فرماندار مشهد: همه ما باید به ابرسازمان شهرداری کمک کنیم رئیس شورای شهر مشهد: روزی نیست که در شورای شهر، جلسه‌ای برای حل مسائل پروژه‌ها نداشته باشیم تمدید زمان استفاده از تخفیفات ۲۰ درصدی شهرداری مشهد تا ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ بهره‌برداری از ضلع شمالی تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد | ضلع جنوبی در ابتدای تابستان ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد شهردار مشهدمقدس: ایستگاه‌های جدید مترو مشهد زیباتر می‌شود تعطیلی ۱۴ پارکینگ مسقف، روباز و مکانیزه مشهد در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله
سرخط خبرها
از ابتدای سال تاکنون؛

۱۰۳ عمل اهدای عضو از افراد مرگ مغزی در مشهد انجام شده است

  • کد خبر: ۱۱۸۹۳
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳
۱۰۳ عمل اهدای عضو از افراد مرگ مغزی در مشهد انجام شده است
مدیرامور بیمارستان‌ها و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تا کنون۱۰۳ عمل اهدای عضو از اهدا کنندگان مرگ مغزی در مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مرتضی طالبی با بیان اینکه پیوند اعضا از اهدا کنندگان مرگ مغزی از سال ۱۳۸۰ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد خاطر نشان کرد: در این مدت ۹۶۱ عمل اهدای عضو در این دانشگاه انجام شده است که این امر موجب نجات و ادامه زندگی ۳ هزار ۸۱۵ بیمار نیازمند به عضو شده است.
وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر عمل‌های پیوند در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گسترش یافته است و در حال حاضر پیوند قلب، کبد، قرنیه، کلیه، پوست و پانکراس در این دانشگاه انجام می‌شود خاطر نشان کرد: انجام ۷۵ عمل پیوند قلب، ۳۸۸ پیوند کبد، شش مورد پیوند همزمان کبد و کلیه و ۷ مورد پیوند کلیه و پانکراس از جمله اقداماتی است که در این مدت انجام شده است.
مدیر امور بیمارستان‌ها و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تا کنون یک هزار و ۴۷۶ عمل پیوند کلیه در این دانشگاه انجام شده است افزود: در گذشته ۳۵ درصد عمل‌های پیوند کلیه از اهدا کنندگان مرگ مغزی بود که رقم در حال حاضر به ۸۸ درصد رسیده است.
دکتر طالبی با بیان اینکه تا کنون جان ۶۰۸ بیمار دچار سوختگی شدید با اهدای پوست از اهدا کنندگان مرگ مغزی نجات یافته است خاطر نشان کرد: تنها با اهدای چند سانتی متر از پوست اهدا کنندگان مرگ مغزی می‌توان به افرادی که دچار سوختگی‌های شدید شدند زندگی دوباره بخشید.

وی با بیان اینکه تا کنون ۸۳۴ پیوند قرنیه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است خاطر نشان کرد: در سال جاری با ۱۳۸ عمل پیوند قرنیه بیشترین میزان این نوع پیوند طی سال‌های اخیر انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->