فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

پرچم دست امام‌هادی (ع) است

  • کد خبر: ۱۱۶۹۳۹
  • ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۹
پرچم دست امام‌هادی (ع) است
غلامرضا بنی‌اسدی - روزنامه‌نگار

«عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد!» این را به ضرب‌المثل بارهاوبار‌ها شنیده‌ایم. بسیاری هم با این شنیده به تعریف درست نسبت خود با خواست خداوند رسیده‌اند. درست مثل کسی که به مقصدی کعبه‌وار رسیده است. ما خود این را بار‌ها تجربه کرده‌ایم؛ از جمله در باره مقام عظیم‌الشأن حضرت امام‌هادی (ع)، آن زمان که بی‌مایه‌شبه‌هنرمندی به ساحت آفتابی حضرتشان خاک پاشید، اما نه‌تن‌ها غباری بر چهره حضرت آفتاب نرسید، که انوارش شفاف‌تر از همیشه بر چشم‌ها نشست و در جان‌ها چشمه نور جاری کرد.

آنکه زیر خاک به هوا خاسته دفن شد، همان خاک‌پاشی بود که قلم از نوشتن نامش هم ابا می‌کند. بعد از آن ماجرا، اهل قلم و هنر، امواج معرفت درانداختند تا جامعه بیش از گذشته با چهره امام علی‌النقی (ع) آشنا شود.

در این زمان بود که توجه‌ها بیش از همیشه به زیارت معرفت‌افزای «جامعه کبیره» جلب شد؛ زیارتی که توحید را، نبوت را، امامت را تبیینی همه‌جانبه است؛ مقام امام را از زوایای گوناگون فرادید می‌گذارد و ساحت‌های معرفتی را چنان می‌کاود که زائر را به درکی تازه و فهمی همه جانبه از حجت خدا برساند.

در تعریف حضرت‌هادی (ع)، امامان که سلام خدا بر آنان باد، پیشوایان هدایت و چراغ‌های در تاریکی و پرچم‌های پرهیزگاری و صاحبان خرد و دارندگان زیرکی و پناهگاه مردمان و وارثان پیامبران و نمونه برتر و دعوت نیکوتر و حجت‌های خدا بر اهل‌دنیاوآخرت‌اند.

همه نسبت‌ها آنان را به خداوند علی‌اعلا می‌رساند و بندگان خدا را به شأنی چنین عظیم توجه می‌دهد که آنان جایگاه‌های شناخت خدا و مسکن‌های برکت خدا و معدن‌های حکمت خدا و نگهبانان راز خدا و حاملان کتاب خدا و جانشینان پیامبر خدا و فرزندان رسول خدا هستند. روشن است که افراد خواهان رسیدن به خداوند، راهی امن‌تر از این نخواهند یافت.

کسانی هم که پا به این صراط مستقیم بگذارند، به نعمت‌های هدایت و ولایت و حقیقت خواهند رسید و در شمار کسانی نامشان ثبت خواهد شد که با سلام خداوند به سلامت می‌رسند.

جان یافتگان در جهان امامت، قطعا غیر از «مغضوب علیهم» هستند و «ضالین» در میانشان راه ندارد. باری، خاک افشاندند تا چهره آفتاب را غبار آلود کنند، اما روشن‌تر از همیشه به چشم آمد و دل و دیده‌ها را فتح کرد.

آن که زیر خاک دفن شد، همانی بود که دست به زیر خاک‌ها برده بود. این خود به نوعی اعجاز بود برای نوسازی معرفتی شناخت امامت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->