پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آموزش و پرورش: تزریق واکسن شرط ثبت‌نام نیست

  • کد خبر: ۱۱۶۸۹۳
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
آموزش و پرورش: تزریق واکسن شرط ثبت‌نام نیست
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: اجباری به انجام واکسیناسیون و کارت واکسیناسیون به عنوان پیش‌شرط ثبت‌نام دانش‌آموزان وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ستاری‌فرد با اشاره به مصوبه سال گذشته ستاد مقابله با کرونا مبنی بر لزوم انجام واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال گفت: دانش‌آموزان استقبال خوبی از واکسیناسیون داشتند، البته وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت هم همکاری بسیار خوبی داشتند.


وی افزود: آموزش و پرورش ۹۲۷ مجموعه ورزشی خود را به عنوان مناطق واکسیناسیون در اختیار وزارت بهداشت قرار داد تا مردم به دریافت خدمات واکسیناسیون سهولت دسترسی داشته باشند.


سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۹۵ درصد جامعه فرهنگیان دز اول و ۹۰ درصد دز دوم را دریافت کردند، اظهار کرد: برای دز سوم ۵۱ درصد فرهنگیان مراجعه کردند و اخیراً با تصویب ستاد کرونا و توصیه وزارت بهداشت، دز چهارم نیز به عنوان دز یادآور به فرهنگیان توصیه شده است.


ستاری فرد یادآور شد: در سال ۱۴۰۰، برای دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال مصوب شده بود که صرفاً دو دز واکسن تزریق شود که خوشبختانه استقبال خوبی صورت گرفت؛ ۹۲ درصد دانش‌آموزان در رده سنی مذکور دز اول و ۸۰ درصد هم دز دوم را دریافت کردند و درصد بالایی از افراد جامعه هم واکسینه شدند، لذا به دلیل درصد بالای واکسیناسیون در جامعه و دانش‌آموزان، مدارس بازگشایی شدند.

وی افزود: کشور ایران، جزو آخرین کشور‌هایی بود که آموزش‌های حضوری را از سر گرفت و برای مهرماه امسال هم در تلاشیم که اقلام بهداشتی مورد نیاز مدارس و به‌ویژه تهویه کلاس‌ها را فراهم کنیم تا اگر با موج جدیدی همراه شدیم موضوع را مدیریت کرده و مجدداً به آموزش‌های مجازی برنگردیم.


سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه همه مدارس ابتدایی تا متوسطه از ۱۴ فروردین ماه امسال بازگشایی شدند، گفت: با توجه به تمهیدات وزارت بهداشت و سایر ارگان‌های خدمات‌رسان امیدواریم تا مهرماه از این پیک هم عبور کنیم و با چالشی مواجه نشویم.

وی با بیان اینکه اجباری به انجام واکسیناسیون و کارت واکسیناسیون به عنوان پیش‌شرط ثبت‌نام دانش‌آموزان وجود ندارد، گفت: آموزش و تضمین سلامت حق دانش‌آموزان است، لذا توصیه ما این است که واکسیناسیون دانش‌آموزان بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا انجام شود، اما الزامی برای این کار وجود ندارد و ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس را مشروط به واکسیناسیون نکردیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->