گوشی هوشمند، عامل پنهان در تاخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت‌نام ۸۰۰ پزشک داوطلب برای حضور در عملیات بهداشت و درمان حج ۹۹/ ۲۵ آذرماه آخرین مهلت ثبت‌نام

  • کد خبر: ۱۱۷۵۵
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۲
ثبت‌نام ۸۰۰ پزشک داوطلب برای حضور در عملیات بهداشت و درمان حج ۹۹/ ۲۵ آذرماه آخرین مهلت ثبت‌نام
به منظور فراهم‌آمدن تمدید شرایط ثبت‌نام براساس درخواست پزشکان از سراسر کشور، مهلت ثبت‌نام پزشکان داوطلب حضور در عملیات بهداشت و درمان حج ۹۹ تا پایان وقت اداری ۲۵ آذرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود رضا فقیهی، معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه تاکنون بیش از ۸۰۰ پزشک از سراسر کشور در سامانه مرکز ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: در مرحله بعدی فرآیند جذب و انتخاب پزشکانی که ثبت‌نام کرده‌اند و به صورت حضوری در استان‌های سراسر کشور برگزار می‌شود، بیش از دو برابر ظرفیت مورد نیاز حج ۹۹ انتخاب خواهد شد.

وی افزود: پزشکان عمومی، متخصصان طب اورژانس و داخلی که علاقه‌مند به حضور در عملیات بهداشت و درمان حج تمتع ۹۹ و خدمت به ضیوف الرحمان هستند، می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اولیه در سامانه مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اقدام کنند.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه داوطلبان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی این مرکز به نشانی hmc.ir اقدام به ثبت‌نام کنند، اضافه کرد: پس از احراز شرایط اولیه ثبت‌نام شدگان، آزمون عملی و مصاحبه حضوری نیز برگزار خواهد شد و حضور پزشکان منتخب در مرحله حضوری الزامی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->