اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟

  • کد خبر: ۱۱۷۵۲۴
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۴
  • ۱
تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟
آیا می‌دانید ناسا برای ساخت، پرتاب و نگهداری تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر هزینه کرده است؟ در این مقاله به بررسی آن می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ساخت قدرتمندترین تلسکوپ فضایی جهان بی‌شک آسان نبوده است. جیمز وب از آینه‌های شش ضلعی از جنس طلای ۱۸ عیار است، به کنترل‌کننده‌های پیشرفته دما و سنسورهای فوق حساس مادون قرمز است که در کنار هم قرار دادن آن‌ها و توسعه این تلسکوپی را بسیار پرخرج می‌کند. علاوه بر این، مهندسان به خاطر بهبود بهبودبل این تلسکوپ نسبت به ها، مجبور به ابداع ۱۰ فناوری جدید شدند.

ساخت تلسکوپ جیمز وب پروژه‌ای که ۲۰ سال طول کشید

وقتی ناسا در سال ۲۰۰۲ شرکت نورثروپ گرومن (Northrop Grumman) را هدایت کرد و ساخت تلسکوپی فضای جیمز وب انتخاب کرد، هزینه ۱ تا ۳.۵ میلیارد دلاری را برای تکمیل این پروژه ساخت و قرار داد تا سال ۲۰۱۰ به فضا پرتاب شود. پیش‌بینی‌هایی که در رابطه با این پروژه وجود داشت، خیلی خوشبینانه بود و خرج‌های محاسبه نشده هم به وجود آمد تا نهایی این پروژه تا سال ۲۰۲۱ به تأخیر بیافتد و هزینه کلی آن به ۱۰ میلیارد دلار برسد.

تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟

تلسکوپ فضایی جیمز وب برای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۲۱ میلادی راه‌اندازی شد و اولین تصاویر آن برای اولین بار همین چند روز پیش بود که در معرض دید عموم قرار گرفتند. طول کشیدن ۲۰ ساله برای ساخت، تلسکوپ James Webb را به پرهزینه‌ترین پروژه‌های تاریخ ناسا تبدیل کرد. اکنون این تلسکوپ بیش از یک میلیون مایل موفق شد آن طرف را ببینید و تصاویری از ستارگانی را ثبت کنید که شکل‌گیری آن‌ها به ۱۳ میلیون سال قبل بازمی‌گردد. این تلسکوپ برای ستاره‌شناسی با مادون قرمز شده است و موفق می‌شود به چیزهایی دست پیدا کند که موفق شده‌اند طراحی شوند. البته این تنها آغاز راه است. جیمز وب نزدیک به یک میلیون مایل آن‌طرف‌تر از کره زمین مکان در فضای محیط را به گونه‌ای نشان می‌دهد که هیچ وقت تا به حال ندیده بودیم.

تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟

بی‌شک ۱۰ میلیارد دلار هزینه بسیار زیادی است، اما وقتی هزینه‌هایی که برای دیگر امور انجام شده را بررسی می‌کنیم، این سوال در ذهن ما شکل می‌گیرد که چرا بیشتر از این‌ها برای اخترفیزیک هزینه نشده است؟

به طور مثال جف بزوس، مدیرعامل آمازون روزانه ۲۵۰ میلیون دلار درآمد دارد. این یعنی وی تنها در یک سال ۷۰ میلیارد دلار به دارایی‌هایش اضافه می‌شود. یا به طور مثال دولت ایالات متحده در بازه زمانی ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۶، هزینه ۱۰۱ تریلیون دلاری را برآورد کرده است. این عدد به قدری زیاد است که ما حتی صفرهای آن را هم نمی‌توانیم بشماریم! بنابراین بودجه ۱۰ میلیارد دلاری نسبت به آنچه که در مورد جهان هستی می‌فهمیم ناچیز است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
0
0
چه خبره!!!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->