رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: همت دوره ششم مدیریت شهری برای ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی سرویس دهی رایگان قطار شهری مشهد در روز ولادت امام علی (ع) و روز پدر (۲۵ در ماه ۱۴۰۳) شهردار مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطار شهری ۴ همت است پلمب مرکز لیرز غیرمجاز و یک کافه بازی متخلف در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) سهم ۴۰ درصدی حمل‌ونقل عمومی از سفر‌های درون شهری در مشهد | ۱۵ درصد سفر‌های روزانه مشهد با اتوبوس انجام می‌شود برگزاری نخستین نشست شورای عالی اندیشه‌ورز مدیریت شهری مشهد | بهره‌گیری از نظرات نخبگان و مدیران باسابقه شهری + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی مشهد: به نگاه‌های نقادانه برای اتخاذ تصمیمات بهتر در اداره شهر نیازمندیم صرفه‌جویی میلیاردی با بومی‌سازی قطعات مترو توسط مهندسان مشهدی کاشت یک میلیارد درخت در کشور به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع) رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: بیش از ۵۰۰ خدمت توسط مدیریت شهری مشهد به مردم ارائه می‌شود مترو، نیازمند نگاه ویژه دولت در تأمین منابع مالی و قطعات یدکی برای قطار‌ها تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد در محور توس با ۱۸ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس جدید توزیع روزانه ۵۰۰ هزار لیتر آب شرب در روستاهای خراسان رضوی ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) ۱۷ پاتوق زیرزمینی توزیع موادمخدر پلمب شد | جمع‌آوری بیش از ۱۰۰۰ معتاد متجاهر از خیابان‌های مشهد تاریخچه‌ای ۹۳ ساله از سدی روی رودخانه طرق مشهد | بندی که آب نداد ثبت بیش از ۲۱ هزار سرعت غیرمجاز در مشهد محکومیت ۸ میلیارد ریالی به دلیل گران‌فروشی یک سالن زیبایی زنانه در مشهد
سرخط خبرها

عضو شورای شهر ارومیه: استقرار دبیرخانه کمیسیون ماده ۵؛ راهگشای مشکلات مردمی

  • کد خبر: ۱۱۸۴۰۵
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱
عضو شورای شهر ارومیه: استقرار دبیرخانه کمیسیون ماده ۵؛ راهگشای مشکلات مردمی
نایب رییس کمیسیون بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر ارومیه، با بیان اینکه شوراهای شهر با نگاه تخصصی و رجوع به روح قانون می‌توانند قدم‌های موثری در مسیر حرفه‌ای خود بردارند، اظهار کرد: از نظر قانون، شوراهای شهر پارلمان‌های محلی جهت تسریع، راحت‌سازی و تسهیل امور مدیریت شهری هستند که به عنوان بستری برای شکوفایی حداکثر ظرفیت‌های مدیریت شهری در توسعه پایدار و اداره شهر تشکیل شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، توماج وحید افشار، ادامه داد: این موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد و با قوانین منطبق شود. با این حال ذات چنین بازوی نظارتی مستمر بسیار نیاز روز مدیریت شهری است.

او توضیح داد: گرچه شهرداری‌ها سازمان‌های مردم‌نهاد هستند و ممکن است تعیین دیوان‌محاسبات نیز منطبق بر تعاریف امروز امکان‌پذیر نباشد، اما به طور قطع نیاز نظارتی امروز وجود چنین نهادی را می‌طلبد.

به باور وحید افشار، در بحث درآمد‌های پایدار شهری ابتدا باید تعریف درستی داشت سپس به دنبال چالش‌ها بود.

او ادامه داد: درآمد پایدار گاهی از مسیر سرمایه‌گذاری و گاهی از مسیر مدیریت هزینه می‌گذرد و بعضی اوقات نیز مسیر مدیریت درآمد شهری را طی می‌کند.

عضو و سخنگو شورای اسلامی شهر ارومیه، بیان می‌کند: عواملی مانند چالش‌های کلان کشوری، مباحث رکود و تورم، جهت‌گیری‌های اقتصادی، سود‌های بخش خصوصی و ... همگی می‌توانند در مسیر درآمد پایدار اثرگذار باشند.

وحیدافشار، در دسترس عموم بودن، شفافیت مسیر مصوبات، مصوبات عام به جای مصوبات خاص، تعریف ضوابط و محدودیت برای مصوبات را از عوامل بازدارنده تخلفات در کمیسیون ماده ۵ برشمرد و گفت: امروزه در اراضی قولنامه‌ای و بدون سند رسمی نمی‌توان پروانه صادر کرد. این موضوع سبب ایجاد شبکه فساد، رانت و از همه بدتر ساخت‌و‌ساز غیرمجاز بدون نظارت می‌شود که ضمن مخدوش کردن چهره شهر، آسیب‌های اجتماعی را نیز به وجود می‌آورد.

نایب رییس کمیسیون بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر ارومیه، خاطرنشان کرد: هر انقطاع و بازشروعی برای سیستم هزینه‌زاست. بر این اساس پیوستگی و دائمی‌بودن دبیرخانه کمیسون‌های حقوقی کلانشهر‌ها به ایجاد خروجی‌های یکنواخت و موثر کمک خواهد کرد.

او یادآور شد: طرح‌های جامع و تفصیلی شهری به عنوان روح و مبنای شهرسازی آنچنان که باید بی‌عیب و دقیق نیستند. زیرا در زمان محدود گاهی با اعمال سلیقه و عدم اشراف کامل اطلاعاتی و حتی خطای انسانی روبه‌رو هستند؛ بنابراین استقرار دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ به ویژه در کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها راهگشای گره‌های پیش روی مردم خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->