زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟
سرخط خبرها

۲۰ دقیقه تاخیر در هر سفر حمل و نقل عمومی

  • کد خبر: ۱۱۹۲۴
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
۲۰ دقیقه تاخیر در هر سفر حمل و نقل عمومی
رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی گفت: هزینه‌هایی که از نظر تاخیر در حمل‌ونقل عمومی بر شهروندان تحمیل می‌شود، معادل این است که هرسال دو خط قطار شهری ساخته شود. در حمل‌ونقل عمومی فعلی هر سفر حدود ۲۰ دقیقه تاخیر دارد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی نقیبی بیدختی اظهار کرد: ما باید شرایط مطلوبی برای حمل‌ونقل عمومی شهر برقرار کنیم. این شرایط مطلوب شامل فنی، اقتصادی، اجتماعی، رفاهی، زیست‌محیطی و ایمنی است. شهروندان ما، حمل‌ونقل عمومی ایمن، سریع، ارزان، لذت‌بخش و... می‌خواهند.

وی ادامه داد: منظور از شرایط مناسب زیست‌محیطی، یعنی محیط زیست حداقل آلودگی را داشته باشد. این آلودگی ممکن است تنفسی، شنیداری و دیداری باشد. منظور از حمل‌ونقل عمومی ایمن، ایمنی از تصادفات جاده‌ای، فوتی و روانی است. ممکن است، روان شهروند همیشه برای تصادف یا حادث درگیر باشد.

رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی با بیان اینکه «منظور از شرایط اقتصادی، یعنی بدون هزینه‌های تأخیر باشد»، عنوان کرد: هزینه‌های که از نظر تاخیرات در حمل‌ونقل عمومی بر شهروندان تحمیل می‌شود، معادل این است که هرسال دو خط قطارشهری ساخته شود. در حمل‌ونقل عمومی فعلی در هر سفر حدود ۲۰ دقیقه تاخیر دارد. اگر این ۲۰ دقیقه تبدیل به ارزش وقت شهروندان و به ریال تبدیل شود، مبلغ فوق‌العاده زیادی می‌شود. در شهری که بالغ بر سه میلیون نفر جمعیت و هر شهروند به‌طور متوسط در طول روز دو سفر دارد، دو میلیون ساعت تاخیر می‌شود که اگر این ساعت‌ها تبدیل به دستمزد حتی یک کارگر ساده شود، بسیار زیاد است.

نقیبی بیدختی بیان کرد: ما حمل‌ونقل عمومی می‌خواهیم که بدون اسراف در منابع سوخت باشد. تا زمانی که یک بطری سوخت از بطری آب ارزان‌تر باشد، اسراف آلودگی در حمل‌ونقل عمومی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: ما باید رفتار اجتماعی را از هر طریقی بیاموزیم. ما شهروندان باید رفتار رانندگی و پیاده‌روی خود را اصلاح کنیم و عادت کنیم که حقوق یک‌دیگر را رعایت کنیم. شهروندان می‌خواهند، از محیط و مسیر‌هایی که عبور می‌کنند که خوشایند باشد.

رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی با اشاره به اینکه «ما برای این مسئله چند راهکار داریم»، تاکید کرد: مدیریت عرضه، تقاضا، کنترل و بهینه‌سازی از راه‌کار‌های ماست. ما نیاز به توسعه زیرساخت‌های کمی و کیفی داریم که شامل تقاطع، پارکینگ، زیرگذر، معابر و... است. هرچه پل، تقاطع و... در شهر ساخته شود، تقاضای شهروندان نیز بیشتر خواهد شد. در یک شهرسازی خوب، کاربری‌ها خوب و منظم چیده شده است.

نقیبی بیدختی گفت: بعضی از سفر‌های فیزیکی را باید از طریق توسعه ارتباطات الکترونیکی، ماهواره‌ای و تلفنی جابه‌جا کنیم. بسیاری از سفر‌ها برای تبادل اطلاعات است، می‌توان از ارتباطات الکترونیکی استفاده کرد. در مدیریت تقاضا می‌توان سفر‌ها را کم کرد.

وی با اشاره به اینکه «بهینه‌سازی بین عرضه و تقاضاست»، اظهار کرد: به هرحال ما تقاضایی خواهیم داشت و عرضه با هر شرایطی خواهد بود. باید در این زمینه صرفه‌جویی در منابع و سوخت صورت بگیرد.

رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی عنوان کرد: از طریق هدایت شهروندان به وسایل نقلیه پاک و حمل‌ونقل عمومی، سفر‌هایی پاک و ارزان خواهیم داشت. در برنامه سوم توسعه پیش‌بینی شده بود که ۸۵ درصد سفر‌ها با وسایل حمل‌ونقل عمومی باشد، اما این مسئله حاصل نشد.

نقیبی بیدختی با اشاره به اینکه «اصلاح فرهنگ و ترافیک باید صورت بگیرد»، بیان کرد: اگر رفتار رانندگی تصحیح شود، رفتار به فرهنگ تبدیل می‌شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->