یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

جاسازی قرص داخل کیک‌ها با هدف قاچاق نبوده است / موضوع باید توسط نهاد‌های امنیتی پیگیری شود

  • کد خبر: ۱۱۹۰۹
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۷
جاسازی قرص داخل کیک‌ها با هدف قاچاق نبوده است / موضوع باید توسط نهاد‌های امنیتی پیگیری شود
دبیر انجمن صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران گفت: بحث قاچاق به عنوان هدف جاسازی قرص در کیک‌ها مطرح نیست، چرا که تاکنون آزمایش‌ها نشان داده قرص‌های جاسازی شده، قرص‌های معمولی خانگی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جمشید مغازه‌ای، از بررسی انبار‌های کیک از سوی نهاد‌های نظارتی در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و کرمان خبر داد و گفت که تاکنون، بعد از بررسی صد‌ها کارتن کیک، محصولی حاوی قرص در این انبار‌ها پیدا نشده است.
وی با بیان اینکه طبق جدیدترین اطلاعات، شبکه‌ای خارج از خط تولید و توزیع اقدام به جاسازی قرص در کیک‌ها کرده است، تصریح کرد: هنوز مشخص نیست دقیقاً در کدام استان‌ها کیک‌های آلوده به قرص وجود دارد.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران در ادامه موضوع جاسازی قرص در کیک‌ها را یک "مسئله امنیتی" توصیف کرد و گفت: به نظر می‌رسد افرادی به دنبال تخریب صنعت غذا یا تشویش اذهان عمومی هستند و این موضوع باید توسط نهاد‌های امنیتی پیگیری شود.
مغازه‌ای با تاکید بر اینکه جاسازی قرص در شبکه توزیع قانونی همچون شرکت‌های پخش و شبکه‌های مویرگی کارخانه‌ها اتفاق نیفتاده است، تصریح کرد: جاسازی قرص بیشتر در کیک‌های لایه‌ای با بسته‌بندی‌های آسان‌تر اتفاق افتاده است.
وی همچنین تاکید کرد که امکان ندارد قرص‌ها در خط تولید وارد کیک‌ها شده باشد، چرا که با حرارتی که در زمان پخت کیک وجود دارد، قرص‌ها حتما از بین می‌روند یا تغییر شکل می‌دهند.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران در پاسخ به اینکه تاکنون چقدر کیک آلوده به قرص از بازار جمع آوری شده است، اظهار کرد: تاکنون بیشتر گزارشات در شبکه‌های مجازی بوده و چند گزارش هم از وجود قرص در کیک از مدارس رسیده که به گفته مسئولان آموزش و پرورش، این کیک‌ها خارج از بوفه مدارس خریداری شده است.
مغازه‌ای در ادامه از مصرف‌کنندگان کیک‌های خوراکی خواست به بسته‌بندی کیک‌ها دقت کنند که حتماً از خود شرکت‌های تولیدی، شبکه توزیع قانونی و در فروشگاه معتبر توزیع شده باشند و بسته‌بندی آن‌ها سالم باشد.
مغازه‌ای با بیان اینکه وزارت بهداشت بروز هرگونه مسمومیت در اثر استفاده از این قرص‌ها را تکذیب کرده است، گفت: بحث قاچاق به عنوان هدف جاسازی قرص در کیک‌ها مطرح نیست، چرا که تاکنون آزمایش‌ها نشان داده قرص‌های جاسازی شده، قرص‌های معمولی خانگی بوده و اثری از ترامادول و راوانگردان در آن‌ها پیدا نشده است.
در روز‌های گذشته عکس و فیلم‌هایی مبنی بر وجود قرص در کیک‌های بسته‌بندی منتشر شد که در پی آن صبح پنجشنبه کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، با تاکید بر این‌که این قرص‌ها پس از تولید و در مرحله عرضه داخل کیک‌ها گذاشته شده، موارد مطرح شده جاسازی قرص در کیک‌ها را مربوط به بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک عنوان کرد و گفت که "قاعدتا این‌که یک جسم خارجی در خط تولید بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک خوراکی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آن‌هم به شکلی که این اتفاق متوجه یک یا دو استان باشد، قطعا مشکوک است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نکته قابل توجه، اما آن است که تولید کیک نیز در همان استان‌ها صورت نگرفته و از خارج از این استان‌ها به آن جا وارد می‌شود. "
در این رابطه محمدرضا مرتضوی - رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران - نیز با تاکید بر این‌که جاسازی قرص از نظر فنی نمی‌تواند در خط تولید اتفاق افتاده باشد، از پلمب شدن چند انبار نگهدارنده کیک‌های آلوده به قرص خبر داد و گفت که اگر از این انبار‌ها کیکی توزیع شده باشد، از بازار جمع‌آوری شده است.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرد که عوامل توزیع کیک‌های حاوی قرص شناسایی شده‌اند.

 

 

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->