به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی معاون شهردار مشهد در حاشیه جشن رونمایی از کتاب «ویولون زن روی پل» به قلم خسرو باباخانی اظهار کرد: یکی از ابزارهای بسیار خوب در دنیای فرهنگ و تعلیم و تربیت، هنری به نام رماننویسی است.
وی ادامه: در این رابط باورمان این است که استفاده از ابزار رمان، داستان و قصه میتواند زمینهای را برای همزاد پنداری در مخاطب فراهم سازد و این موضوع در تمام دورههای سنی صادق است.
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه در دنیای روانشناسی امروز، حوزهای به نام کتاب درمانی داریم، عنوان کرد: کتاب درمانی به این معنی که با استفاده از ابراز داستان، روایت و قصه، موضوعی را در انسانی حل کنیم.
باغگلی افزود: مثلا در حوزه کودکان برای مشکلاتی از جمله ترس، با معرفی داستان ها و قصههایی به والدین، کتاب در یک بازه زمانی برای کودک خوانده میشود و کودک سعی میکند با همزاد پنداری، نقش مثبت قصه را در خودش بازتولید کند؛ این موضوع برای بزرگسالان با رمان ها اتفاق خواهد افتاد.
وی اضافه کرد: بنابراین از این منظر، حمایت از جریان مطالعه و کتابخوانی یکی از مأموریت های جدی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد است.
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در خصوص کتاب ویولون زن روی پل نیز گفت: جمعبندی من این بود که داستان، روایت واقعی از فردی است که در دل تجربه اعتیاد قرار داشته و خواندن آن هم برای مسئولینی در این حوزه فعالیت دارند و هم افرادی که درگیر این موضوع هستند، موثر خواهد بود.
باغگلی ضمن اشاره به ایجاد باشگاه های اجتماعی با مخاطب هدف، بیان کرد: باشگاهی ویژه خانوادههای دارای فرزند ۲ تا ۶ سال برای توسعه و تسهیل تربیت کودک در نظر گرفته شده که در یکی از اهداف آن کمک میکند مادران شیوههای قصه گویی را فراگیرند؛ همچنین کتاب ها و اسباب بازیهای مناسب هر سن معرفی میشود