استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود
سرخط خبرها

جانشین فرمانده کل سپاه: جریان «حرکت‌های جهادی» با تشکیل بسیج سازندگی احیاء شد

  • کد خبر: ۱۱۷۲۰۸
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
جانشین فرمانده کل سپاه: جریان «حرکت‌های جهادی» با تشکیل بسیج سازندگی احیاء شد
جانشین فرمانده کل سپاه  تاکید کرد:  تحقق حرکت‌های جهادی و رفع محرومیت‌ها، نیازمند اراده همگانی و همکاری همه بخش‌ها، نهادها، سازمان‌ها و افراد است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پس از بازدید میدانی و هوایی برای بررسی میزان پیشرفت پروژه‌های آبرسانی روستا‌های مختلف استان فارس به ویژه در شهرستان‌های بیضا و مرودشت، در جلسه دفتر فنی جهاد آبرسانی بسیج سازندگی فارس در خصوص پروژه‌های جهادی بیان کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی حرکت‌های جهادی بود و متاسفانه پس از مدتی جهاد سازندگی را منحل کردند و مدت‌های زیادی بود که خلاء نبود جهاد سازندگی احساس می‌شد و خوشبختانه با تشکیل بسیج سازندگی دوباره جریان حرکت‌های جهادی احیاء شد.

جانشین فرمانده کل سپاه  ادامه داد: هم اکنون در سال چهل و سوم انقلاب اسلامی قرار داریم و هر چند کار‌های عمرانی و جهاد آبرسانی که در حال انجام است باید زودتر انجام می‌شد،   اما خوشحالیم که امروز شاهد حرکت‌های جهادی با قدرت بالا و مهارت‌های فنی بیشتر هستیم و کار آبرسانی به روستا‌ها در حال انجام است.

سردار فدوی با اشاره به اینکه پروژه‌های آبرسانی با سرعت خوبی در حال انجام است، افزود: امیدواریم که تمام پروژه‌های جهاد آبرسانی فارس تا پایان امسال به اتمام برسد و مشکل آب ۳۷۲ روستا حل شود البته تعداد روستا‌های استان فارس که با مشکل آب روبرو هستند فقط  روستا‌های تحت پوشش این طرح نیستند و حتما در آینده نیز تعداد روستا‌های تحت پوشش طرح جهاد آبرسانی افزایش خواهد یافت.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه آرمان و اهداف حرکت‌های جهادی بالاست، گفت: کار‌های جهادی فقط معطوف به آبرسانی نیست و در تمام حوزه‌ها که لازم است ورود می‌کنند خوشبختانه هم اکنون نیز در مباحث راه سازی، ساخت مسکن محرومین، آبخیزداری و کشاورزی نیز وارد شده‌اند و باید دائم این فعالیت‌ها را گسترش داد و اراده همگانی و همکاری تمام نهاد‌ها باید ایجاد شود تا رفع محرومیت‌ها در سریعترین زمان ممکن محقق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->