نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نزدیک به ۵ میلیون مترمربع از زمین‌های دولتی خراسان رضوی رفع تصرف شد

  • کد خبر: ۱۱۸۶۴۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
نزدیک به ۵ میلیون مترمربع از زمین‌های دولتی خراسان رضوی رفع تصرف شد
فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خراسان‌رضوی گفت: در چهار ماه نخست امسال، ۴ میلیون‌و ۹۴۶ هزارو ۶۳۸ مترمربع از زمین‌های ملی رفع تصرف و خلع‌ید شده است.

فاطمه رافع | شهرآرانیوز؛ «زمین‌خواری» عبارتی است که حالا دیگر چندان برایمان عجیب‌وغریب نیست و به لطف اخباری که گاهی از رفع تصرف‌ها و بازپس‌گیری این زمین‌ها منتشر می‌شود، این جرم اقتصادی به فرهنگ لغت عموم مردم اضافه شده است؛ عبارتی که از حرص سیری‌ناپذیر عده‌ای زمین‌خوار حکایت دارد و ناگفته عیان است که حاصلش دست‌درازی به زمین‌هایی است که متعلق به همه مردم است و بیت‌المال.

تازه‌ترین خبر را هم در این‌باره فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خراسان‌رضوی اعلام کرده و گفته که در چهار ماه نخست امسال، ۴ میلیون‌و ۹۴۶ هزارو ۶۳۸ مترمربع از زمین‌های ملی رفع تصرف و خلع‌ید شده است.

آن‌طور که سرهنگ مجید علی‌نیا گفته است، حاصل گشت‌زنی‌های یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در استان از ابتدای سال تاکنون ۴۷ مورد رفع تصرف به ارزش تقریبی ۳۷ هزارو ۸۰۵ میلیاردو ۳۴۵ میلیون ریال بوده که با آرای مراجع قضایی به قلع‌وقمع و رفع تصرف این زمین‌ها اقدام شده است.

پارسال؛ ۱.۶ میلیون مترمربع رفع تصرف

بزرگی آماری را که اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره‌کل راه‌وشهرسازی خراسان‌رضوی به نقل از سرهنگ علی‌نیا منتشر کرده است، زمانی درک می‌کنیم که آن را با آمار رفع تصرف‌های پارسال مقایسه کنیم. فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن استان پیش‌تر اعلام کرده بود که پارسال یک‌میلیون‌و۶۲۱هزارویک مترمربع از زمین‌های ملی در استان رفع تصرف و خلع ید شد و درنتیجه گشت‌زنی‌های یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در استان ۹۴مورد رفع تصرف به ارزش تقریبی ۹۸هزارو۷۷۷میلیاردو۷۴۱میلیون ریال صورت گرفت.

با یک حساب و کتاب سرانگشتی می‌توان به آمار منتشرشده این را هم اضافه کرد که مساحت زمین‌های رفع تصرف‌شده امسال در مقایسه با آمار پارسال حدود سه برابرافزایش داشته است.

زمین‌خواری در ییلاقات مشهد

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن استان در گفتگو با شهرآرا و با بیان اینکه بیشترین رفع تصرف‌ها مربوط به ییلاقات مشهد یعنی طرقبه‌وشاندیز است، افزود: یکی از رفع تصرف‌ها از زمینی به مساحت ۲۲۵ هکتار و روبه‌روی چالیدره بوده است. علی‌نیا این را هم گفت که بقیه این رفع تصرف‌ها از زمین‌های ملی در مشهد در شهرک مهرگان، جاده کلات و... بوده است.

رشد سه‌برابری رفع تصرف از زمین‌های ملی در چهار ماه نخست امسال در مقایسه با دوازده ماه پارسال نشان از افزایش کشفیات این تصرف‌هاست. با این حال اشتهای روزافزون زمین‌خواران سبب شده است با چشم خودمان ببینیم در زمینی که تا دیروز از زمین‌های ملی به شمار می‌رفته، ویلا، ساختمان و... قد می‌کشد و اینجاست که نباید چشممان را بر تاراج بیت‌المال ببندیم و باید این تخلف‌ها را گزارش کنیم؛ موضوعی که علی‌نیا هم بر آن تأکید کرد و از نقش مهم گزارش‌های مردمی در جلوگیری از تصرف زمین‌های دولتی گفت و یادآوری کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف و زمین‌خواری را از طریق شماره تلفن ثابت ۰۵۱۳۷۶۵۰۱۷۹ و سامانه تلفن گویای چهاررقمی ۱۶۵۶ اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->