شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نزدیک به ۵ میلیون مترمربع از زمین‌های دولتی خراسان رضوی رفع تصرف شد

  • کد خبر: ۱۱۸۶۴۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
نزدیک به ۵ میلیون مترمربع از زمین‌های دولتی خراسان رضوی رفع تصرف شد
فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خراسان‌رضوی گفت: در چهار ماه نخست امسال، ۴ میلیون‌و ۹۴۶ هزارو ۶۳۸ مترمربع از زمین‌های ملی رفع تصرف و خلع‌ید شده است.

فاطمه رافع | شهرآرانیوز؛ «زمین‌خواری» عبارتی است که حالا دیگر چندان برایمان عجیب‌وغریب نیست و به لطف اخباری که گاهی از رفع تصرف‌ها و بازپس‌گیری این زمین‌ها منتشر می‌شود، این جرم اقتصادی به فرهنگ لغت عموم مردم اضافه شده است؛ عبارتی که از حرص سیری‌ناپذیر عده‌ای زمین‌خوار حکایت دارد و ناگفته عیان است که حاصلش دست‌درازی به زمین‌هایی است که متعلق به همه مردم است و بیت‌المال.

تازه‌ترین خبر را هم در این‌باره فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خراسان‌رضوی اعلام کرده و گفته که در چهار ماه نخست امسال، ۴ میلیون‌و ۹۴۶ هزارو ۶۳۸ مترمربع از زمین‌های ملی رفع تصرف و خلع‌ید شده است.

آن‌طور که سرهنگ مجید علی‌نیا گفته است، حاصل گشت‌زنی‌های یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در استان از ابتدای سال تاکنون ۴۷ مورد رفع تصرف به ارزش تقریبی ۳۷ هزارو ۸۰۵ میلیاردو ۳۴۵ میلیون ریال بوده که با آرای مراجع قضایی به قلع‌وقمع و رفع تصرف این زمین‌ها اقدام شده است.

پارسال؛ ۱.۶ میلیون مترمربع رفع تصرف

بزرگی آماری را که اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره‌کل راه‌وشهرسازی خراسان‌رضوی به نقل از سرهنگ علی‌نیا منتشر کرده است، زمانی درک می‌کنیم که آن را با آمار رفع تصرف‌های پارسال مقایسه کنیم. فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن استان پیش‌تر اعلام کرده بود که پارسال یک‌میلیون‌و۶۲۱هزارویک مترمربع از زمین‌های ملی در استان رفع تصرف و خلع ید شد و درنتیجه گشت‌زنی‌های یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در استان ۹۴مورد رفع تصرف به ارزش تقریبی ۹۸هزارو۷۷۷میلیاردو۷۴۱میلیون ریال صورت گرفت.

با یک حساب و کتاب سرانگشتی می‌توان به آمار منتشرشده این را هم اضافه کرد که مساحت زمین‌های رفع تصرف‌شده امسال در مقایسه با آمار پارسال حدود سه برابرافزایش داشته است.

زمین‌خواری در ییلاقات مشهد

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن استان در گفتگو با شهرآرا و با بیان اینکه بیشترین رفع تصرف‌ها مربوط به ییلاقات مشهد یعنی طرقبه‌وشاندیز است، افزود: یکی از رفع تصرف‌ها از زمینی به مساحت ۲۲۵ هکتار و روبه‌روی چالیدره بوده است. علی‌نیا این را هم گفت که بقیه این رفع تصرف‌ها از زمین‌های ملی در مشهد در شهرک مهرگان، جاده کلات و... بوده است.

رشد سه‌برابری رفع تصرف از زمین‌های ملی در چهار ماه نخست امسال در مقایسه با دوازده ماه پارسال نشان از افزایش کشفیات این تصرف‌هاست. با این حال اشتهای روزافزون زمین‌خواران سبب شده است با چشم خودمان ببینیم در زمینی که تا دیروز از زمین‌های ملی به شمار می‌رفته، ویلا، ساختمان و... قد می‌کشد و اینجاست که نباید چشممان را بر تاراج بیت‌المال ببندیم و باید این تخلف‌ها را گزارش کنیم؛ موضوعی که علی‌نیا هم بر آن تأکید کرد و از نقش مهم گزارش‌های مردمی در جلوگیری از تصرف زمین‌های دولتی گفت و یادآوری کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف و زمین‌خواری را از طریق شماره تلفن ثابت ۰۵۱۳۷۶۵۰۱۷۹ و سامانه تلفن گویای چهاررقمی ۱۶۵۶ اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->