پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز»
سرخط خبرها

شهردار مشهد: نرخ بهای حمل و نقل عمومی در تمام نقاط حاشیه شهر تا پایان سال به ۱۰۰ تومان می‌رسد

  • کد خبر: ۱۱۷۹۲۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۸
شهردار مشهد: نرخ بهای حمل و نقل عمومی در تمام نقاط حاشیه شهر تا پایان سال به ۱۰۰ تومان می‌رسد
شهردار مشهد گفت: بنا داریم نرخ بهای حمل و نقل عمومی در تمام نقاط حاشیه شهر مشهد را تا پایان سال به ۱۰۰ تومان کاهش دهیم.

گروه مشهد | شهرآرانیوز؛ سید عبدالله ارجائی در گفت‎وگو با شهرآرانیوز با اشاره به کاهش نرخ بلیت حمل و نقل عمومی شهرک مهرگان به هسته مرکزی شهر اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دوره ششم مدیریت شهری تند کردن شیب خدمت در نقاط حاشیه‌ای است. یکی از بهترین مکانیزم‌های عدالت که در راستای آن می‌توان امکانات بیشتری را در اختیار مردم قرار داد، توسعه حمل و نقل عمومی است که مترو و اتوبوس یکی از آن‌ها است که کاهش نرخ بهای خدمات در نقاط حاشیه‌ای از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است.

وی افزود: برنامه ما این است که نرخ بلیت تعدادی از خطوط حاشیه شهر کاهش چشمگیری داشته باشد. البته در هسته مرکزی شهر و نقاط برخوردار حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد بهای تمام شده را دریافت می‌کنیم، اما معتقدیم همین میزان در نقاط حاشیه‌ای نیز باید کاهش یابد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: از خرداد ماه به صورت آزمایشی کاهش نرخ بهای حمل و نقل عمومی در شهرک مهرگان را آغاز کردیم که امروز این موضوع را رسما اعلام می‌کنیم. نرخ بهای خطوطی که شهرک مهرگان را به هسته مرکزی شهر متصل می‌کند، ۱۰۰ تومان است.

ارجائی ادامه داد: امیدوارم با حمایت اعضای شورای شهر مشهد این موضوع را در سایر نقاط حاشیه شهر تا پایان سال توسعه دهیم. مبنای ما این است که نرخ بهای حمل و نقل عمومی در تمام نقاط حاشیه شهر مشهد کاهش یابد، اما اگر این اتفاق رخ نداد مردم به ما خورده نگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->