رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

احکام رتبه‌بندی معلمان صادر شود، پرداخت‌ها شروع می‌شود (۲۲ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۶۸۷۴
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
  • ۳
احکام رتبه‌بندی معلمان صادر شود، پرداخت‌ها شروع می‌شود (۲۲ تیرماه ۱۴۰۱)
 مسعود میرکاظمی گفت: برای رتبه‌بندی معلمان مبلغی حدود ۶ هزار میلیارد تومان این ماه دیده بودیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود میرکاظمی (رئیس سازمان برنامه و بودجه) روز جاری در نشست با خبرنگاران از ضرورت مطابقت مطالبات با سقف‌های مشخص سند بودجه گفت.

وی درباره بحث اختصاص بودجه رتبه‌بندی معلمان یادآور شد: برای رتبه‌بندی معلمان ما مبلغی حدود ۶ هزار میلیارد تومان این ماه دیده بودیم. قبل از اینکه به پایان ماه برسیم ما ماهانه جلساتی را با بانک مرکزی، وزارت نفت و وزارت اقتصاد داریم که منابع و مصارف‌مان را در آن ماه می‌بندیم تا مشخص شود چقدر باید بودجه جاری بدهیم و چقدر حقوق و اعتبارات عمرانی لازم است و اوراق سررسید شده چقدر است. قبل از رسیدن به پایان ماه حدود ۱۰ روز مانده به انتهای هر ماه این مسئله بسته می‌شود و ما برای رتبه‌بندی منبع گذاشته‌ایم.

میرکاظمی در این رابطه ادامه داد: دوستان دارند تلاش می‌کنند در وزارت آموزش و پرورش احکام را آماده کنند به محض آماده شدن احکام پرداخت‌ها صورت خواهد گرفت. ولی در سقف باید رعایت شده باشد، چون اگر قرار باشد ریالی بیشتر تصویب شود، باید مصوبه قانونی برای آن بگیرند که امیدواریم این سقف رعایت شود. الان همان مبلغی که در قانون گذاشته شده باید رعایت شود که حدود ۳۶ تا ۳۸ هزار میلیارد تومان سقف تعیین شده در قانون بودجه است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره پرداخت عیدی به کارکنان دولت در مناسبت‌های مذهبی و اینکه معلمان می‌گویند برای آن‌ها چنین پرداختی انجام نمی‌شود، گفت: چنین مصوبه‌ای تا الان نداشته‌ایم و اگر چنین مصوبه‌ای انجام شود انشاالله معلمان هم مشمول آن خواهند شد.

تعداد بازدید : 706

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
وحید
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
0
0
الان مرداده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۷
0
0
خاک توی سرتون
خسروی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
0
0
سلام
بعضی قوانینی که در مجلس تصویب می شوند ، چقدر مایوس کننده و دور از منطق است ، دولت تصویب کرده که بازنشستگان ۱۴۰۰/۷/۱ نیز قطعا در طرح رتبه بندی قرار می گیرند که تاریخ اجرای احکام هم مشخص شده ، اما معوقات آنها به تعداد ماه هایی است که بعد از این تاریخ مشغول خدمت بوده اند ، واقعا جای تاسف است که این خود مشخص کننده بی پایه و اساس بودن قوانین مجلس است و مطمئنا بی اعتمادی مردم به دولت و نمایندگانی که به عنوان دولت مرد در آن حضور دارند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->