صدای انفجار در دمشق شنیده شد (۴ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی به اقدام ضد ایرانی دولت استرالیا واکنش نشان داد آغاز عملیات اجرایی ساخت ایستگاه راه آهن گناباد با حضور وزیر راه (۴ شهریور ۱۴۰۴) نورمن: گفت‌و‌گو‌های آژانس با ایران همچنان ادامه دارد عارف در جلسه معاونان اول سران قوا: مسیر خدمت‌رسانی به مردم با وحدت سه قوه هموارتر می‌شود حمله اسرائیل به حومه دمشق (۴ شهریور ۱۴۰۴) نواف سلام بر خلع سلاح مقاومت لبنان در دیدار هیئت آمریکایی تأکید کرد پزشکیان: باید به فکر عوارض هر تصمیمی بود| در بیشتر شهر‌ها با فرونشست‌های ۳۵ تا ۳۶ سانتی مواجه هستیم+ فیلم توهین فرستاده ترامپ در لبنان + فیلم ایران و روسیه درباره همکاری‌های نظامی رایزنی کردند ایران و روسیه درباره مسائل امنیتی در قفقاز رایزنی کردند اعضای هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مشخص شدند ملت ایران را خلع سلاح نکنید ادعای جدید خبرنگار وال‌استریت درباره عزم غرب درباره ایران | قطعنامه ۲۲۳۱ تمدید نمی‌شود وزیر انرژی و آب حکومت طالبان: برای تامین حق‌آبه ایران تلاش می‌کنیم  ماکرون: حملات اسرائیل به بیمارستان غزه غیر قابل تحمل است واکنش ریاض به تجاوزات تل‌آویو علیه سوریه و نقشه تجزیه این کشور واکنش دمشق به تحرکات تجاوزکارانه اسرائیل در سوریه جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۴ شهریور ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از صنعتگران برتر کشور حضور یافت | پزشکیان: تعهد دولت، تولید ۷ هزارمگاوات برق از پنل‌های خورشیدی است تذکرات نمایندگان مجلس به دولت| تاکید بر جبران خسارات ناشی از خاموشی‌های مکرر آیت الله علم‌الهدی: شهرداری؛ نزدیک‌ترین نهاد به زندگی روزمره مردم است | بلندمرتبه‌سازی‌های غیرمجاز در اطراف حرم؛ بی‌احترامی به حریم امام رضا (ع) زینی وند: آئین‌نامه اجرایی قانون انتخابات شورا‌های اسلامی کشور تدوین شده است بهره‌برداری از باند دوم محور کاشمر- سه‌راهی شادمهر با بودجه ۳ هزار میلیارد تومانی استقبال رژیم صهیونیستی از اقدام ضدایرانی استرالیا گفت‌و‌گو‌های ژنو؛ ابتکار روسیه درباره اسنپ‌بک و بررسی همکاری ایران و آژانس عدم ثبت‌نام و اخراج دانش‌آموزان به دلیل نمرات ضعیف خلاف قانون است
سرخط خبرها

درخواست رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس از دستگاه قضا درباره دریا‌خواری

  • کد خبر: ۱۱۷۲۹۷
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
درخواست رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس از دستگاه قضا درباره دریا‌خواری
رئیس فراکسیون محیط زیست از نامه دیوان محاسبات مبنی بر غیرقانونی‌بودن اقدام شهرداری کنارک در خاکریزی در حریم ۶۰ متری دریای عمان، منطقه کنارک و احداث دیوار ساحلی خبر داد و از دستگاه قضایی خواست تا جلوی این پروژه را بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با تاکید بر اینکه دریاخواری کنارک باید هرچه سریعتر متوقف شود، گفت: شهرداری کنارک از بهمن ماه سال گذشته اقدام به سنگ ریزی و خاکریزی در حریم ۶۰ متری دریای مکران (دریای  عمان) منطقه کنارک و استحصال اراضی ساحلی و احداث دیوار ساحلی کرده است. برابر گزارش‌های دریافتی اجرای این پروژه به طول سه هزار متر و عرض حدود ۸۰ متر پیش‌روی در دریا در حال انجام است.

وی اظهار کرد: بر اساس نامه دیوان محاسبات، اقدام شهرداری کنارک مغایر با قوانین مربوطه و بدون اخذ مجوز‌های قانونی از سازمان حفاظت محیط زیست است؛ متاسفانه این عملیات علی‌رغم شکایت اداره کل محیط زیست سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به پیگیری موضوع توسط فراکسیون محیط زیست مجلس خاطرنشان کرد: در این خصوص مکاتبه‌ای نیز برای توقف عملیات با رئیس قوه قضائیه انجام شده است.

رفیعی با تاکید بر این که شدیدترین خسارات زیست محیطی در دنیا متعلق به خشک کردن دریا و استحصال زمین است، گفت: خاک‌ریزی در داخل دریا و خشک کردن بستر موجب دفن شدن تمامی موجودات بسترزی و نابودی اکوسیستم ساحلی و زیستگاه‌های ارزشمند ساحلی منطقه می‌شود.

وی همچنین با اشاره با نارضایتی مردم محلی در خصوص این پروژه اظهار کرد: تماس‌ها، مراجعات و مکاتبات بسیاری از سوی مردم محلی با فراکسیون محیط زیست مجلس در این خصوص انجام شده و مردم محلی از این اقدام شهرداری ناراضی و مدعی شده‌اند که این اقدام با هدف آزادسازی اراضی جدید و ساخت و ساز‌های گردشگری صورت گرفته و ضمن نابودی ساحل زیبای منطقه عملا فعالیت‌های گردشگری و صیادی را مختل کرده است.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با تاکید بر این که هرگونه استحصال اراضی از دریا جهت اجرای طرح‌های توسعه‌ای منوط به رعایت ضوابط و مقررات زیست‌محیطی مربوطه و اخذ مجوز از کمیسیون زیربنایی دولت و سایر ارگان‌های ذیربط از جمله سازمان حفاظت محیط زیست است خاطرنشان کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان نیز خواستار توقف هرگونه عملیات اجرایی شده است، اما علیرغم این مخالفت‌ها و مغایرت‌های قانونی، خاکریزی در دریا متوقف نشده و پروژه همچنان ادامه یافته و در دست اجراست.

رفیعی گفت: در آخرین اقدام دیوان محاسبات نیز با ارسال نامه‌ای این اقدام را غیرقانونی خوانده و خواستار توقف فوری عملیات عمرانی شده است.

وی در پایان از دستگاه قضایی و دستگاه‌های نظارتی خواست به جهت جلوگیری از تضییع حقوق عامه هرچه سریعتر وارد عمل شده و نسبت به توقف طرح مذکور و برخورد با خاطیان اقدام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->