برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می شود درویش مخالف بازگشت آل کثیر عبدالله آوجی گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان کاندیدا‌های ورود به باشگاه ۱۰۰ میلیون یورویی‌ها جدول لیگ ملت‌های والیبال در پایان هفته دوم + جایگاه ایران (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وکیلی: هدف، پرورش بازیکنان بلندقامت برای تیم‌های ملی والیبال است

  • کد خبر: ۱۱۸۵۹۱
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۱
وکیلی: هدف، پرورش بازیکنان بلندقامت برای تیم‌های ملی والیبال است
سرمربی تیم ملی نوجوانان والیبال معتقد است ترکیب تیم‌های نوجوانان و جوانان باید ۱۴ نفره شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، محمد وکیلی این روز‌ها با وسواس زیاد به دنبال بستن ترکیب ۱۲ نفره تیم ملی والیبال نوجوانان برای مسابقات آسیایی تهران (انتخابی قهرمانی جهان) است. مردی که بی تردید او را می‌توان یکی از دلسوزترین و در عین حال یکی از بهترین مربیان پایه‌ای در دنیا خطاب کرد. موضوعی که حتی ازچشمان فدراسیون جهانی و کنفدراسیون والیبال آسیا پنهان نماند و بار‌ها در مطالبی طولانی به تفصیل از نقش او در پرورش نسل‌های مختلف والیبال ایران نوشتند.
وکیلی در آستانه مسابقات قهرمانی آسیا، به دور از وعده وعید‌های مرسوم، از آینده روشن شاگردانش خبر می‌دهد و می‌گوید: به نتیجه در حد خودش اهمیت می‌دهیم، ولی هدف اصلی ما تزریق بازیکنان بلندقامت هر چه بیشتر به تیم‌های ملی است.
او در ادامه گفت: اعتقاد راسخ دارم بدون نگاه نتیجه گرایانه که حالا خوشبختانه کمرنگ‌تر از سال‌های پیش شده، این نوجوانان با قامت‌هایی افراشته و رشید، اکثرشان با پیمودن فرآیند آموزشی درست و کسب تجربه لازم در ادامه راه، شانس خیلی بیشتری نسبت به گذشتگان برای پوشیدن پیراهن تیم ملی در سال‌های آینده دارند.
وکیلی در خاتمه از مسئولان ذیربط و همچنین داورزنی عضو هیات رئیسه fivb خواستار شد تا از فدراسیون جهانی و آسیا بخواهند، ترکیب تیم‌های پایه‌ای را همانند تیم‌های بزرگسال از ۱۲ بازیکن به ۱۴ بازیکن افزایش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->