توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رزومه حقوق‌دانان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بررسی شد

  • کد خبر: ۱۱۷۶۹۴
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
رزومه حقوق‌دانان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بررسی شد
سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی در مجلس از بررسی عملکرد و کارنامه ۶ حقوق دان معرفی شده از سوی قوه قضاییه برای عضویت در شورای نگهبان در نشست این فراکسیون خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی محسنی‌بندپی با اشاره به نشست اخیر فراکسیون مستقلین ولایی، گفت: نمایندگان عضو این فراکسیون موضوعاتی را به طور جدی مورد بحث و بررسی قرار دادند. در این میان بررسی کاندیدا‌های ریاست کمیسیون اصل ۹۰ و عملکرد آن‌ها در سنوات گذشته مورد ارزیابی قرار گرفت.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس بیان کرد: همچنین رزومه حقوق دانان معرفی شده از سوی رئیس قوه قضاییه برای حضور در شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، پیرامون ارزیابی عضویت کدخدایی، مرتضوی، پروین، ره پیک، موسوی و احمدی فر در شورای نگهبان گفتگو شد.

وی با اشاره به شیوع مجدد کرونا مطرح کرد: تعدادی از نمایندگان به کرونا مبتلا شده اند همچنین با سرکشی به حوزه‌های انتخابیه متوجه شدیم آمار مبتلایان افزایش یافته است از این رو فراکسیون مجدد بر رعایت دستورالعمل بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و تزریق دز سوم و چهارم واکسن تاکید کرد.

این نماینده مجلس گفت: گرانی کالا‌ها در حوزه‌های انتخابیه و کوچک‌تر شدن سفره مردم از نکات جدی بود که در نشست فراکسیون مطرح شد و از دولت خواسته شد با جدیت بیشتر نسبت به کنترل قیمت در بازار اقدام کند.

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی در مجلس اظهار داشت: سفر‌های اخیر مقامات مختلف به منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به وزیر امور خارجه توصیه شد که با حفظ اصول، رعایت خط قرمز‌های نظام جمهوری اسلامی و با توجه به منافع ملی فعالیت سیاسی منطقه و سطح جهان را رصد کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->