود: اگر این قرص‌ها در خط تولید داخل کیک قرار داده شده بود، بعد از حرارت روکش کپسول آب می‌شد و قرص نیز به کلی از بین می‌رفت؛ بنابراین مشخص است که عده‌ای جعبه کیک را باز کرده و قرص‌ها را در آن جاسازی کردند.

این مقام مسئول در ادامه در پاسخ به این‌که آیا امکان بسته‌بندی مجدد کیک بدون این‌که مصرف‌کنندگان متوجه شوند، وجود دارد یا نه، تصریح کرد: این امکان برای کسانی که بخواهند تقلب کنند وجود دارد، اما کارشناسان می‌توانند متوجه باز و بسته شدن جعبه کیک بشوند.

فرشی حق‌رو با تاکید بر این‌که جاسازی قرص در کیک نمی‌تواند در فرآیند تولید اتفاق افتاده باشد، گفت که تاکنون کیک‌های آلوده به قرص در استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان کشف شده و در ۱۲ برند مختلف مشاهده شده است.

به گزارش ایسنا، در روز‌های گذشته عکس و فیلم‌هایی مبنی بر وجود قرص در کیک‌های بسته‌بندی منتشر شد که در پی آن صبح امروز کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، با تاکید بر این‌که این قرص‌ها پس از تولید و در مرحله عرضه داخل کیک‌ها گذاشته شده، موارد مطرح شده جاسازی قرص در کیک‌ها را مربوط به بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک عنوان کرد و گفت که "قاعدتا این‌که یک جسم خارجی در خط تولید بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک خوراکی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آن‌هم به شکلی که این اتفاق متوجه یک یا دو استان باشد، قطعا مشکوک است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نکته قابل توجه، اما آن است که تولید کیک نیز در همان استان‌ها صورت نگرفته و از خارج از این استان‌ها به آن جا وارد می‌شود. "

در این رابطه رئیس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران نیز با تاکید بر این‌که جاسازی قرص از نظر فنی نمی‌تواند در خط تولید اتفاق افتاده باشد، از پلمب شدن چند انبار نگهدارنده کیک‌های آلوده به قرص خبر داد و گفت که اگر از این انبار‌ها کیکی توزیع شده باشد از بازار جمع‌آوری شده است.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرد که عوامل توزیع کیک‌های حاوی قرص شناسایی شدند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->