افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا
سرخط خبرها

کمیسیون حقوقی شورای شهر ایلام: ضرورت توجه به منافع جمعی در اداره امور شهر

  • کد خبر: ۱۱۸۴۲۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
کمیسیون حقوقی شورای شهر ایلام: ضرورت توجه به منافع جمعی در اداره امور شهر
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر ایلام اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر به عنوان حکومت‌های محلی هستند که با شناخت موانع و مشکلات و همچنین ارائه راهکار برای آن‌ها به فعالیت می‌پردازند. ضمن اینکه با در نظر داشتن رکن دموکراسی و مشارکت مردم در سرنوشتشان، نقش حکومت‌های محلی را نیز ایفا می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی افزود: از ویژگی‌های مثبت تشکیل شورا‌ها می‌توان به اداره امور شهر به وسیله وکلای خود در شورا‌های شهر اشاره کرد. این موضوع زمانی تحقق می‌یابد که اعضای شورا منافع جمعی و شهروندان را به منافع شخصی، حزبی و ایلی خود ترجیح داده و به سوگندی که در زمان انتخاب شدن ادا کرده‌اند، وفادار باشند.

کریمی با اشاره به جایگاه حقوقی شورا‌های اسلامی توضیح داد: شورا‌ها با شناخت از خواسته، نیازمندی‌ها، شناخت مشکلات، ارائه راهکار‌ها در شورای استان و شورای عالی استان‌ها و همچنین مجلس شورای اسلامی به شرط وفاداری به اراده مردم در اداره شهر در جایگاه بسیار مهمی قرار گرفته‌اند.

به گفته او، چاره جلوگیری از تخلفات در کمیسیون‌های شهرداری‌ها از جمله ماده ۱۰۰، ۷۷، کمیسیون ماده ۵، صرفا برنامه‌ریزی در قالب نرم‌افزار است تا اینگونه از اراده شخصی اعضا (رانت) جلوگیری شود و اطلاعات در بستر خدمات دولت الکترونیکی بارگذاری شود.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر ایلام خاطرنشان کرد: براساس قانون شورای اسلامی شهر و ساختار حقوقی و اداری شهرداری‌ها که از جمله نهاد‌های عمومی غیرانتفاعی به شمار می‌آیند، شهرداری موظف است مطابق لایحه بودجه و نرخ عوارض سالانه، درآمد‌های محلی و ردیف هزینه‌های آن را به شورا اعلام کند و سپس به اطلاع شهروندان برسد.

کریمی ادامه داد: همچنین شورا‌های شهری باید بر نحوه اخذ درآمد‌ها و هزینه‌کرد آن نظارت داشته باشند تا بدانند عوارض اخذ شده در کجا و به چه منظور هزینه شده است.

او بیان کرد: علاوه بر این در چند سال گذشته نماینده حاکمیت یعنی دیوان محاسبات کشور در شهرداری‌ها بر درآمد و هزینه‌های شهرداری نظارت دارند؛ بنابراین یکی از مشکلات شهرداری‌ها را می‌توان نبود تناسب بین درآمد و هزینه به علت عدم شفافیت در این حوزه نام برد.

به باور کریمی، نواقصی در نحوه اجرا، نظارت و شفافیت وجود دارد. تهیه و کاربردی کردن سیستم‌های نرم‌افزاری در بستر دیتابیس و ارائه خدمات دولت الکترونیک و هوشمند می‌تواند به عنوان راهکاری برای خروج از محاسبات شخصی کارمند به کار رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->