واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محبوبیت بایدن به ۳۰ درصد کاهش یافت

  • کد خبر: ۱۱۶۴۳۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳
محبوبیت بایدن به ۳۰ درصد کاهش یافت
تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده در آمریکا نشان می‌دهد که میزان رضایت از عملکرد رئیس جمهور این کشور به ۳۰ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از نیویورک‌پست، بر اساس این نظرسنجی که موسسه افکارسنجی سیویکس انجام داده، محبوبیت جو بایدن به کمترین میزان خود یعنی ۳۰ درصد رسیده است که کمترین میزان ثبت شده تاکنون قلمداد می‌شود.

بر اساس این نظرسنجی، کمتر از یک سوم آمریکایی‌ها از عملکرد جوبایدن رئیس جمهور کشورشان رضایت دارند و حدود ۶۰ درصد یعنی اکثریت آمریکایی‌ها رضایتی از عملکرد وی ندارند.

این نظرسنجی نشان داد که هر چند جمهوریخواهان اکثریت کسانی را که از بایدن ناراضی هستند،   تشکیل می‌دهند، اما دموکرات‌ها و سیاه‌پوستان همچنان از ریاست جمهوری وی حمایت می‌کنند، هر چند درصد این رضایت‌مندی بالا نیست.

این در حالی است که رایان گیردوسکی مشاور حزب جمهوریخواه، دولت بایدن را به قایق تشبیه کرده و در اشاره به مشکلات فراوانی که با آن دست و پنجه نرم می‌کند، گفته است که ریاست جمهوری بایدن به علت هزار سوراخی که در این قایق ایجاد شده، در حال غرق شدن است.

عملکرد بایدن به ویژه طی ماه‌های  اخیر به سبب ناتوانی در تامین ایمن واکسن آبله میمون و نیز کمبود شدید شیرخشک و افزایش روزافزون قیمت‌های سوخت با انتقاد‌های گسترده روبرو شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->