درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

یک فینالیست، سهم ایران از ۸ وزن اول کشتی آزاد جام تونس

  • کد خبر: ۱۱۷۵۰۶
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۷
یک فینالیست، سهم ایران از ۸ وزن اول کشتی آزاد جام تونس
مسابقات ۸ وزن نخست رقابت‌های بین‌المللی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در کشور تونس برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ۵ نماینده کشورمان امروز در رقابت‌های بین‌المللی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی به مصاف یکدیگر و حریفان خود رفتند که در پایان مسابقات مقدماتی، محمد نخودی در وزن ۷۹ کیلوگرم به دیدار فینال راه یافت، یونس امامی در صورت پیروزی در دیدار پایانی صاحب مدال طلا می‌شود و علیرضا سرلک نیز با شکست مقابل قهرمان جهان راهی دیدار رده بندی شد.
بر اساس چرخه نهایی انتخابی تیم ملی، علیرضا سرلک و محمد نخودی به عنوان نفرات برتر اوزان ۵۷ و ۷۹ کیلوگرم شناخته شدند.

نتایج کشتی‌گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۷ کیلوگرم که مسابقات به صورت دوره‌ای و با حضور ۶ کشتی‌گیر در ۲ گروه ۳ نفره برگزار می‌شود، احمد محمدنژاد جوان و علیرضا سرلک به همراه اودیت از هند به مصاف هم می‌روند که دیدار بین نمایندگان کشورمان با نتیجه ۲ بر صفر به نفع سرلک پایان یافت.
جوان در دیدار بعد با نتیجه ۱۱ بر ۶ مغلوب اودیت از هند شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. سرلک در مبارزه بعدی با نتیجه ۴ بر یک مقابل اودیت از هند به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر ۷ مغلوب توماس گیلمان قهرمان جهان از آمریکا شد و به دیدار رده بندی رفت. سرلک در این دیدار به مصاف هورست لهر از آلمان می‌رود.
در وزن ۷۴ کیلوگرم که با حضور ۳ کشتی‌گیر و به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود، یونس امامی در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر مقابل سزار آلوان از برزیل به پیروزی رسید. وی در دور پایانی به مصاف ساگار جاگلان از هند می‌رود.
در وزن ۷۹ کیلوگرم که مسابقات به صورت دوره‌ای و با حضور ۷ کشتی‌گیر در ۲ گروه ۳ و ۴ نفره برگزار می‌شود، محمد نخودی و علی سوادکوهی در گروه A به مصاف هم رفتند که سوادکوهی با نتیجه ۵ بر ۵ مقابل نخودی به پیروزی رسید. نخودی در دور بعد با نتیجه ۷ بر ۳ گئورگیوس کوگیومتسیدیس از یونان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۰ بر صفر چندر مارستیلر از آمریکا را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد.
نخودی برای حضور در دیدار فینال با نتیجه ۱۰ بر صفر بالیان گوراو دارنده مدال نقره قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۲ از هند را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. نخودی در در دیدار پایانی به مصاف بولات ساکایف از قزاقستان می‌رود.
سوادکوهی نیز در مقابل مارستیلر از آمریکا با نتیجه ۹ بر ۶ شکست خورد و در دور بعد با نتیجه ۳ بر یک کوگیومتسیدیس را از پیش رو برداشت و از دور رقابت‌ها کنار رفت. این مسابقات امشب و با مشخص شدن نفرات برتر به پایان می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->