عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

پاسخ احسان علیخانی به ابهاماتی درباره جوکر

  • کد خبر: ۱۱۶۷۳۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
پاسخ احسان علیخانی به ابهاماتی درباره جوکر
با پخش قسمت اول مستند پشت صحنه جوکر با نام «جوکرتایم» به برخی سولات و ابهام‌ها درباره این برنامه پاسخ داده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در قسمت اول مستند «جوکرتایم»، احسان علیخانی و سیامک انصاری درباره شرایط تمرین‌ها و نوشته شدن متن برای شرکت‌کننده‌ها و همچنین چگونگی تشخیص خنده هرکدام از آنها توسط دوربین‌ها توضیحاتی داده شد.

پیش از این در مصاحبه‌های برخی شرکت‌کنندگان «جوکر» شنیده بودیم که تک‌تک جوک‌ها، شوخی‌ها، جوکرتایم‌ها و … از پیش برنامه‌ریزی شده و توسط نویسنده‌های برنامه نوشته شده است.

از همان زمان این ابهام وجود داشت که اگر همه چیز از قبل برنامه‌ریزی شده و مشخص است پس عملا رقابتی شکل نمی‌گیرد و رئالیتی معنایی پیدا نمی‌کند.

در مستند «جوکرتایم» با پخش بخش‌هایی از تمرین‌ها به این سوالات پاسخ داده شد. ماجرا به این صورت بوده که هرکدام از شرکت‌کننده‌ها به صورت خصوصی در جلسه یا جلساتی با حضور نویسنده‌ها و عوامل پشت صحنه شرکت می‌کرده‌اند. در این جلسات جوکرتایم‌ها و تمام موقعیت‌هایی که قرار بوده به واسطه آنها اجرا شود تمرین می‌شده.

نکته قابل توجه اینجاست که طبق گفته احسان علیخانی، هرکدام از شرکت‌کننده‌ها سناریویی داشته‌اند که یک نسخه از آن دست خودشان بوده و نسخه دیگر در اختیار کارگردان.

بنابراین هر شرکت‌کننده می‌دانسته باید چه کاری انجام دهد اما هیچ پیش‌فرضی درباره فعالیت سایر شرکت‌کننده‌ها نداشته است.

نکته جالب دیگر به نمایشی بودن فشردن زنگ قرمز و سبز توسط سیامک انصاری برمی‌گردد. در واقعیت انصاری فقط روبه‌روی مونیتورها می‌نشیند و نگاه می‌کند اما تشخیص خنده شرکت‌کننده‌ها به عهده او نیست. متصدیان این امر، فردی که خندیده را تشخیص می‌دهند و سپس علیخانی با بی‌سیم به انصاری اطلاع می‌دهد و از او می‌خواهد زنگ قرمز را لمس کند.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->