توضیحات معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره تعطیلی ۳ روزه تئاتر‌های طنز و موزیکال در مشهد نمایشگاه «فَرّ و هنر» در مشهد | بازخوانی فردوسی با زبان خوشنویسی لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما درخشش ترانه در دهه‌های اخیر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن
سرخط خبرها

واکنش وزیر ارشاد به سانسور‌های شبکه نمایش خانگی

  • کد خبر: ۱۱۶۵۴۲
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۷
واکنش وزیر ارشاد به سانسور‌های شبکه نمایش خانگی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اعتراض برخی از سازندگان اثر در شبکه نمایش خانگی به کوتاه کردن آثارشان واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی اسماعیلی گفت: من حامی نمایش خانگی و حامی عزیزانی که در این حوزه کار می‌کنند هستم مخالف این هستم که ما محدودیت‌های غیرقانونی خدایی نکرده اعمال کنیم.

وی درباره اظهارات برخی منتقدان به واگذاری سیاست‌گذاری‌های شبکه نمایش خانگی به صداوسیما، گفت: ما در این زمینه دچار ابهامات قانونی هستیم و ابهامات قانونی باید برطرف شود، به همین دلیل ما اخیراً یک جلسه مفصلی با رئیس سازمان صداوسیما داشتیم که جلسه بسیار خوبی بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: یک پیش‌نویسی را وزارت فرهنگ آماده کرده است و روی این پیش‌نویس صحبت شده است. خدمات نهایی کار انجام می‌شود و هم وزارت فرهنگ و هم سازمان صداوسیما و هم دولت بنایش این است که حوزه تفریحات و مسائل مرتبط با اوقات فراغت مردم به بهترین نحو پر شود و چه اشکالی دارد یک بخشی از این کار را نمایش خانگی انجام دهد.

وی  تصریح کرد: من حامی نمایش خانگی و حامی عزیزانی که در این حوزه کار می‌کنند، هستم. مخالف این هستم که ما محدودیت‌های غیرقانونی خدایی نکرده اعمال کنیم البته سازندگان هم باید رعایت کنند. ما باید به یک چارچوب روشن برسیم و فکر می‌کنم این کار نیازمند یک همکاری همه‌جانبه بین ما و نهادهای نظارتی، هدایتی و تنظیم‌گر با عزیزان در این حوزه و تهیه‌کنندگان است. ان‌شاالله بتوانیم به وفاقی برسیم تا دیگر از این اخبار منفی در این کار نداشته باشیم.

اسماعیلی درباره اعتراض برخی از سازندگان اثر در شبکه نمایش خانگی به کوتاه کردن آثارشان گفت: چنین چیزی نبوده است، اگر هم بوده موردی است، مشکل ما این است که مجوز می‌دهیم اما یک چیز دیگری ساخته می‌شود.

وی تاکید کرد: من معتقدم نمایش خانگی باید تقویت شود، مردم آن را پذیرفته‌اند و چیزی که مردم پذیرفته‌اند را نباید بر هم بزنیم اما باید آن بپذیریم اگر جایی خطایی وجود دارد جلویش را بگیریم باز هم تکرار می‌کنم من با نمایش خانگی موافق هستم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->