خطر سرطان ناشی از اجاق‌گاز برای کودکان ۲ برابر بزرگسالان است دستگیری عامل انتشار سوالات کنکور در ایلام (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایتی از قهرمانان سفید و سرخپوش ایران عزیز از جعبه‌های پوچ تا استخدام‌های دروغ | رازهای شگردهای نوین کلاهبرداران اعترافات تکان دهنده متهم به قتل در دادگاه: مشروب خورده بودم حال طبیعی نداشتم جزئیات تازه از ماجرای قتل مسلحانه مدیر موقوفه عادل شاهی در مشهد ۲ نفر از مفقودان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت پرتکرار طب ایرانی ۸۰۰ هزار واحد واکسن پنتاوالان در مراکز بهداشتی کشور توزیع شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان رضوی: سکونتگاه‌های غیررسمی را مجرم‌پرور می‌شناسیم، نه جرم‌خیز فعالیت غیرمجاز آرایشگر‌ها در حوزه زیبایی ثبت حدود ۷۸۲ هزار نفرشب اقامت در خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴  رقم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چگونه محاسبه می‌شود؟ | جزئیات افزایش ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان نابودی صدها هکتار جنگل در روز، نتیجه بحران آب در کشور مشارکت‌های محلی برای نجات اکوسیستم زاگرس اهمیت دارد زیرساخت‌های فرسوده موجب وقوع سیل، تنها با ۶ میلی‌متر باران شده است! اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) باید در آموزش و پرورش نظام مددکاری ایجاد شود زمان ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها اعلام شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها فقط به شرط سنجش سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان وقف ارزشمند معلمان نمونه | اهدای هدایای روز معلم برای ساخت مدرسه بازنشستگان، گرفتار امروز و  فردا شدن واریز حقوق! برای حفاظت از یوزپلنگ، اول باید زیستگاه‌های طبیعی حفظ شوند درباره صدرنشین تخلفات رانندگی در مشهد | توقف بدون تقدم! ۳۵ درصد حوادث کارگاهی خراسان رضوی مربوط به حوزه ساختمانی است تمام غذای کپک‌زده دورریز است ابلاغ دستورالعمل تشدید نظارت بر تبلیغات پزشکی در فضای مجازی
سرخط خبرها

جاسازی قرص داخل کیک‌ها با هدف قاچاق نبوده است / موضوع باید توسط نهاد‌های امنیتی پیگیری شود

  • کد خبر: ۱۱۹۰۹
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۷
جاسازی قرص داخل کیک‌ها با هدف قاچاق نبوده است / موضوع باید توسط نهاد‌های امنیتی پیگیری شود
دبیر انجمن صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران گفت: بحث قاچاق به عنوان هدف جاسازی قرص در کیک‌ها مطرح نیست، چرا که تاکنون آزمایش‌ها نشان داده قرص‌های جاسازی شده، قرص‌های معمولی خانگی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جمشید مغازه‌ای، از بررسی انبار‌های کیک از سوی نهاد‌های نظارتی در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و کرمان خبر داد و گفت که تاکنون، بعد از بررسی صد‌ها کارتن کیک، محصولی حاوی قرص در این انبار‌ها پیدا نشده است.
وی با بیان اینکه طبق جدیدترین اطلاعات، شبکه‌ای خارج از خط تولید و توزیع اقدام به جاسازی قرص در کیک‌ها کرده است، تصریح کرد: هنوز مشخص نیست دقیقاً در کدام استان‌ها کیک‌های آلوده به قرص وجود دارد.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران در ادامه موضوع جاسازی قرص در کیک‌ها را یک "مسئله امنیتی" توصیف کرد و گفت: به نظر می‌رسد افرادی به دنبال تخریب صنعت غذا یا تشویش اذهان عمومی هستند و این موضوع باید توسط نهاد‌های امنیتی پیگیری شود.
مغازه‌ای با تاکید بر اینکه جاسازی قرص در شبکه توزیع قانونی همچون شرکت‌های پخش و شبکه‌های مویرگی کارخانه‌ها اتفاق نیفتاده است، تصریح کرد: جاسازی قرص بیشتر در کیک‌های لایه‌ای با بسته‌بندی‌های آسان‌تر اتفاق افتاده است.
وی همچنین تاکید کرد که امکان ندارد قرص‌ها در خط تولید وارد کیک‌ها شده باشد، چرا که با حرارتی که در زمان پخت کیک وجود دارد، قرص‌ها حتما از بین می‌روند یا تغییر شکل می‌دهند.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران در پاسخ به اینکه تاکنون چقدر کیک آلوده به قرص از بازار جمع آوری شده است، اظهار کرد: تاکنون بیشتر گزارشات در شبکه‌های مجازی بوده و چند گزارش هم از وجود قرص در کیک از مدارس رسیده که به گفته مسئولان آموزش و پرورش، این کیک‌ها خارج از بوفه مدارس خریداری شده است.
مغازه‌ای در ادامه از مصرف‌کنندگان کیک‌های خوراکی خواست به بسته‌بندی کیک‌ها دقت کنند که حتماً از خود شرکت‌های تولیدی، شبکه توزیع قانونی و در فروشگاه معتبر توزیع شده باشند و بسته‌بندی آن‌ها سالم باشد.
مغازه‌ای با بیان اینکه وزارت بهداشت بروز هرگونه مسمومیت در اثر استفاده از این قرص‌ها را تکذیب کرده است، گفت: بحث قاچاق به عنوان هدف جاسازی قرص در کیک‌ها مطرح نیست، چرا که تاکنون آزمایش‌ها نشان داده قرص‌های جاسازی شده، قرص‌های معمولی خانگی بوده و اثری از ترامادول و راوانگردان در آن‌ها پیدا نشده است.
در روز‌های گذشته عکس و فیلم‌هایی مبنی بر وجود قرص در کیک‌های بسته‌بندی منتشر شد که در پی آن صبح پنجشنبه کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، با تاکید بر این‌که این قرص‌ها پس از تولید و در مرحله عرضه داخل کیک‌ها گذاشته شده، موارد مطرح شده جاسازی قرص در کیک‌ها را مربوط به بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک عنوان کرد و گفت که "قاعدتا این‌که یک جسم خارجی در خط تولید بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک خوراکی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آن‌هم به شکلی که این اتفاق متوجه یک یا دو استان باشد، قطعا مشکوک است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نکته قابل توجه، اما آن است که تولید کیک نیز در همان استان‌ها صورت نگرفته و از خارج از این استان‌ها به آن جا وارد می‌شود. "
در این رابطه محمدرضا مرتضوی - رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران - نیز با تاکید بر این‌که جاسازی قرص از نظر فنی نمی‌تواند در خط تولید اتفاق افتاده باشد، از پلمب شدن چند انبار نگهدارنده کیک‌های آلوده به قرص خبر داد و گفت که اگر از این انبار‌ها کیکی توزیع شده باشد، از بازار جمع‌آوری شده است.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرد که عوامل توزیع کیک‌های حاوی قرص شناسایی شده‌اند.

 

 

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->