آتش سوزی در یکی از ساختمان‌های یک ارگان دولتی در مشهد+ عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت
سرخط خبرها

پیش‌بینی باران برای ۷ استان کشور

  • کد خبر: ۱۱۸۹۲۵
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
پیش‌بینی باران برای ۷ استان کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ازبارش باران در نقاط مختلف کشور و خیزش گرد و خاک در شرق و شمال شرق ایران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده در اردبیل، گیلان، مازندران، مناطقی از دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین، البرز و تهران بارش پراکنده گاهی وزش باد شدید و رعدوبرق رخ می‌دهد و همچنین بارش در استان‌های کرمان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: پنجشنبه (۶ مردادماه) بارش علاوه بر اردبیل، سواحل دریای خزر، جنوب شرق و جنوب به برخی مناطق مرکزی کشور و دامنه‌های زاگرس مرکزی نیز گسترش می‌یابد. جمعه (۷ مردادماه) ابرناکی و بارش در اغلب مناطق کشور به‌جز مناطقی از غرب و شرق کشور ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: شنبه (۸ مردادماه) رگبار پراکنده در نوار شمالی به‌ویژه در ارتفاعات البرز مرکزی رخ می‌دهد همچنین در جنوب سیستان وبلوچستان، کرمان، شمال هرمزگان، فارس، بوشهر، کهگیلویه وبویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب خوزستان بارش با شدت کمتری نسبت به روزهای قبل ادامه خواهد داشت.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا یکشنبه (۹ مردادماه) رگبار پراکنده در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی، هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری رخ خواهد داد.

ضیاییان در ادامه اظهارکرد: طی ۳ روز آینده در شمال شرق و شرق کشور و برخی نقاط استان‌های سمنان، تهران، البرز، قم، قزوین، مرکزی و شمال اصفهان وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود که موجب کاهش کیفیت هوا و دید افقی در این مناطق خواهد شد. از روز جمعه وزش باد در شمال شرق و شرق کشور افزایش می‌یابد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۶ مردادماه) غبار صبحگاهی و از بعد از ظهر نیمه‌ابری و گاهی رگبار باران و وزش باد با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و طی ‌جمعه (۷ مردادماه) نیمه‌ابری و به‌تدریج ابری و رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای  ۲۳ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا ( ۵و ۶ مرداد ماه) اهواز با دمای ۴۷ و۴۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۳ و ۱۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->